Bezplatný bankový účet
Ahojte. Tie banky su hotovi uzernici. Vyuctuju cloveku take poplatky, ze cloveku zle pride. Za sms upozornenia, za vyber taky, za platbu onaku, za postovne, za vypis, za to, ze dychate.... A ulava na poplatku za vedenie je za podmienok, ktore niekedy ani nedodrzim. Ale neide len o vedenie uctu. Celkovo o sluzby, ktore s uctom suvisia. Poradte prosim, kde otvorit ucet za co najvyhodnejsich podmienok. Mate u FIO, M-BANK a pod? Vdaka za kazdu vyjadrenu skusenost 🙂
@candii ty máš iné u conto ako ja? Žiadne poplatky za sms, a sms chodia aj pri platbe 1e a ešte aj v banke mi povedali a tuším to bolo aj napísané, že musí byť jednorázovo 400e
@saallen ahoj, prever si to radšej v banke, lebo ja som sa konkrétne na to pýtala, tak som dostala informáciu, že musí byť jednorazovo 400€.. my sme skončili tak, že cez rodicak mi muž preposielal výplatu.. ale všetko zadarmo, aj výbery z ktoréhokoľvek bankomatu, akýkoľvek prevod, platba a aj prichádzajúce sms..
@mala_katie mno uvidime, uz som sa pytala este jednej kocky a ta mi tiez povedala, ze to nemusi byt jednorazovo, tak neviem a v papierovh to neni, a pri predstave, ze sa stane ze mi tam "vcelku" tych 400 nepride, a ja si budem vsetko platit, tak sa mi to sakramensky predrazi, to radsej tatrabanku ktoru mam stale, aj ked 7rur poplatok(alebo3,50), ale vsetko zdarma.
@saallen možno sa teda pomenilo čo to.. ja ho už mám 4 roky.. ale teda fungovalo to tak, že ak tých 400e nepride, tak platíš tiež iba poplatok, tuším 7e nie každý výber a tak..
@saallen ja mam tiez ten ucet inak staci vychytavka co nam priamo tam poradili ked ma jeden s manzelov vyssi prijem a vie ze mava v nejaky den viac penayi na ucte staci ked si nastavy ze posle druhemu 401 eur a ten druhy ma prikaz ze hned o par hodin (alebo na druhy den ale ani den nemusi byt) ze mu idu hned naspet tak nemusis tuto podmienku vobec riesit :D....
@candii som si ani nevsimla ze tie sms su spoplatnene mne chodia len maily a sms len pri platbe kartou ale to je asi bezplatne..
@mala_katie ja som to mala zadara len vtedy ked mi chodili sms len ked som platila alebo vyberala si peniaze a potom som prisla do banky a povedali mi ze je to za poplatok ked mi na ucet pride peniaze ta sms je za poplatok ale to par centov
@candii som si myslela lebo sa mi nezdalo ze by som nieco platila.. som denne na maili aspon raz takze mne maily stacia a su bezplatne 🙂
ja som mala predtym csob a nekonecne ma otravovalo ye stale pridavali podmienky a to s platbou kartou ma dostali ja som bola MD s krpcami doma na nakupi chodil muz a ja som ked som 2 krat za mesiac sla nieco kupovat som si v obchode jak blba rozdelovala nakup na 2-3 razy az nmusim trput ze nesplnim podmienky lebo zase ja som im 5 eur len tak za nic nechcela dat... :D... to si radsej cosi kupim.. doma otacam kazde euro 5 eur je pre mna dost... asi len raz som nesplnila podmienky to ma vycvicili tie prikazi bo som nieco rusila nieco zakladala... eraz s tymto fakt pohodicka
@candii aha, no lebo si sa vyjadrila, že platíš za sms pri pohybe na účte.. v tomto prípade môže byť.. ja mám smartbanking v mobile, tak nie je problém kedykoľvek kuknúť, či nenabehli.. jedine mínus u mňa je zle prehľadná appka

Ani sepa platby sa neplatia.ak chcete vedieť ešte niečo kľudne sa ma spýtajte. 😉