Dá sa žiť s mesačným rozpočtom 700 EUR?
Baby dá sa vyžiť zo 700€ _4 týždne? Zaplatila som všetky poplatky. Natankovala plnú nádrž. V mrazničke sú nejaké zásoby. Musím kúpiť ešte Mikulášske balíčky, zaplatiť, kaderníčku.. Na týždeň mi to vychádza 175€. Iba v sobotu som nechala v obchode za jedlo a drogériu 100€. Žiadne hlúposti. Mám stredoškoláčku a jeden príjem.
akože 700€ ostáva po zaplatení všetkých poplatkov za byt, energie, telefony a telku?
Veď máš zaplatené všetko podstatné, máš plnú nádrž, v mrazničke zásoby.
Ak ti nepostačí 175 € na týždeň, tak nejedzte hľuzovky ...
Ďalšia téma na rozdúchavanie vášní....
@anonym_autor sme štvorčlenná rodina so stredoškolákmi na mesiac stačí 400-500€ za 700 ešte pôjdeme na wellness
Dá. Zo 700 by som 200 -300 ušetrila tiež so SŠ
tak ja mám stredoškoláčku, 1 príjem a posledné 3 mesiace je ten príjem vo výške 800 (bez zaplatenia všetkých poplatkov). čiže v čistom okolo 500. prežila som. mraznička bola prázdna, ja nakupujem priebežne. a pri všetkej úcte, ale 175 eur na týždeň, ak už máš všetko okrem stravy poplatené, je celkom kráľovský zostatok...
@amdornik ďakujem za názor. Ja mám pocit, že veľmi veľa minam, ale nechodím na večere a nenakupujem blbosti. Iba čo potrebujeme. Bežný nákup v potravinách 50€
Toto má byť provokačný príspevok ?
Dalsia negramotna… 🙄 spytaj sa maminky, ked uz svoju domacnost a financne naklady nepoznas. Ja nepochopim tieto prispevky, ked ti poviem nie, neda sa, pojdes fajcit baklazany?
Ďalšia téma na rozdúchavanie vášní....
@anonym_autor sme štvorčlenná rodina so stredoškolákmi na mesiac stačí 400-500€ za 700 ešte pôjdeme na wellness
@anonym_94cb08 vôbec nie téma na rozdúchavanie vášní. Niekde robím chybu, lebo ten wellnes si nemôžme dovoliť.
@amdornik ďakujem za názor. Ja mám pocit, že veľmi veľa minam, ale nechodím na večere a nenakupujem blbosti. Iba čo potrebujeme. Bežný nákup v potravinách 50€
@anonym_autor záleží od stravovania. napríklad, ja nevarím večere. čiže rajčinky, uhorka, pečivo, nejaké vajíčko prípadne. k tomu kakao alebo čaj. podobne raňajky. a ak sme sa stravovali doma, že som varila, tak som nakúpila za cca 20 eur (ale vrátane kvalitného mäsa) a bol obed aj na 3 dni... tak ja fakt neviem, kde toľko míňaš....nekupuješ nejaké hlúposti? cola, sladené vody, a vôbec, zbytočne predražené potraviny?
@anonym_94cb08 vôbec nie téma na rozdúchavanie vášní. Niekde robím chybu, lebo ten wellnes si nemôžme dovoliť.
@anonym_autor aký wellness, tak predsa vymyslená téma? 😀 😀
@anonym_autor aký wellness, tak predsa vymyslená téma? 😀 😀
@amdornik máš niečo v hlave a ideš si svoje.. niekto tu písal, že zo 700€ dá aj wellnes
Toto má byť provokačný príspevok ?
@anonym_autor keď nezaplatis za kaderníčku 200 eur tak áno.Ja rátam stravu asi 150 týždenne.
Skrtni kadernicku a sprav vlasy sama. Na Tom mas hned 150eur
@anonym_autor keď nezaplatis za kaderníčku 200 eur tak áno.Ja rátam stravu asi 150 týždenne.
@anonym_b59f69 ja sa pýtam autorky, nie anonyma.
