Bez peňazí sa ani žiť nedá
Viem že peniaze nikoho nerobia šťastným.No bez nich sa nedá ani žiť.Je to smutná realita.Vela rodín sa snaží vyžiť si z toho čo má na výplate.No nie vždy sa to podarí.Ked sa zaplatí hypotéku,poistky,plyn,elektrika a ostatné poplatky.Neostava veľa na stravu.Plus výdavky na deti škôlka škola tiež není zadarmo.Deti rastu ,oblečenie a topánky stále treba kupovať.Ked sú choré,kupovať lieky.A stále niečo.Ako vychádzate s peniazmi v týchto ťažkých časoch?
@alantroj Veľa?Svokra kúri na 26 to je pre mňa veľa.
@zuzkat1 áno, môže - o rok. Teraz bude mať starší 9 rokov a podľa našej škôlky môže zobrať súrodenca od 10 rokov, neviem ako je to inde.
@lulula1990 no ja som to nemyslela tak ze teraz...pre mna je aj 10je malo...ale je to individualne ..niektori dceriny 8rocni spoluziaci chodia sami domov...to je pre mna scifi
Nečítala som všetko ale ak dokážete ešte aj odložiť tak to nebude tak hrozne . Ja ako slobodná matka už teraz neodlozim ani cent . Dakedy to šlo ale tie úspory už sú dávno preč a nové nehrozí. A to občas keď je nečakaný výdavok na auto , tak to som v "mínuse " 😅 A to už som sa vzdala všetkého čo šlo , pretože navyše ZTP dieťa čo navštevuje školu mimo bydlisko ...
@zuzkat1 no mne o toho 9 ročného tak nejde, on dokáže ísť sám, je zodpovedný. Ale ten malý 3 ročný sám nepríde, ani sa nezanesie, bohužiaľ.
@lulula1990 no vsak to je jasne..vsak som pisala ze o par rokov

Teda velmi zly vyber manzela.muz sa ma vediet financne o zenu a deti postarat,ake tomu tvojmu sa teda asi moc nechce. ..my sme boli natom tak podobne ale ako nahle to zacali ist do sraciek vzchopil sa my sme nevedeli vyzit z 1650 3 clenna rodina 2 auta hypo 400 plus ine vydavky takze manzel nech sa zobudii