icon

Banka bez poplatkov

21. okt 2023

je nejaka banka kde neplati clovek ziadne poplatky a blbosti? Kde idu nejake uroky popripade, kde sa da investovat? Ktora banka je na to najlepsia? popripade spolocnost

modrykolibrik
•
21. okt 2023

Ja mam mbanku a mesacne z platieb usetrim aj 130 eur. Neplatim nic

autor
•
21. okt 2023

@modrykolibrik su tam aj nejake možnosti investovania, zhodnocovania, šetrenia a podobne?

slavomira236
•
21. okt 2023

Mam fio banku bez poplatkov ucet..kazda banka ma moznosti investovania .

autor
•
21. okt 2023

@slavomira236 no nie každa ich ma priam najlepšie, chcem si zalozit ucet v co najlepsej banke, teraz mam poštovu.

janai1
•
21. okt 2023

UniCredit, 365 - bez podmienok
SLSP - jednoduché splniteľné podmienky

iv007
•
21. okt 2023

mBank mam zadarmo. VUB mi stahuje 6€ ktore mi nasledne vratia ked za mesiac splnim vsetky podmienky (hypo, trvale prikazy,3x platba kartou..)

mimicka2013
•
21. okt 2023

@modrykolibrik ako sa da v mbank usetrit z platieb mesacne 130€?

jarka_black
•
21. okt 2023

mBank, 365, Fio
Mám všetky tri a sú bez poplatkov a podmienok.
Neinvestujem cez banku, využívam iné možnosti. Kombinujem krátkodobé investovanie s útokom 7% so stredno- a dlhodobým investovaním s úrokom 9-42%. Podľa toho, na čo potrebujem našetriť a ako rýchlo môžem mať investované peniaze k dispozícii, keby som ich potrebovala.

alenamihal
•
21. okt 2023

@modrykolibrik impossible u mna ...a este na svk,kde banka ide po kazdom tvojom eure haha

autor
•
21. okt 2023

@jarka_black mozem sa opytat, ake ine moznosti su to, kde presne investujete? Chcela by som zhodnocovat peniaze čo najlepšie ak ked asi bez rizika to asi nejde

sweet20
•
21. okt 2023

cez banku sa neinvestuje ani nesetri

sweet20
•
21. okt 2023

ale to sa nerobi cez banku

autor
•
21. okt 2023

@sweet20 a cez co

sweet20
•
21. okt 2023

cez spracovske spolocnosti.. ak mas svojho financneho agenta tak on ti vysvetli ako banka by ta obrala o percenta z toho zisku

sweet20
•
21. okt 2023

moji klienti su spokojni, lebo ked investovali v banke a potom mi napisali a riesili to somnou tak mi minimalne o pol roka - rok dakovali... a takto to proste funguje no.. cez banku by som nesla nikdy

ikisaka999
•
Odpoveď bola odstránená
•
modrykolibrik
•
23. okt 2023

@mimicka2013 kazdy platbu mi zaokruhluje a z toho za mesiac usetrim aj viac ako 130€

modrykolibrik
•
23. okt 2023

@alenamihal neviem preco by nie? Banka mi s platieb zaokruhluje a zvysok vrati. Ja som spokojna

vulka
•
23. okt 2023

Tak napíš aké konkrétne produkty banky chceš využívať. Potom sa dá radiť. Ale podľa Tvojich nižších príspevkov ani sama nevieš, čo chceš, potrebuješ. Len chceš zarobiť a mylne si myslíš, že sa to robí práve cez banku. Slabá finančná gramotnosť.

stanislavicenka
•
23. okt 2023

@sweet20 akosi rychlo by ti klienti dakovali pri investovani🙂

sweet20
•
23. okt 2023

@stanislavicenka no vidis.. uz po roku vidno rozdiel

mimicka2013
•
23. okt 2023

@modrykolibrik 😀 ale ved to nie ze banka ti usetri...to si ty setris zo svojich penazi, ked si das zaokruhlovanie nie na centy ale na desiatky tak mozes usetrit aj 1300 a nie 130 😀 taketo "setrenie" ma vela bank a nie len mbank ale v podstate je to odrbavanie klientov. Lebo kazdy normalny si usetrene peniaze radsej zhodnoti inde ako len drzat na inom poducte banky...