icon

Byt verzus dom

7. júl 2025

Tie co bývate v byte nenudite sa? My mame 80m² byt s veľkým balkónom ale ja sa niekedy idem ošalit od nudy a stereotypu a viem aj v dome by to bolo to iste ale aspon dvor tam je.Nie je vám niekedy doma dlho? Strašne chcem ísť do domu ale sama to nedám s deťmi stále tam niečo odide a viac peňazí treba

Strana
z2
sidicek
10. júl 2025
@oceanahory

@author 😅 nie nenudim sa...a nenudila by som sa ani v dome, ani v stane a ani v maringotke.
Ja vazne nechapem, co ma spolocne miesto kde zijem s tym, ako si vyplnim svoj cas. Zivot ponuka tolko moznosti, tak neviem, preco by mi v tom branilo miesto, kde maximalne varim a spim 😮‍💨.

@oceanahory to sú ľudia, čo nemajú žiadne záujmy a potrebujú animátora alebo nalozenu robotu aby sa " nenudili" .Preto je na SK dom modlou lebo im zaberie všetok čas a majú pocit ze zivot ma konecne zmysel 🙂

sidicek
10. júl 2025
@marsmykkok

a čo s bazénom? Si myslíš že by ťa bavil od mája do septembra celé dni bazén? Poznám ľudí čo si urobili aj veľký bazén a rýchlo ich prestal baviť a využívajú ho minimálne.

@marsmykkok hlavne bazén kde si ani poriadne nazaplavas, to si môžem ľahnúť do vane na chvíľu, nechápem tu maniu bazénov, snáď pre malé deti ,ale dospelá osoba tam nemá čo po 5minutach robiť.

gantleman
10. júl 2025
@sidicek

@oceanahory to sú ľudia, čo nemajú žiadne záujmy a potrebujú animátora alebo nalozenu robotu aby sa " nenudili" .Preto je na SK dom modlou lebo im zaberie všetok čas a majú pocit ze zivot ma konecne zmysel 🙂

@sidicek vôbec to není tak ako píšeš😁😉 ja osobne si radšej kúpim dom na dedine v kľude ako v meste kde byty majú 80+rokov. Čo z toho že je prerobený keď jadro hnije.

hayabusa1337
12. júl 2025

30 rokov som zil v byte, ak mas moznost ist do domu smelo do toho. Uz nikdy by som nechcel ist do bytu. Ale pozor, ak mas deti a si sama tak si vyber dom s minimalnou potrebou starostlivosti teda co najviac zautomatizovany, co najmenej travy resp. Koberec so zavlahou nech tam je vsetko hotove a hlavne nech je novy nech nemusis opravovat

marsmykkok
13. júl 2025
@sidicek

@marsmykkok hlavne bazén kde si ani poriadne nazaplavas, to si môžem ľahnúť do vane na chvíľu, nechápem tu maniu bazénov, snáď pre malé deti ,ale dospelá osoba tam nemá čo po 5minutach robiť.

@sidicek No a keby máš aj veľký nebaví nikoho plávať denne niekoľko hodín-iba ak by to bol bývalý plavec, fakt zbytočná investícia.

anonym_ae3ee2
13. júl 2025

@anonym_autor narovinu s bytu som odišla do domu...byt prerobis a je to vymaľované ✅️na dome furt dačo! V jednom kuse .Keby som ostala na byte už mám zlaté kľučky a hlavne keď musíš na každé 💩volať majstra tak to je o ničom celé zlé.
Muž chcel strašne na 🏡a nemá tam kdo robiť.

Strana
z2