Cena vianočného nákupu
No ďakujem pekne, minula som okolo 200,- a to nič také kúpené nemám, len taký základ pre návštevu a na večeru. Ako to máte vy?
Rovnako tak ... zaklad na veceru + 2 koláče. Nič extra a 200 je fuč
Kupujem priebežne, takže všetko potrebné mám uz dlhšie nakúpené. Dnes príde Tesco nákup za 60€ a koláče sú doma za cca 50€. Nič výnimočné navyše sme nekupovali. Mäso je v mraziaku vždy a aj ostatné suroviny sú doma stále - zelenina, ovocie, zemiaky atď.
Tiez som bola dnes na velky nakup a nechala som tam cez 100€, a to uz rybu a udene mam doma skor, uz mam upecene a aj stromcek hotovy.... no tie ceny su naozaj zaujimave...ale neplanujem uz ist do obchodu..najskor az po 27.12. A budeme spolu 5.
Kupovala som priebežne. Množstvo jedla adekvátne tým dňom voľná,kedy nebudeme mať inde obedy. A pečiem si sama. Akurát zopár veci naviac,čiže mi to nepríde speci nákup.
nakupovala som za cca 250 suma je adekvatna tomu ze sme doma a bude nas viac plus cakame navstevy
Asi 400€, lenze u nas to nebol len vianocny nakup, ale nakup na 2 tyzdne. Nam medzi sviatkami nechce chodit na velke nakupy. Takze nieco islo aj do mrazaku, a nieco aj do komory. Ale aby som odpovedala k teme, platili sme viac nez rok pred tym. Co uz. Jest musime.
80€
My sme olatili cca 180€ a este dnes nejake drobnosti... katastrofa
neviem no, my jeme na vianoce rovnake mnozstvo jedla ako zvycajne. mozno ze trosku specialnejsie, napriklad tie pstruhy. a zopar kolacov co som upiekla a normalne nepeciem viac druhov. priebezne pocas decembra som navyse k tomu co zvycajne kupila jednu kyslu kapustu, klobasku, susene slivky, do salatu kysle uhorky a knedlu na nedelu. este flasa vina a vybavene. navyse oproti beznemu mesiacu max 50 eur.
tiez dnes pride tesco nakup, resp manzel vyzdvihne cestou z prace. Vyslo to na 80e s tym, ze v tom je aj strava na dalsi tyzden (okrem sunky, syra a chleba co bude treba este dokupit cez tyzden) + kolaciky som objednavala osobitne za 27e + teda par veci som kupila uz predom, ale to bude spolu max mozno 20e (2x listkove cesto, veci na kapustnicu, oblatky, veci na bobalky) a toho roku si nerobime salat ale len varene zemiaky/kasu ale aj keby, tak vlastne vsetko mam doma okrem hrasku s mrkvou, cize to by uz rozdiel nespravilo. Ale teda my nikoho nehostime, budeme len my, tak to tiez zavazi. My potom pojdeme az 26. k obom rodicom ale tiez nie na hostinu, len na navstevu 🙂
nás to vyšlo na Vianoce / taký bežný nákup okolo 150€ pre mňa s manželom a to teda nepečiem nič, čiže čisto len jedlo bez sladkého. To máme od mojej maminy + som si kúpila nejakú keksovú kolekciu z tej lidl vianočnej edície. Ešte v tom nemáme zarátané víno... Neplánujeme nejak extra viac jesť než normálne a toto je taký náš štandardný mesačný veľký nákup, ku ktorému dokupujeme sem tam dačo (to býva tak za týždeň okolo 50€). Poviem pravdu, že vlastne ani neviem posúdiť, či je to veľa alebo priemerne...
Tak naposledy som nechala v obchode cca 140€, ale nakúpila som celkom dosť.
zatial nic, mam kupenu len Marlenku 😅
Ja dnes 100e v Tescu ovocie zelenina sunka salamy jogurty syry pecivo darcekove kazety malinovky pivo vino drogeria udene klobasky maso ryba kava marlenka.4 velke tasky ale isla som po akciovych polozkach a mam club card.s tymto videme na cele sviatky vratane silvestra a to cakame aj navstevy a budeme robit muzovi oslavu narodenin..neviem ludia co tam viete nakupovat za.200-300 eur?
uprimne neverim, ze za 200e si nic poriadne nekupila. Dnes mi isli pod rukami len same take 100 a 200e nakupy, a ti ludia odchadzali v plne narvatymi kosmi.
Takze za 200ecok si mala kos total plny.
my? my ideme k rodičom z oboch strán 😀 a po vianočných sviatkoch ideme do tatier do wellnessu 😎 a vrátime sa až prvý januárový týždeň. čiže nás to vyjde 0€ alebo potom okolo 1000€ - závisí čo do toho rátame 🙊
My sme mali dva nákupy, jeden 95 a druhý 120 Eur. Ale to boli veľké nákupy, každý za tri tašky. Syn sa vrátil zo zahraničia, tak som ho poslala kúpiť všetko čo chýbalo plus veci na Vianoce. Na pečenie, na varenie a niečo do zásoby. Potraviny išli riadne hore. Nikdy predtým som tak veľa v potravinach neminula a to nekupujeme viac ako iné roky. Syn skonštatoval, že v Holandsku v Lidli je lacnejšie ako v našom. Smutné.
Ani to neratam dokopy. Ale tu darceky. Tam darceky. Potraviny. Plienky. Takze ono… sa toho nazbera ☹
Viac-menej kupujem to iste len darceky k tomu.
Za kolace sme dali 48€.
My tiez nakupujeme priebezne.. takze zajtra len mensi nakup. Max 50e. My nesedime doma tyzden.. 3 dni.
Cca 250 eur. Pečivo a koláče si robím vlastne
230 nákup plus koláče čo sme si objednali 70€🥴🥴🥴
@zuzanka.zuzu tak ale nie každý vyjedá rodinu😄😄
110e ale mame tam jedlo minimalne do 26 takze pohoda... okrem kapusty a klobasy sme nekupovali nic specialne... klasicke potraviny, maso, pecivo, ovocie a zeleninu aby sme mali co jest ale nie prejedat sa. 🙂
To len ja som dnes nebola v obchode?
@kristiii ja vpodstate len kvoli masu, inak by som si spravila nakup davno pred tymto sialenstvom, ale nemam rada rezne z mrazeneho masa a teda bezne robime nakup v piatok, ale chcela som objednat o den skor, ze ak by nieco podstatne nemali, nech to viem este zajtra dokupit, ale nastastie dodali vsetko, takze najblizsie az dalsi piatok 😄 Odkedy nerobim v obchode sa mi to normalne zhnusilo a neznasam tam chodit.

No ja som platila dnes 130 ale nakúpila som toho dosť aj maso… ešte zajtra pečivo a mám klud