Čoho cena vás v dnešnej dobe prekvapila?
Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈
Tak nie, ale tie nesky majú všetky drahé na kg keď pozriem v online obchode.
A inak k cenám, trosku si tu ponariekam :D nákup je teraz dosť ťažký, treba rátať s tým ze rozdiely môžu byť aj v tom, že niekto má skladové zásoby ešte. Ceny kolisu strašne stále. Mam obchodnú firmu, cenníky sa menili tak cca 2x ročne možno... niekedy výnimočné. Teraz stále. Každý mesiac už vyše roka, a bezne cenniky ktore aktualizujeme, da menia v podstate denne. Motorový olej nemenovaný, išiel 140% v priebehu 2 mesiacov. Veľkoobchodný nákup z Európy.. čiže mimo SR. Nepridal si na to ziadny obchodnik extra marzu :D Akurát sme to minulý týždeň intenzívne riešili ze to je choré, dakedy tak nejak postupne primerane.zdvihli sa všetky ceny o percenta. Ale tu sú položky co takto vyskočia a mame dosť. A nedá sa s tým ani pracovat:D je to hrozne sledovať, meniť a nie to ešte vysvetľovať, že nie, nešetrí na ďalší.dom ale.ceny fakt išlo.hore :D teším sa ako.blcha z toho co mame na sklade :D
@kimberley123 Fuuuuha, NO a teraz som už videla všetko, už ma málo čo prekvapí ako jedna posratá 200 g granulová hmota tváriaca sa ako káva za 17€. Toto je celé zlééé
Dioptrické okuliare multifokál 1200 eur. Rám stál okolo 200 eur ostatné, že cena za sklá. Nemám slov. Tak čakám, či nebudú nejaké akcie.
@krtko1313 to kde si si dala také drahé? Muž ma tiež a stáli ho necelých 700€ a to už ma špičkový rám aj sklá.
Inak tu Nescu som akurat dnes kukala v Bille a mali “akciu” zo 16 na nejakych cca 7€ 🤦🏼♀️

@simca06022011 Nie nepomýlili sa.Predavačka sa iba čudovala prečo to fotím.