Ako získať najvyššiu podporu po rodičovskej dovolenke?
Ahojte chcem sa spytat 27.2025 my konci rodičovský pracovný pomer my aj nadalej trvá mam iba 6 dni dovolenku mam ukončiť pracovný pomer dohodou a dat si preplatiť celych tych 6 dni aby my vyšla ta najvyššia podpora alebo ako? poraďte Ďakujem
@kristinka128 ja svoje deti nekarham, ale učím. Ty na to asi nemáš kapacitu aby si to pochopila.
@aurora33 Ty ich učíš jedine vies k čomu? Aby boli na sociálnych sieťach take rypadla jak si ty a ked niekto nieco zle napíše nie podla gramatiky v tom momente budu na skle a začnú rýpať do ludi a ver tomu ze ludia rýpať do seba nenechajú lebo ty ides jak osa
@aurora33 a druha vec to co ty učíš doma tvoje deťi je tvoja vec nikoho to na koňovi nezaujíma a do budúcnosti ked sa nemienis vyjadrovať k danej teme radsej sa odhlas prosim ta z koňa alebo uplne ser nato
@zafir01 akože súhlasím s tebou, ale v súdiac podľa reakcií autorky to v jej prípade bude skôr primitívizmus...
@autorka, normálny človek by sa za upozornenie chyby poďakoval a vďaka tomu si to nabudúce už zapamätal.
Len aby sa ti nestalo v tvojom budúcom povolaní (keď sa konečneee zamestnáš po tej tvojej podpore), že budeš mať problémy za pravopis, lebo vieš, reprezentuješ tým sama seba...
@petracandle ďalšia 🤣🤣 začo sa mam poďakovať? Radu som nedostala co som žiadala alebo upozornenie na gramatiku a mate pocit ze toto som sa pýtala v teme? Ze kde mam gramaticku chybu? A tieto upozornovacky na gramatiku to ide na modrom koňovi a inych sociálnych sieťach nejako dost casto myslite ze ludia su nato zvedavy? Ze ich niekto oto žiadal? Preco sa nemoze normálny bežný clovek vyjadriť k teme ak ma co povedať ak nie naco rieši gramatiku druhých ved sa ani nepoznáme vy si myslite ze ludia poviem priklad robotnícka vo farbrike predavačka dokonca i účtovníčka potrebuje ovládať gramatiku? 🤣🤣 a ty co sa tvária ze ju ovládajú tolko chyb narobia v papieroch ze dovidenia ale ja ked napisem chybu na modrom koňovi tak atentát cisty primitivizmu
@petracandle a ze ked sa konecne zamestnam 🤣🤣🤣 Ja som mozno natom ovela lepsie nez si ty alebo všetci ostatný myslite ale ked dávajú treba brat nie? Hádam to nenechám prepadnúť statu 🤣🤣🤣
Baby viete mi poradiť som na rodičovskej dovolenke dcéra bude mať 12.9 2025 3 roky.... bola som prihlásená v práci od 12.8 som bola 4 dní v robote a 10 dní budem čerpať dovolenku do 2.9 v práci teraz budem žiadať o ukončenie k 2.9 ale stále budem čerpať rodičovskú do toho 12.9 to je piatok a v pondelok je sviatok 15.9 kedy by som mala vytiahnuť jeden deň dovolenky a dať výpoveď aby mi vyšla maximálna podpora?s tým že zvyšnú dovolenku mi preplatia na účet
Baby viete mi poradiť som na rodičovskej dovolenke dcéra bude mať 12.9 2025 3 roky.... bola som prihlásená v práci od 12.8 som bola 4 dní v robote a 10 dní budem čerpať dovolenku do 2.9 v práci teraz budem žiadať o ukončenie k 2.9 ale stále budem čerpať rodičovskú do toho 12.9 to je piatok a v pondelok je sviatok 15.9 kedy by som mala vytiahnuť jeden deň dovolenky a dať výpoveď aby mi vyšla maximálna podpora?s tým že zvyšnú dovolenku mi preplatia na účet
@vivien1990 ak si bola v praci uz tak to ti nevyjde max podpora
@zafir01 ale nie kazdy zamestnávateľ chce preplatiť dovolenku pozor preto treba aj pracovnú zmluvu ukončiť dohodou je to o dohode
@kristinka128 Môžem sa Ťa prosím spýtať? Riešim teraz podobnú vec, a píšeš, že musí skončiť pracovný pomer dohodou. Prečo nemôže skončiť klasickou výpoveďou, žiadosťou o ukončenie PP?

@aurora33 vieš, autorka sa môže zamýšľať akokoľvek silno chce . Myslíš,že každému bolo v hlave udelené rovnako ? Že každý vie dokonale počítať, písať spisovne a bezchybne , ovláda cudzí jazyk , pamätá si vzorce z fyziky...etc ?
Mne tiež udrú do očí gramatické chyby. Ale to nie je to ,na čo sa autorka pýta. Nikdy nevieš .... Môže byť inej národnosti, môže byť cudzinka , môže mať dysortografiu....
Môj 13r syn dokáže plávať 3 km v otvorenej vode trechnicky správnym štýlom , dokáže vymeniť štartér na starom type áut, vie deadliftom zdvihnúť 85kg ... Ale keď napíše diktát , idem oslepnúť z toľkých chýb. Má spomínanú dysortografiu. Je preto niečo menej ? Alebo je horší,hlupejší ? Budú ho neustále ľudia napomínať,hoci sa to uňho nezmení?