Cena energií
akurat citam clanok ze ma vrast cena za energie pre domacnost od 121 eur az 244 za mesiac..to akoze domacosti co uz teraz ziju ledva od vyplaty k vyplate maju kde na to vziat? sa uz uplne zblaznili vsetci alebo co..?!?! 🙈😠 ..ze si budu musiet domacnosti vybrat medzi jedlom a teplom..to kam sme preboha dosli
@maciatkolulu Ja take skusenosti nemam. Prave naopak. Kazdopadne u naj ten hejt fungoval uz predtym, ako prekrocili hranice. Tym, ze sa niektori spravaju ako pises, tak sa to znasobilo. Jedinu zlu skusenost co mam je, ze som vystupovala s bicyklom z busu a nastupovala skupinka ukrajinskym teenage v style, ze som nemala sancu najprv vystupit. Zatial ma to nejako nevyrusuje, ani si ich nefotim. Ani neriesim preco isli ti nasi do Rakuska, je to ich osobna vec
@maciatkolulu
my v práci riešime aj Ukrajincov za dopravné priestupky, neviem prečo u vás nie.
@miriam11 Nechapes, ze toto su politicke hry, na ktore je Putin ako byvaly riaditel KGB vyskoleny. Ty sa domahas lacneho plynu, ale Putin Ti ho nepreda. Putin chce ovladnut vsetky byvale ruske kolonie, vratane nas. Cez zbrane a plyn. A EU mu skocila na lep, ked Schroder s Merkelovou urobili Nemecko zavislym na ruskom plyne.
Kedze my tu socializmus nechceme a ty silou mocou chces lacny plyn, no jedine sa musis prestahovat do Madarska k Orbanovi alebo rovno do Ruska ... Ale tam okrem lacneho plynu dostanes biedny priemerny rusky zarokbok, co je asi 250-300 eur. Ty chces ale zivotny standard a platy v EU a aj lacny rusky plyn. Ale to nejde. Od utoku na ukrajinu obe veci mat nemozes.

@maciatkolulu Nikde som nepovedala, ze nemusi akceptovat nariadenia
Musi