Cena vianočného nákupu
No ďakujem pekne, minula som okolo 200,- a to nič také kúpené nemám, len taký základ pre návštevu a na večeru. Ako to máte vy?
no neviem, ja chodím do obchodu 2-3x do týždňa a nakúpim za 40-60 eur. Teraz pred sviatkami - v utorok 48eur a dnes idem ešte nejaké hrušky kúpiť , tie som zabudla a mrazený hrášok. Minule už nemali. Takže to bude do 5 eur . A najbližšie pôjdem až v utorok - stredu. Ak sa minie ovocie, zelenina. Ak ešte zostane, tak neskôr.
Od novembra kupujem veci trvanlive, i kapor caka v mrazaku (nebudem ja stresovat 23. a jest rybie prsty 😂 bo vsetko vykupene) vsetko akciove. Dnes posledny nakup, vidim to tak na 25€ max 😉
@elizabet173 alkohol ani mi nekupujeme. Máme ho doma kvantum, lebo nepijeme a vždy nejaká návšteva prinesie alebo dostaneme keď máme sviatok. Vody nekupujeme, len sem-tam kofolu v akcii, inak pijeme vodu z vodovodu a mám pár minerálok doma ak príde návšteva. A pár domácich sirupov mám v komore. Zákusky mám 2 druhy a to stačí. My sa neprejedáme. A dlhšie aj spím, keď som doma tak raňajky si väčšinou odrátam 😂. Dám si len nejaké ovocie a pomaly už je obed.
@kristiii Ja som napríklad pred včerajším nákupom nebola v obchode asi týždeň a pol. A? Ale chcem mať veci cerstvé, tak som si objednala a dala doviezť včera.
Nič výnimočné som tento týždeň nekupoval .stále mám mlieko ,zemiaky ,kapusta ,múka ,ryby ...to všetko kam doma ...

ja neviem kde sa ti ludia v tych obchodoch beru ked plno pose ze nejdu nechodia
ja idem este aj dnes na farmu pre hovadzie (chodime pravidelne raz za mesiac) doplnim zasoby aj do mrazaku a este idem pre pecivo a chlieb (nepeciem ho doma) a tak
ja rada nakupujem vo velkom najma trvanlive to mam este zasoby z novembra a vydrzia urcite min do februara