Cena vianočného nákupu
No ďakujem pekne, minula som okolo 200,- a to nič také kúpené nemám, len taký základ pre návštevu a na večeru. Ako to máte vy?
no neviem, ja chodím do obchodu 2-3x do týždňa a nakúpim za 40-60 eur. Teraz pred sviatkami - v utorok 48eur a dnes idem ešte nejaké hrušky kúpiť , tie som zabudla a mrazený hrášok. Minule už nemali. Takže to bude do 5 eur . A najbližšie pôjdem až v utorok - stredu. Ak sa minie ovocie, zelenina. Ak ešte zostane, tak neskôr.
Od novembra kupujem veci trvanlive, i kapor caka v mrazaku (nebudem ja stresovat 23. a jest rybie prsty 😂 bo vsetko vykupene) vsetko akciove. Dnes posledny nakup, vidim to tak na 25€ max 😉
@elizabet173 alkohol ani mi nekupujeme. Máme ho doma kvantum, lebo nepijeme a vždy nejaká návšteva prinesie alebo dostaneme keď máme sviatok. Vody nekupujeme, len sem-tam kofolu v akcii, inak pijeme vodu z vodovodu a mám pár minerálok doma ak príde návšteva. A pár domácich sirupov mám v komore. Zákusky mám 2 druhy a to stačí. My sa neprejedáme. A dlhšie aj spím, keď som doma tak raňajky si väčšinou odrátam 😂. Dám si len nejaké ovocie a pomaly už je obed.
@kristiii Ja som napríklad pred včerajším nákupom nebola v obchode asi týždeň a pol. A? Ale chcem mať veci cerstvé, tak som si objednala a dala doviezť včera.
@zuzanockamt A? Čo ja s tým?
@kristiii To bola len reakcia na tvoj príspevok.
Nič výnimočné som tento týždeň nekupoval .stále mám mlieko ,zemiaky ,kapusta ,múka ,ryby ...to všetko kam doma ...

ja neviem kde sa ti ludia v tych obchodoch beru ked plno pose ze nejdu nechodia
ja idem este aj dnes na farmu pre hovadzie (chodime pravidelne raz za mesiac) doplnim zasoby aj do mrazaku a este idem pre pecivo a chlieb (nepeciem ho doma) a tak
ja rada nakupujem vo velkom najma trvanlive to mam este zasoby z novembra a vydrzia urcite min do februara