Keď by mi raz nevychádzalo, tak sa na kaderníčku vy💩
@amdornik na zajtra a utorok som robila paprikaš - 4 porcie vyšli na 10€ 😏
@biba_18 tých 20 eur u mňa obsahovalo teľacie mäsko, ryža (prípadne zemiaky, ako kedy), k tomu nejaká kyslá zaváranina. sme dve. moja zje viac ako chlap, prisámbohu. ale i tak máme z toho na 3 obedy (6 kvalitných porcií). ale teda - mäso je drahé, potrpím si však na kvalitu, aspoň 2-3x do týždňa mám mäso a teda snažím sa také lepšie. už mám overené to "svoje" 🙂
@anonym_b59f69 nie, tak 30_50€ viac nie za kaderníčku.
Dobre, pochopila som, že niekde robím chybu. A nastavíme si to inak. Budem viac strážiť výdavky. Nebudem viac provokovať teda. Ďakujem za názor. Ešte k tomu celému. Ja varím, nosím si obedy do práce a snažím sa , aby sme mali aj večer teplú stravu. 95%. Dcéra je celý deň z domu a nejaký obedik v škole o 12:00, keď príde o 16:00, asi nič moc.
@biba_18 tých 20 eur u mňa obsahovalo teľacie mäsko, ryža (prípadne zemiaky, ako kedy), k tomu nejaká kyslá zaváranina. sme dve. moja zje viac ako chlap, prisámbohu. ale i tak máme z toho na 3 obedy (6 kvalitných porcií). ale teda - mäso je drahé, potrpím si však na kvalitu, aspoň 2-3x do týždňa mám mäso a teda snažím sa také lepšie. už mám overené to "svoje" 🙂
@amdornik ak mas rada divinu,poslem ti link do spravy.Lesy predavaju v koži, za dobru cenu.
@anonym_b59f69 ja sa pýtam autorky, nie anonyma.
Keď by mi raz nevychádzalo, tak sa na kaderníčku vy💩
@maca1984 ja na tu kaderníčku mám, 700€ nie je posledné čo do výplaty mám. Ale, rozhodla som sa šetriť. Ide o spoločenský účes na stužkovú.. tak ho zaplatím.
@amdornik ak mas rada divinu,poslem ti link do spravy.Lesy predavaju v koži, za dobru cenu.
@anonym_autor ak teda potrebuje aj večer varené, minule som kúpila hotové halušky (asi 2,50), k tomu som urobila smotanovo-syrovú omáčku (náklady cca 3,50 - smotana a syry) a kúsok slaninky. boli z toho 4 poriadne porcie, čiže u vás na 2 večere. ale teda že sýte a poriadne. náklady do 8,- eur. čiže dá sa...
ale faktom je, že nakupujem potraviny v akciách. keď som šla robiť tú omáčku, kúpila som v bile 3 črievka za 3,10, nie jedno za 1,65.... čo sa zvýši, bude nabudúce..
@tundra si zlatá, ďakujem, divinu nie. som klasika (a vôbec rada, že varím, neznášam to) 😀 čiže teľacie, hovädzie, kuracie, ojedinele bravčové...
@anonym_autor ak teda potrebuje aj večer varené, minule som kúpila hotové halušky (asi 2,50), k tomu som urobila smotanovo-syrovú omáčku (náklady cca 3,50 - smotana a syry) a kúsok slaninky. boli z toho 4 poriadne porcie, čiže u vás na 2 večere. ale teda že sýte a poriadne. náklady do 8,- eur. čiže dá sa...
ale faktom je, že nakupujem potraviny v akciách. keď som šla robiť tú omáčku, kúpila som v bile 3 črievka za 3,10, nie jedno za 1,65.... čo sa zvýši, bude nabudúce..
@tundra si zlatá, ďakujem, divinu nie. som klasika (a vôbec rada, že varím, neznášam to) 😀 čiže teľacie, hovädzie, kuracie, ojedinele bravčové...
@amdornik vychadzal som z toho,ze si potrpis na kvalitu mäsa.Divina je kvalitativne na tom, velmi dobre.Nam chuti najviac danielie mäsko.
Ja teda neviem, keby mi po zaplatení všetkých výdavkov, plnej nádrži a zásob v mrazničke ostalo ešte 700 EUR, fakt ešte 200 EUR odložím na sporenie.

tak ja mám stredoškoláčku, 1 príjem a posledné 3 mesiace je ten príjem vo výške 800 (bez zaplatenia všetkých poplatkov). čiže v čistom okolo 500. prežila som. mraznička bola prázdna, ja nakupujem priebežne. a pri všetkej úcte, ale 175 eur na týždeň, ak už máš všetko okrem stravy poplatené, je celkom kráľovský zostatok...