icon

Ako vypočítať odstupné po rodičovskej dovolenke?

Včera o 16:24

Skusena, ovladajuca zakonnik prace?

Ako sa vypocitava odstupne pri ukonceni prac.pomeru po rod.dovolenke?
Z akej mzdy sa vypocitava priemer?

Dakujem

anonym_3d2555
Včera o 16:39

Z priemerného zárobku pred MD/RD.
Pokiaľ nebolo odrobených aspoň 22 dní.

anonym_0d582c
Včera o 16:50

@anonym_autor z pravdepodobného priemeru - čo by si zarobila za hodinu keby si v tento mesiac pracovala. A ak valorizovali ostatným, mali aj tebe, za tri roky počas RD sa veľa zmení. Máš mesačnú mzdu či hodinovú?

autor
Včera o 16:58
@anonym_0d582c

@anonym_autor z pravdepodobného priemeru - čo by si zarobila za hodinu keby si v tento mesiac pracovala. A ak valorizovali ostatným, mali aj tebe, za tri roky počas RD sa veľa zmení. Máš mesačnú mzdu či hodinovú?

@anonym_3d2555 Nemam odpracovanych 22 dni.

@anonym_0d582c mam mesacnu.

anonym_3d2555
Včera o 17:04
@anonym_autor

@anonym_autor tak je to tak ako som napísala. Nepredpokladám teda, že sa ti počas MD/RD menila mzda.

autor
Včera o 17:47
@anonym_3d2555

@anonym_autor tak je to tak ako som napísala. Nepredpokladám teda, že sa ti počas MD/RD menila mzda.

@anonym_3d2555 autor pod tebou pise nieco ine.

anonym_9d48b9
Včera o 17:52
@anonym_autor

@anonym_3d2555 autor pod tebou pise nieco ine.

@anonym_autor mala som 2m odstupne,vyplatenu dovolenku.Na hod.asi 5eur,a dostala som 3000eur v cistom.No dalsi rok z toho vracali dane,asi 500eur.Pocas rodicaku ukoncenie.

anonym_3c4db4
Včera o 17:55

@anonym_3d2555 keď nevieš, radšej neraď.
@anonym_autor je to z predpokladaného prijmu

autor
Včera o 18:03
@anonym_3c4db4

@anonym_3d2555 keď nevieš, radšej neraď.
@anonym_autor je to z predpokladaného prijmu

@anonym_3c4db4 to znamena, prijem krory by som zarabala aj ked pozicia bola zrusena den pred mojim nastupom? Cize ak to bolo 2000 eur taketo odstupne som mala dostat?

nelca84
Včera o 18:12
@anonym_autor

@anonym_3c4db4 to znamena, prijem krory by som zarabala aj ked pozicia bola zrusena den pred mojim nastupom? Cize ak to bolo 2000 eur taketo odstupne som mala dostat?

@anonym_autor predpokladaný príjem znamená, koľko by si zarobila keby sa tvoja pozícia nezrušila. To vyčísli zamestnávateľ.

autor
Včera o 18:15
@nelca84

@anonym_autor predpokladaný príjem znamená, koľko by si zarobila keby sa tvoja pozícia nezrušila. To vyčísli zamestnávateľ.

@nelca84 a na zaklade coho to vycisli??

saxana000
Včera o 18:17

Pozri si stare vyplatne pasky pred nastupom na matersku tam najdes cca kolko si mala na hodinu

nelca84
Včera o 19:09
@anonym_autor

@nelca84 a na zaklade coho to vycisli??

@anonym_autor je to predpoklad. Zastupoval ťa niekto kým si bola má MD, RD? Koľko zarábal? Ak nie, tak o koľko stúpli platy ostatným kým si bola na MD, RD...

autor
Včera o 19:13
@nelca84

@anonym_autor je to predpoklad. Zastupoval ťa niekto kým si bola má MD, RD? Koľko zarábal? Ak nie, tak o koľko stúpli platy ostatným kým si bola na MD, RD...

@nelca84 ano, zastupoval. A tiez moj plat isiel za tie 3 roky hore.

anonym_0d582c
Včera o 21:20
@anonym_autor

@anonym_autor pozri akú máš aktuálnu mesačnú mzdu na zmluve, posledný dodatok, (plus nejaké zmluvné príplatky ak máš dohodnuté, narokovatelne) vydeľ to počtom pracovných hodín v mesiaci a máš pravdepodobný príjem za hodinu.

autor
Dnes o 04:12
@anonym_0d582c

@anonym_autor pozri akú máš aktuálnu mesačnú mzdu na zmluve, posledný dodatok, (plus nejaké zmluvné príplatky ak máš dohodnuté, narokovatelne) vydeľ to počtom pracovných hodín v mesiaci a máš pravdepodobný príjem za hodinu.

@anonym_0d582c Lenze ja mam mzdu 3 roky staru