icon

Dajú mi úver na Slovensku pri bankrote a práci v Nemecku?

21. máj 2026

Dobry večer
Ak mam bankrot druhý rok a este tri mi bude trvat. Dali by mi úver 15tisíc na Slovensku?
Pracujem ale v Nemecku na dobu neurčitú zatiaľ som tu jeden rok presne, úver by som chcela zobrať na Slovensku.
Ale neviem či by mi ho banka uznala/poskytla. Ďakujem za ochotu, mali ste to niekto takto alebo môžem na úver zabudnuť chcela by som ho spotrebný.

Strana
z2
anonym_9aab59
21. máj 2026

No co myslis?

anonym_dc5a94
21. máj 2026

Uver na to,aby si potom vyhlásila pri neplatení ďalší bankrot?Nechápem ako vám to prechádza a ostatní musia riadne platiť.Niektorí ľudia sú nepoučiteľní.Myslim si ale ajtak,že ti ho tak skoro nedajú.

anonym_dc5a94
21. máj 2026

@anonym_autor v Nemecku sú dobré platy,treba šetriť.

anonym_566e90
21. máj 2026

@anonym_autor je to ešte veľmi skoro pravdepodobnosť ze schvália nulová pokiaľ viem čakajú tých 5 rokov. S tým ze mate stabilný pravidelný príjem na ucet

anonym_3b8afa
22. máj 2026

Samozrejme mas dvere otvorene na vsetkych pobockach vo vsetkych bankach.
Samozrejme,ze nie a este pekne na niekolko rokov.

anonym_d263b6
22. máj 2026

Pravdepodobnost nula, bankrot + prijem zo zahranicia, na ktory Svk exekutor nema dosah. Opytat sa mozes. Ale je pravdepodobnejsie, ze ziskas uver v DE … len v DE ak by si neplatila, ti zablokuju vyplatu alebo davky rychlejsie ako na Svk a Schufa sa s tebou potiahne extremne dlho. Stoji to za uvazenie

anonym_4579f3
22. máj 2026

@anonym_autor Dala by som ti splatiť všetko, o či si okradla iných ľudí a inštitúcie. Toto je chorý systém. Bezcharakterný chrapúň si napožičiava, peniaze minie a nespláca a potom mu štát umožní osobný bankrot, čiže legálne okradnúť iných. A ten chrapúň má ešte aj tú drzosť, že chce ďalšie pôžičky.

anonym_b0ac80
22. máj 2026

Pre banku si rizikovy klient.

catherin4
22. máj 2026

A preco neskusis v Memecku? Ja som tam dostala uver z banky, ale len 2500 som brala, vybavila som to online, ani som nemusrla nic dokladovat. V banke, kde som mala ucet a chodila mi vyplata.

petamich
22. máj 2026

Nedali

patrike
22. máj 2026

Len tak pre zaujimavost, na co zase potrebujes dalsi uver ? Ak mas bankrot, tak to ma nejake dovody a napad brat si pozicku je zly od zaciatku.

bielasovicka
22. máj 2026

Ty nemáš splatené pôžičky, a zase potrebuješ 15000? Načo ich potrebuješ?

esmey
22. máj 2026

No to určite. Kto bol dal flašku tvrdého postrážiť alkoholikovi?

autor
22. máj 2026

Nemam pozicky nikdy som nemala, o iné išlo niekde som bola, ja si zdravotku a tieto veci platím a nemám ani kusok omeskaný ak myslíte to. Ale dakujem, ide o nieco iné ale vdaka za odpovede som rizikovy klient banktor lutujem som hus, na rovinu napisem nemala som to robiť, dnes by som rozmyslala inak,v De by som to splatila raz dva zial stiahli ma doma slovami obmedzenymi ludmi a taka ista som bola i ja. Co už za chyby sa platí......moj problém. Takze si nasetrím moj príjem je 3500 v cistom, niekedy 3 700 podla dní. Len som chcela cím skôr nieco zobrať , ale chápem to. Počká to mozno najdem niečo lepsie aj za rok/dva.

autor
22. máj 2026

Zanechali ma v kasi rodinne, musela som

anonym_01a9cc
22. máj 2026
@anonym_autor

Nemam pozicky nikdy som nemala, o iné išlo niekde som bola, ja si zdravotku a tieto veci platím a nemám ani kusok omeskaný ak myslíte to. Ale dakujem, ide o nieco iné ale vdaka za odpovede som rizikovy klient banktor lutujem som hus, na rovinu napisem nemala som to robiť, dnes by som rozmyslala inak,v De by som to splatila raz dva zial stiahli ma doma slovami obmedzenymi ludmi a taka ista som bola i ja. Co už za chyby sa platí......moj problém. Takze si nasetrím moj príjem je 3500 v cistom, niekedy 3 700 podla dní. Len som chcela cím skôr nieco zobrať , ale chápem to. Počká to mozno najdem niečo lepsie aj za rok/dva.

