icon

Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami vo VÚB?

30. apr 2026

Ako vnímate problémy s nerealizovanými inkasami a plánovanými platbami vo VÚB trvajúce od soboty 25.4.26?

Strana
z2
anonym_bcaa95
30. apr 2026

VÚB má technické problémy
Podľa informácií agentúry SITA sa problémy vyskytujú po víkendovej migrácii platobného systému VÚB.
https://dsl.sk/article.php?article=32865

autor
30. apr 2026
@anonym_bcaa95

VÚB má technické problémy
Podľa informácií agentúry SITA sa problémy vyskytujú po víkendovej migrácii platobného systému VÚB.
https://dsl.sk/article.php?article=32865

@anonym_autor
Mal som tento týždeň 4 dôlež.plánov.platby( zrušiť sa nedajú,nové zadať nedoporučujú),jednak mi zmizli z apky a nerealizovala sa ani jedna.Čiže patový stav.Po telef.kontakte vraj reklam.bude znášať vub...
Všetko to začalo tou ich posr.tou novou apkou( tú im nanútili makaróni),kt.ma rating 1,5 z 5...namiesto starej,kt.bola super .
Keď toto skončí,nenechám v tejto babráckej banke ani cent, a to som tam od jej vzniku.
Tí diletanti nedokážu odstránit softw.vadu za 6 dní...to za 6 dní boh stvoril svet a rakety leteli na mesiac,a naozaj len boh vie,dokedy to potrvá.
VUB je najhoršia banka.

anonym_3d9579
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Mal som tento týždeň 4 dôlež.plánov.platby( zrušiť sa nedajú,nové zadať nedoporučujú),jednak mi zmizli z apky a nerealizovala sa ani jedna.Čiže patový stav.Po telef.kontakte vraj reklam.bude znášať vub...
Všetko to začalo tou ich posr.tou novou apkou( tú im nanútili makaróni),kt.ma rating 1,5 z 5...namiesto starej,kt.bola super .
Keď toto skončí,nenechám v tejto babráckej banke ani cent, a to som tam od jej vzniku.
Tí diletanti nedokážu odstránit softw.vadu za 6 dní...to za 6 dní boh stvoril svet a rakety leteli na mesiac,a naozaj len boh vie,dokedy to potrvá.
VUB je najhoršia banka.

@anonym_autor asi pôjdem do inej banky samé problémy odkedy je nová aplikacia

lenka1989
30. apr 2026

Ja mam prosím pekne -700€ duplicitne platby volala som a mam čakať . To čo je za systém ? Ja mam čakať ? -700€ . Akože mam ich dosť

zuzika87
1. máj 2026

Vidím že problém nemám len ja ja kukám dnes ráno kde mi zmizlo 40 eur a to je normálne zaúčtovana dva krát tá istá platba oni fakt sranduju už...ja odtiaľ odídem odkedy je tá nová apka je to otrasné

brixi123
1. máj 2026

V pondelok 27.4. Zákazník uhradil cez 4000 eur, je piatok a ešte nie sú na účte. Minimálne informácie.

brixi123
1. máj 2026

Ten problèm je väčší ako priznávajú

anonym_68491c
1. máj 2026

Ja som kvoli novej appke odisla po vyse 20 rokoch. Nrskutocne nervy.

zuzika87
2. máj 2026

Žienky už sa vám vrátil účet do pôvodného stavu?poprípade vám už boli vrátené platby zaúčtované 2 x?mne tam stále ukazuje úplne hovadiny,a už ma to vytáča

autor
2. máj 2026
@zuzika87

Žienky už sa vám vrátil účet do pôvodného stavu?poprípade vám už boli vrátené platby zaúčtované 2 x?mne tam stále ukazuje úplne hovadiny,a už ma to vytáča

@zuzika87
U mňa nie,hoci na webe VUB svieti hláška,že techn.problémy boli odstránené a platby budú postupne nabiehať a info budú videteľné.Nič z toho...
Mne od včera nenabehli žiadne info,źiadne platby neprebehli.
VUB sprosto klame,aby nevznikla panika.
Skôr si myslím,že problém bude vážnejší.
Čakám max do pondelka.Potom vyberiem zostatok a účet zruším.

brixi123
4. máj 2026

platba stále nenabehla. VÚB klame

scila
4. máj 2026

@anonym_autor mužovi neprišla platba z VUB, že peniaze odišli a jemu na účet v SLSP neprišli. Som rada, že nie sme sami čo majú problémy tak snáď to konečne vyriešia, toto sa ešte nikdy nestalo.

