Ako zvýšiť domáci rozpočet?
Už naozaj neviem, čo mám urobiť. Ako sa hovorí, neviem sa pohnúť z kopy. Aby som objasnil situáciu. Sme 3-členná rodina, manželka je na starobnom dôchodku a ja na polovičnom. Dospelá dcéra vyštudovala VŠ a momentálne si nevie nájsť prácu. Ja tak isto nemám prácu a nedarí sa mi, lebo mám vyšší vek. Teraz prichádza ten problém. Ako mám zvýšiť náš domáci rozpočet, resp. ako si nájsť prácu, poprípade aj dcére, keď po poslaní životopisov sa nám nikto neozýva? Som zúfalý ☹
Všetkým naozaj ďakujem, poradili ste mi zaujímavé veci, dali nový náhľad na situáciu a nádej. Tak isto veľmi pekne ďakujem za ponuky práce a snahu pomôcť úplne cudziemu človeku. Vidím, že ešte aj v dnešnej dobe existujú ľudia, ktorí Vás neodsúdia na prvý pohľad, ale podajú Vám pomocnú ruku. Veľmi si to vážim. Ak by sa niečo zmenilo, dám vedieť 🙂
@greg22 ahoj, pises, ze dcera by chcela pracovat v kniznici. porad jej stranku www.infolib.sk, v sekcii trh prace sa zverejnuju volne miesta prave v knizniciach. drzim palce
@greg22 zdravím, v prvom rade vás chcem ubezpečiť že sa vôbec nemusíte cítiť zle kvôli tomu že nemáte prácu, sú mnohí mladí zdraví vysokoškolsky vzdelaní ludia ktorí s tým majú problém. U vás by som povedala že je to skôr otázka času kým si niečo nájdete aspoň na polovičný úväzok. Hlavne sa netrápte, ak to nie je vyslovene existenčné, radšej sa teraz venujte maželke, určite vás teraz veľmi potrebuje.
Pokiaľ ide o dcérku s jej zameraním by som skúsila rad radom všetky archívy, galérie, múzeá, univerzitné kižnice, a to nielen v Blave ale aj vo Viedni, nech sa nezamierava iba na učiteľstvo. Držím palčeky
@bbbarunka
@zabka88
Ďakujem sa podporu. Viem, že nie som prvý ani posledný čo si nemôže nájsť prácu, ale včera som už nevedel, ako ďalej. Manželku sa snažím podporiť ako viem, pomáham jej, i keď musím priznať, že v mnohých veciach jej dcéra pomôže viac ako ja. Uvidíme ako to pôjde ďalej, dôležité je, že držíme spolu ako rodina v dobrom aj zlom.
@greg22 hypermarkety pre dceru, nech na zaciatok zoberie aj podradnejsiu pracu...Lepsie ako nic. A nech si posiela zivotopisy aj nadalej. Ina c na Slovensku vela VS nema pracu, podla mna Vzsoke skoly uz totalne stratili uroven, beru kadekoho a vystuduje aj polodebil v dnesnej dobe. To samozrejme nemam na mysli Vasu dceru. Popripade sa zdokonalit v nejakom jazyku...
Takže, po dlhšej dobe som opäť tu a musím sa priznať, som šťastný. Konečne mám prácu 😀 Ďakujem všetkým za milé slová a podporu 🙂

@greg22 ešte ma napadlo, že by bolo dobré, ak by ste v životopisoch mali referencie