Akú hypotéku môžeme dostať s naším príjmom?
Keď mám tak 70 000 príjem ma len manžel v zahraničí 3-4 000. Koľko nám dajú hypo? A keď potom zmení zamestnanie, nejako sa to hlási?
@alenaalena84 áno berieme hypo, lebo inú možnosť nemáme lebo je rok 2024 a nie sme zabudnuté v čase ako ty. V cene tvojho pozemku, tu kde bývam, nekúpiš ani parkovacie státie. Tak trošku rozšír obzory žena
@alenaalena84 no toto presne riesime s finančným poradcom..zial vela poistiel najmä cez banky je ivalidita od 70 %.... Treba hľadať taku, kde je od 41 %. Preto že presne, ak sa niečo stane a je to naozaj vážne, tak si nepomôže.. a od sociálky taktiež minimum. Pred hypo treba naozaj veľa veci zvážiť, lebo môže nastať hocico..
@dadalinka15 ale na také veci by mal myslieť každý. Aj bez hypotéky. A správne si nastaviť finančné hospodárenie. Veľa ľudí sa uspokojuje tým, že má poistku, platí si 10-15 eur mesačne. Ale už si nevedia prepočítať, čo by to znamenalo, keby im mala byť poistka vyplatená, či im to reálne pokryje ich štandard.
Zhrniem to proste jednoducho,,na akú perinu mám takou sa aj zababuším.Ako sa povie.

@sasa1310 ZAUJIMALO PRAVE VELA LUDI AKO SA TO DA DALO POSTAVIT..TAK SOM DALA NAVOD.MILUJTE SA, MNOZTE SA, MAJTE SA RADI A BERTE HYPO.