Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami vo VÚB?
Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami a plánovanými platbami vo VÚB trvajúce od soboty 25.4.26?
VÚB má technické problémy
Podľa informácií agentúry SITA sa problémy vyskytujú po víkendovej migrácii platobného systému VÚB.
https://dsl.sk/article.php?article=32865
Dobrý deň, čítala som, čo tu píšete, nakoľko aj mne zmizlo veľmi veľa peňazí dňa 27.4. a banka to nijak nerieši a zavádza, chcem na banku podať trestné oznámenie a žalobu. Som právnik, ak máte záujem, ozvite sa mi, zahrniem aj váš prípad do trestného oznámenia a spíšem hromadnú žalobu (BEZPLATNE), bude vyššia šanca na skoré vybavenie. EMAIL: michalv888@gmail.com
@anonym_autor !!!!! ľudia, ak vám stále banka nevrátila peniaze, alebo neprešli platby, neodkladne kontaktujte NARODNU BANKU SLOVENKA, oddelenie dohľadu nad bankami, alebo im napíšte, do Google zadajte: podanie.nbs.sk. !!!!
Neviem,ja posielam cez it.b stale peniaze a ja naozaj,nemam s vub problem.
Skuste poslat este raz a mozno to u Vas uz pojde normalne,ale aj druha strana vzdy dostala peniaze na ucet.
Skuste poslat este raz a mozno to u Vas uz pojde normalne,ale aj druha strana vzdy dostala peniaze na ucet.
@anonym_b4ba36 haló. Ešte raz? To mam prísť o ďalších 100 tis.?
Klienti VÚB majú problémy s platbami. Banka rieši veľmi neštandardnú situáciu
https://zive.aktuality.sk/clanok/NKTrY99/klient...
Situácia sa opakuje, neposlali výzvu na inkaso do inej banky, takže neodišla splátka hypotéky. Ďakujem pekne, keby si to človek nesleduje, tak neviem. 22.5. A problém trvá aj po víkende.
Situácia sa opakuje, neposlali výzvu na inkaso do inej banky, takže neodišla splátka hypotéky. Ďakujem pekne, keby si to človek nesleduje, tak neviem. 22.5. A problém trvá aj po víkende.
@bcrow1307 netreba sa týrať, ale založiť si účet v novej banke a tam požiadať o presun účtu, nová banka po mesiaci zruší účet vo VÚB

@simca06022011 áno normálne ako riadna odminusová platba
@mimmka30 lebo ja patram po takych platbach ktore proste sa vyparili, zadane prevody nikde nevidno 😂