lenka1989
4. máj 2026

A mne ešte dneska aj napísali že mam poslať peniaze na hypotéku lebo som v omeškaní aby som predišla problémov .. hlavne že mňa dali do mínusu -631€ a ja mam mať problémy ? A oni majú mať čo ?

anonym_b4ba36
4. máj 2026

Nuz vsetko mi odchadza 10teho,takze taketo veci neriesim,ale ano keby si nestiahli hypo tak by ma to nasralo,lebo v tomto mam rada poriadok.Teda mat vsetko vcas a riadne poplatene a vsetko mam tak nastavene na 10teho.

pele36
4. máj 2026
@brixi123

platba stále nenabehla. VÚB klame

@brixi123 tak isto mi este neodišli platby z minulej nedele ,že mám stále čakať.....

zuzika87
4. máj 2026

Ja som dnes bola v banke a odpoveď mám čakať mňa od jedu skoro vystrelo...tak oni si zauctuju duplicitné platby a ja mám čakať...akože dokedy povedala som že ak mi do štvrtka nenabehnu peniaze a nedá sa účet dokopy tak ruším všetko čo u nich mám ...na ktorú rit dajú na net hlášku že odstránili technické problémy keď je to čisté klamstvo

autor
4. máj 2026
@zuzika87

Ja som dnes bola v banke a odpoveď mám čakať mňa od jedu skoro vystrelo...tak oni si zauctuju duplicitné platby a ja mám čakať...akože dokedy povedala som že ak mi do štvrtka nenabehnu peniaze a nedá sa účet dokopy tak ruším všetko čo u nich mám ...na ktorú rit dajú na net hlášku že odstránili technické problémy keď je to čisté klamstvo

@zuzika87
Neodstránili vôbec nič,bordel ako bol pred týždňom, pretrváva.
Vybielim účet a s tými diletantmi som skončil.

anonym_214367
5. máj 2026

VUB klame, mne odišla platby z účtu ale na miesto určenia neprišla, teraz mi hrozí že mi príjemca vypovie zmluvu. včera mi povedali že platba odišla a že sa hneď pripíše, dnes mi povedali že asi neodišla ale nevedia kde je a kedy to opravia, nevedia ako dlho to bude trvať kým to opravia, na účte mi visí duplicitná taká istá platba, ak mi tam prídu nejaké peniaze a stiahne sa to (ide o vysokú sumu) tak som nahratá.. úplne zlá netransparentná zavádzajúca komunikácia keď pred pár dňami tvrdili že technický problém je odstránený, opak je pravdou. Už 10 dní neviem kde je moja platba v hodnote niekoľko 10 tis. eur..

anonym_e87f14
5. máj 2026
@lenka1989

Ja mam prosím pekne -700€ duplicitne platby volala som a mam čakať . To čo je za systém ? Ja mam čakať ? -700€ . Akože mam ich dosť

@lenka1989 pozrite sa, či je pri platbe text autorizovaná transakcia, tá prejde, k tam toto nie je iba suma, ta sa vymaže a ani ju neodpočítalo z účtu. Dnes som im napísala, prečo neaktualizujú fondy, sani som nestihla pozrieť sa a už boli aktuálne

zuzika87
5. máj 2026

Mne dnes ráno konečne nabehli duplicitné platby spať na účet a konečne všetko sedí ako má dokonca mi pani z banky volala či je všetko v poriadku lebo som tam včera bola osobne

simca06022011
5. máj 2026

no ja mma nervicky, lebo tam mame podnikatelsky ucet, cez tyzden nam nepozbiehali dolezite platby, cize problem s dodavkami je.. a duplicitne odisli vysoke sumy. Zmizli mi platby napr aj vyplat k 30.3.. a to je na podnikatelskych uctoch problem.. ako otras. Byt to vylucne moj ucet, uz som z tade prec.. strasny amaterizmus, problem sme mali aj ked menili banking v novembri, do dnes nemame doriesenu vec.. ta banka je hrozna, naozaj, ako bola pred rokmi, tak je aj teraz...
Inak funguje nam vsetko normalne, vcera dnes platby prichadzaju odchadzaju, minuly tyzden asi dva dni bol problem.. ale to ze neviem akm sa vyparili platby, ci to zadat ci nie.. mam dost.. tie platby duplicitne co odisli sa nam vratili vo stvrtok, ale nam aj nejake kreditne platby iprisli duplicitne :DD

anonym_113cc9
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
VUB je najhoršia banka.

