Aký príjem má najviac zarábajúci človek alebo rodina, ktorú poznáte?
Na jednu stranu si myslím, že máme nadpriemerný príjem.
Na druhú mam pocit, že si stále veľa vecí nemôžeme dovoliť (rozumej luxus).
Pomaly všade kam sa pozriem vidím veľké luxusné autá, drahé domy, často mladí ľudia.
Ja mám síce ešte len pod 30, no pracujem už nejakých 8 rokov, zarábam 5k brutto mesačne.
Muž má cez 35, zarába 7-8k brutto mesačne.
Občas tu čítam, ako ľudia žijú z 1000eur (netto) mesačne a verím, že ich nie je málo. Mňa by ale zaujimalo, koľko majú príjem tie rodiny, ktore majú veľký luxusný dom a v garáži aspoň dve autá drahšie ako 50tisic?
Statistika na platy.sk ukazuje uplne nizke cisla.
My máme jedno auto, 20tisicove. Starší dom, ktorý sme rekonštruovali - peniaze išli čiastočne tam.
Prípadne ak ste ok so zdieľaním vašich príjmov, aj taká info poteší.
@natalienka12 toto som si tiez myslel kym som nezacal pracovat, da sa to aj ako zamestatnec firmy veru 🙂
Nie je to o príjme, je to o celkovom nastavení a investíciách.
Ok, pochvalila sa si a dalej co. Podla mna tolko nemate, pochybujem, ze clovek, co zaraba 13 000 mesacne je schopny vypisovat debiliny na facebooku. Ak ano, tak nieco je velmi zle🤮🤮🤮
na čo ti je vedieť kto koľko zarába, z toho čo vy zarábate s mužom, môžeš byť spokojná a prispieť aj chudobným/ deťom v Afrike, rodinám s viac deťmi ap.
Chyba ti trosku pokory... Vieš osamelých mamiciek si tieto tvoje blbé dristy precital... Musí vyžiť zo 400e a nesťažuje si... Nanajvýš si prídu po radu...bud rada ze máš strechu nad hlavou a neprší ti na ňu, ze máš čo jesť a ze si máš v com odviezť rit... Sú dôležitejšie veci ako byť milionárom... Ja keby som bola milionárom, tak ani neviem co by som si dopriala... Som spokojná s tým co mam... Mame asi 25 ročný dom, 2 kie na dvore, mam co jest, môžem zobrať naše 3 ZDRAVÉ deti každý víkend niekam na výlet ísť do restiky a nič viac mi netreba... Možno som divná, ale spokojná a ku šťastiu mi viac netreba
Ty žiješ stále takto v závisti?
Poznám osobne pár milionárov. áno,ale vôbec sa nad ich životmi nezamýšľam, ja mám rada moj život a som vďačná za všetko čo mám.
Že "ak ste ok s uverejňovaním vašich príjmov,aj taká info poteší"- na tvojom mieste hľadam psychológa a dobrého
Je smutne, ze niekto meria zabezpecenost rodiny podla aut....my teda si zijeme viac nez dobre, aj moji rodicia, ale vozime sa na takych autach, ze by ste nikdy nepovedali, ze sa mame tak dobre....podla mna nie je dolezite ukazovat sa ,ale v tichosti si uzivat napriklad dovolenky alebo ine veci
A este jedna vec - mavam depresie aj tak, hoci to nesuvisi nijak s prijmom, nemame hypoteku ani nic, no nedokazem sa usmievat a najst svoj zivotny pokoj....
je to podla mna ciste "sedláctvo", ked si niekto vsima a hodnoti, kto ma ake auta v garazi. Uz ste niekedy poculi o tom, ze moderne auto je najhorsia mozna investicia ? 😉

najviac z ľudí, ktorých osobne poznám zarába môj muž ale určite ti nebudem písať presné číslo 😂