icon

Čo robiť, keď sa peniaze zaseknú v bankomate?

23. dec 2024

Stalo sa vám niekedy, že sa vám zasekli peniaze, ale nedali sa vybrať? Mne ich z účtu strhlo, ale peniaze nemám. Volala som do banky, dajú to na prešetrenie, že či neklamem 🤦‍♀️ Bol niekto v takejto situácii? Ako to dopadlo?

zmrzlinka2021
•
23. dec 2024

Treba znova vybrať ešte nejakú sumu

autor
•
23. dec 2024

@zmrzlinka2021 nevydáva žiadne peniaze

mogaa
•
23. dec 2024

na bankomate je kamera....takže si to vedia pekne preveriť, či peniaze vydalo a kto ich zobral....

konikmodry111
•
23. dec 2024

Ano, nam sa raz stalo ze sme vyberali z tatra banky, manzel hnef nabehol a peniaze sa hned pripisali naspat na ucet

autor
•
23. dec 2024

@konikmodry111 Služby TB a 365 je ako keby porovnám Ferrari a Renault 🤣 Ja budem musieť čakať, kým sa im uráči poslať mi ich

lukbe
•
23. dec 2024

Mne sa to stalo. Bolo to celkom dosť. Nevedela som, či utekať do banky, či náhodou neskôr peniaze nedá🙈. Už si nepamätám, ci som aj volala, ale išla som spísať reklamaciu a peniaze sa mi na účet vrátili.

petamich
•
23. dec 2024

Peniaze mi na ucet vratili po presetreni, vedia to zistit, zaroven zostatok v bankomate nebude sediet atd.

autor
•
23. dec 2024

@lukbe no hej. len ako dlho budem čakať. ja som si mala ísť dnes pre nové auto a chýbala mi ešte nejaká hotovosť. teraz budem bez auta aj peňazí. krásne sviatky 😭

lukbe
•
23. dec 2024

Och, tak utekaj do banky, či sa to nedá hneď. Aj tebe krásne sviatky.

kikineska
•
23. dec 2024

Nam sa to stalo. Volali sme na cislo uvedene na bankomate, tiez islo o tatrabanku… 30 dni maju nato to vyriesit. Peniaze vratili na ucet ale cakali sme fakt takmer tych 30 dni…

petamich
•
23. dec 2024

@lukbe na 100% neda, bankomat musi prejst uzavierkou, musia to presetrit atd.

konikmodry111
•
23. dec 2024

Ani my nemame v TB ucet, mame zahranicny

autor
•
23. dec 2024

len som zvedavá, kedy prídu pozrieť ten bankomat. dnes sa tam toľko ľudí otacalo na päte, lebo nevydáva peniaze

nelka93
•
24. dec 2024

Robila som v banke a peniaze sa vracali cca do 3 dní, keďže chyba bola v bankomate. Viackrát sa stalo, že vrátili do 24 hodín. Bola to tatra

madielilly
•
24. dec 2024

Mne pred par rokmi.Zavolala som na tu linku co maju na bankomate napisane.Pani mi hned povedala,ze to presetria,ale maju mesiac na vybavenie reklamacie.A o mesiac mi ta zaseknuta ciastka pipla nazad na ucet

autor
•
24. dec 2024

@madielilly lenže na bankomate žiadne číslo nebolo. pozerala som to

vanilkovazmrzka
•
24. dec 2024

Uprimne si ani nepamatam, kedy naposledy som vyberala z bankomatu cash… to uz snad 5+ rokov

vanilkovazmrzka
•
24. dec 2024

Az to bol bankomat konkretnej banky tak kontakt tam musel byt
Ak nejaky euronet tak bohvie co z toho vypadne

autor
•
25. dec 2024

@vanilkovazmrzka bola to 365 a nie nebol kontakt

karinly
•
25. dec 2024

Veď volať do 365 banky, ale asi až pozajtra. Ťažko budú mat cez sviatky linky. Mne sa to stáva pravidelne v tatre, že mi stiahne a nevydá peniaze. Vždy vyberám znova keďže ich potrebujem. Volám hneď na infolinku a do 2 dni mi vždy peniaze prišli nazad

autor
•
25. dec 2024

@karinly ved som volala

madielilly
•
26. dec 2024

Ja som maal vtedy sporitelnu.Kazda banka to ma inak asi.Teraz mam raiffku a jedine co sa mi stalo,ze mi bankomat par krat neprecital kartu.Tak som sla do banky a tam mi ju hned na pockanie vymenili.S 365 nemam skusenosti.Ale zato napriklad moja mama ma take,ze ked jej ukradli kabelku s dokladmi a kartami,tak sme karty zablokovali hned vtedy.Ale nemohla s uctu vyberat ani priamo v banke aj ked mala od policie docasny obciansky.Takze kym jej prisiel novy obciansky musela fungovat iba na hotovosti