@anonym_autor máš super pohľad na vec, taktiež plánujem kvôli ich novej appke odísť ( a aj kvôli poplatkom)

autor
5. máj 2026
@anonym_113cc9

@anonym_autor máš super pohľad na vec, taktiež plánujem kvôli ich novej appke odísť ( a aj kvôli poplatkom)

@anonym_113cc9
Dnes som tam opäť volal, včera som ručne zadal 2 platby,notif.ok,ze platba bola zaúčtovaná,včera mi to tam svietilo.
Dnes tie včerajšie platby vôbec nevidím.l,volal som aj partnerom,platby im nedorazili.Skoro ma vystrelo,napísal som tým debilom strašne škaredý mail, tel.detto.
S tým,že ak to 2 dní nenapravia,vyberiem všetko v hot.a idem do inej banky.
Chlapík na linke,vraj aby som to nerobil,že sa na tom pracuje...
Lenze oni sprosto klamú a zavádzajú klientov lebo sa práve toho boja,že klienti im zoberú útokom pobočky a vub končí a to je domino efekt.

janci008
5. máj 2026

Takisto mi neodišli 2 platby doteraz ešte z 30.4. a v aplke zmizli všetky inkasa…vo štvrtok ma odísť ďalšia ale neverím tomu…odpovede z callcentra treba počkať, všetko riešime .. nevídaný bordel.. je zvláštne že sa to stále ešte nemedializuje…podľa mňa musí ísť o veľký problém . Tiež veľmi reálne zvažujem odchod po viac ako 20 rokoch. Toto je už priveľa. A ta nová apka🙃 hotová katastrofa,…

mimmka30
5. máj 2026
@scila

@anonym_autor mužovi neprišla platba z VUB, že peniaze odišli a jemu na účet v SLSP neprišli. Som rada, že nie sme sami čo majú problémy tak snáď to konečne vyriešia, toto sa ešte nikdy nestalo.

@scila ja som tak isto poslala z VÚB na Prima banku manželovi pretože sa mi nedalo uhradiť mojou kartou VÚB inkaso na pošte 27.4. a do dnes mu tie peniaze neprišli...každý deň volám do banky ,vraj sa to rieši malo to byť v poriadku už 4.5. ale ani dnes nenabehli ..že to poslala pani už ako reklamáciu ale čo bude ďalej neviem
Ide má poraziť ..suma je vyššia nakoľko je inkaso za tri domácnosti...choré toto fakt...mám obavy či tie peniaze vôbec prídu

anonym_bcaa95
5. máj 2026
@mimmka30

@scila ja som tak isto poslala z VÚB na Prima banku manželovi pretože sa mi nedalo uhradiť mojou kartou VÚB inkaso na pošte 27.4. a do dnes mu tie peniaze neprišli...každý deň volám do banky ,vraj sa to rieši malo to byť v poriadku už 4.5. ale ani dnes nenabehli ..že to poslala pani už ako reklamáciu ale čo bude ďalej neviem
Ide má poraziť ..suma je vyššia nakoľko je inkaso za tri domácnosti...choré toto fakt...mám obavy či tie peniaze vôbec prídu

@mimmka30 to chodíš osobne na poštu platiť faktúry za domácnosť a platiť zbytočné poplatky pošte?
nastav si na to v banke trvalé príkazy, kvôli tomu nepotrebuješ chodiť na poštu

anonym_48e354
5. máj 2026

Fuha tak to som prekvapená kolko problémov sa vyskytlo, ja som nic nezaznamenala, platby poodchadzali, nikto sa neozval ze neprišli, v appke to cely cas vyzeralo byt ok, zaujímavé co sa to porobilo.

janci008
6. máj 2026

Dnes mi znovu volali z banky že problém už je odstránený ale po kontrole sme spolu s operátorkou (inak objektívne musím napísať že sa snaží o riešenie) zistili, že u mňa stále nič😕 ani platby neprešli stále, ani žiadne zobrazenie inkás v apke… tak riešia ďalej… ináč povedala, že ak bude konkrétne v mojim prípade v ZSE problém s upomienkami, uhradí ich banka… to som zvedavý🙃

simca06022011
6. máj 2026
@mimmka30

@mimmka30 vidite ale ten minus na ucte normalne? v tej vubke?

mimmka30
6. máj 2026
@simca06022011

@mimmka30 vidite ale ten minus na ucte normalne? v tej vubke?

@simca06022011 áno normálne ako riadna odminusová platba

Strana
z2