Ako vypočítať odstupné po rodičovskej dovolenke?
Skusena, ovladajuca zakonnik prace?
Ako sa vypocitava odstupne pri ukonceni prac.pomeru po rod.dovolenke?
Z akej mzdy sa vypocitava priemer?
Dakujem
@anonym_autor z pravdepodobného priemeru - čo by si zarobila za hodinu keby si v tento mesiac pracovala. A ak valorizovali ostatným, mali aj tebe, za tri roky počas RD sa veľa zmení. Máš mesačnú mzdu či hodinovú?
@anonym_autor z pravdepodobného priemeru - čo by si zarobila za hodinu keby si v tento mesiac pracovala. A ak valorizovali ostatným, mali aj tebe, za tri roky počas RD sa veľa zmení. Máš mesačnú mzdu či hodinovú?
@anonym_3d2555 Nemam odpracovanych 22 dni.
@anonym_0d582c mam mesacnu.
@anonym_autor tak je to tak ako som napísala. Nepredpokladám teda, že sa ti počas MD/RD menila mzda.
@anonym_autor tak je to tak ako som napísala. Nepredpokladám teda, že sa ti počas MD/RD menila mzda.
@anonym_3d2555 autor pod tebou pise nieco ine.
@anonym_3d2555 autor pod tebou pise nieco ine.
@anonym_autor mala som 2m odstupne,vyplatenu dovolenku.Na hod.asi 5eur,a dostala som 3000eur v cistom.No dalsi rok z toho vracali dane,asi 500eur.Pocas rodicaku ukoncenie.
@anonym_3d2555 keď nevieš, radšej neraď.
@anonym_autor je to z predpokladaného prijmu
@anonym_3d2555 keď nevieš, radšej neraď.
@anonym_autor je to z predpokladaného prijmu
@anonym_3c4db4 to znamena, prijem krory by som zarabala aj ked pozicia bola zrusena den pred mojim nastupom? Cize ak to bolo 2000 eur taketo odstupne som mala dostat?
@anonym_3c4db4 to znamena, prijem krory by som zarabala aj ked pozicia bola zrusena den pred mojim nastupom? Cize ak to bolo 2000 eur taketo odstupne som mala dostat?
@anonym_autor predpokladaný príjem znamená, koľko by si zarobila keby sa tvoja pozícia nezrušila. To vyčísli zamestnávateľ.
@anonym_autor predpokladaný príjem znamená, koľko by si zarobila keby sa tvoja pozícia nezrušila. To vyčísli zamestnávateľ.
@nelca84 a na zaklade coho to vycisli??
Pozri si stare vyplatne pasky pred nastupom na matersku tam najdes cca kolko si mala na hodinu
@anonym_autor je to predpoklad. Zastupoval ťa niekto kým si bola má MD, RD? Koľko zarábal? Ak nie, tak o koľko stúpli platy ostatným kým si bola na MD, RD...
@nelca84 ano, zastupoval. A tiez moj plat isiel za tie 3 roky hore.
@anonym_autor pozri akú máš aktuálnu mesačnú mzdu na zmluve, posledný dodatok, (plus nejaké zmluvné príplatky ak máš dohodnuté, narokovatelne) vydeľ to počtom pracovných hodín v mesiaci a máš pravdepodobný príjem za hodinu.
@anonym_autor pozri akú máš aktuálnu mesačnú mzdu na zmluve, posledný dodatok, (plus nejaké zmluvné príplatky ak máš dohodnuté, narokovatelne) vydeľ to počtom pracovných hodín v mesiaci a máš pravdepodobný príjem za hodinu.
@anonym_0d582c Lenze ja mam mzdu 3 roky staru

Z priemerného zárobku pred MD/RD.
Pokiaľ nebolo odrobených aspoň 22 dní.