icon

Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami vo VÚB?

30. apr 2026

Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami a plánovanými platbami vo VÚB trvajúce od soboty 25.4.26?

anonym_bcaa95
30. apr 2026

VÚB má technické problémy
Podľa informácií agentúry SITA sa problémy vyskytujú po víkendovej migrácii platobného systému VÚB.
https://dsl.sk/article.php?article=32865

autor
30. apr 2026
@anonym_bcaa95

VÚB má technické problémy
Podľa informácií agentúry SITA sa problémy vyskytujú po víkendovej migrácii platobného systému VÚB.
https://dsl.sk/article.php?article=32865

@anonym_autor
Mal som tento týždeň 4 dôlež.plánov.platby( zrušiť sa nedajú,nové zadať nedoporučujú),jednak mi zmizli z apky a nerealizovala sa ani jedna.Čiže patový stav.Po telef.kontakte vraj reklam.bude znášať vub...
Všetko to začalo tou ich posr.tou novou apkou( tú im nanútili makaróni),kt.ma rating 1,5 z 5...namiesto starej,kt.bola super .
Keď toto skončí,nenechám v tejto babráckej banke ani cent, a to som tam od jej vzniku.
Tí diletanti nedokážu odstránit softw.vadu za 6 dní...to za 6 dní boh stvoril svet a rakety leteli na mesiac,a naozaj len boh vie,dokedy to potrvá.
VUB je najhoršia banka.

anonym_3d9579
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Mal som tento týždeň 4 dôlež.plánov.platby( zrušiť sa nedajú,nové zadať nedoporučujú),jednak mi zmizli z apky a nerealizovala sa ani jedna.Čiže patový stav.Po telef.kontakte vraj reklam.bude znášať vub...
Všetko to začalo tou ich posr.tou novou apkou( tú im nanútili makaróni),kt.ma rating 1,5 z 5...namiesto starej,kt.bola super .
Keď toto skončí,nenechám v tejto babráckej banke ani cent, a to som tam od jej vzniku.
Tí diletanti nedokážu odstránit softw.vadu za 6 dní...to za 6 dní boh stvoril svet a rakety leteli na mesiac,a naozaj len boh vie,dokedy to potrvá.
VUB je najhoršia banka.

@anonym_autor asi pôjdem do inej banky samé problémy odkedy je nová aplikacia

lenka1989
30. apr 2026

Ja mam prosím pekne -700€ duplicitne platby volala som a mam čakať . To čo je za systém ? Ja mam čakať ? -700€ . Akože mam ich dosť

zuzika87
1. máj 2026

Vidím že problém nemám len ja ja kukám dnes ráno kde mi zmizlo 40 eur a to je normálne zaúčtovana dva krát tá istá platba oni fakt sranduju už...ja odtiaľ odídem odkedy je tá nová apka je to otrasné

brixi123
1. máj 2026

V pondelok 27.4. Zákazník uhradil cez 4000 eur, je piatok a ešte nie sú na účte. Minimálne informácie.

brixi123
1. máj 2026

Ten problèm je väčší ako priznávajú

anonym_68491c
1. máj 2026

Ja som kvoli novej appke odisla po vyse 20 rokoch. Nrskutocne nervy.

zuzika87
2. máj 2026

Žienky už sa vám vrátil účet do pôvodného stavu?poprípade vám už boli vrátené platby zaúčtované 2 x?mne tam stále ukazuje úplne hovadiny,a už ma to vytáča

autor
2. máj 2026
@zuzika87

Žienky už sa vám vrátil účet do pôvodného stavu?poprípade vám už boli vrátené platby zaúčtované 2 x?mne tam stále ukazuje úplne hovadiny,a už ma to vytáča

@zuzika87
U mňa nie,hoci na webe VUB svieti hláška,že techn.problémy boli odstránené a platby budú postupne nabiehať a info budú videteľné.Nič z toho...
Mne od včera nenabehli žiadne info,źiadne platby neprebehli.
VUB sprosto klame,aby nevznikla panika.
Skôr si myslím,že problém bude vážnejší.
Čakám max do pondelka.Potom vyberiem zostatok a účet zruším.

brixi123
Dnes o 08:27

platba stále nenabehla. VÚB klame

scila
Dnes o 08:39

@anonym_autor mužovi neprišla platba z VUB, že peniaze odišli a jemu na účet v SLSP neprišli. Som rada, že nie sme sami čo majú problémy tak snáď to konečne vyriešia, toto sa ešte nikdy nestalo.

lenka1989
Dnes o 09:43

A mne ešte dneska aj napísali že mam poslať peniaze na hypotéku lebo som v omeškaní aby som predišla problémov .. hlavne že mňa dali do mínusu -631€ a ja mam mať problémy ? A oni majú mať čo ?

anonym_b4ba36
Dnes o 09:58

Nuz vsetko mi odchadza 10teho,takze taketo veci neriesim,ale ano keby si nestiahli hypo tak by ma to nasralo,lebo v tomto mam rada poriadok.Teda mat vsetko vcas a riadne poplatene a vsetko mam tak nastavene na 10teho.

pele36
Dnes o 12:06
@brixi123

platba stále nenabehla. VÚB klame

@brixi123 tak isto mi este neodišli platby z minulej nedele ,že mám stále čakať.....