@anonym_autor kokos, to sú kecy až hrôza. S čistým príjmom 3500 až 3700 si tisícku mesačne odkladám a po roku tak mám 12 000 eur a nemusím brať žiadnu pôžičku.

januska12323
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je úplne jedno kto ťa na čo ukecal, podpísala si dlžoby a si za ne zodpovedná. Banka ti teraz žiadny úver nedá ani pár rokov po bankrote.

ekira1
22. máj 2026

No zamyslíme sa, niekoho si okradla o peniaze, teraz ti ďalší požičia, pretiže teraz to už splatíš a neokradneš? Hej hej, rodina, kto iný, hádam za to nemôžeš ty..

anonym_391a9c
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v nemecku mozes normalne o pozicku poziadat. Nemecko a slovensko nema prepojene nic- ani bankove zaznamy, ani databazy, toboz nejaky bankrot. A takisto slovenski exekutori nemaju dosah cez hranice, pokial mas zahranicny ucet a naopak.

anonym_dc5a94
22. máj 2026
@anonym_4579f3

@anonym_autor Dala by som ti splatiť všetko, o či si okradla iných ľudí a inštitúcie. Toto je chorý systém. Bezcharakterný chrapúň si napožičiava, peniaze minie a nespláca a potom mu štát umožní osobný bankrot, čiže legálne okradnúť iných. A ten chrapúň má ešte aj tú drzosť, že chce ďalšie pôžičky.

@anonym_4579f3 Toto iste urobil môj ex zobral si 20 000 ktoré minul bohvie kde a zaplatil prvých par splátok a odvtedy nič plus ma ďalších milión dlžob.Odsťahoval sa do nemecka a tam si s novou partnerkou veselo berú pôžičky a leasingy ďalej a keď som jej povedala,čo je zač tiež sa vyhrážajú,že si da na Slovensku bankrot.Poznám viac ľudí,ktorým to prešlo a je mi z toho na grc.

anonym_dc5a94
22. máj 2026
@anonym_391a9c

@anonym_autor v nemecku mozes normalne o pozicku poziadat. Nemecko a slovensko nema prepojene nic- ani bankove zaznamy, ani databazy, toboz nejaky bankrot. A takisto slovenski exekutori nemaju dosah cez hranice, pokial mas zahranicny ucet a naopak.

@anonym_391a9c myslíte,že na neplatičov sa nikdy nepríde aj ked maju vysoké dlžoby a súdnych exekútorov a iba tak sa vyparia do zahraničia? To potom môže každý urobiť utiecť do ďalšej krajiny.To je teda koment 🙄

anonym_391a9c
22. máj 2026
@anonym_dc5a94

@anonym_391a9c myslíte,že na neplatičov sa nikdy nepríde aj ked maju vysoké dlžoby a súdnych exekútorov a iba tak sa vyparia do zahraničia? To potom môže každý urobiť utiecť do ďalšej krajiny.To je teda koment 🙄

@anonym_dc5a94 bozie mlyny melu pomaly, ale isto. Ja ludi nesudim, na to je tu niekto iny, povolanejsi. A nie kazdy ma dlzoby, lebo niekoho oklamal. Niekedy su ludia sami osudom oklamani, a ano, su moznosti, ako prezit zivot co najlepsie a nezakopat sa dozivotne kvoli jednemu zlemu rozhodnutiu ci naivite. Vsak ona uz bankrot ma, takze nikto jej zo zakona nic nemoze. A toboz v nemecku. Vies ako funguje v nemecku bankrot? Vyhlasis, o par rokov si free a mozes dalej oblbovat. A prekvapenie, najviac bankrotov a oblbovacov je nemeckej narodnosti- takto si dobre zije vela nemcov na cudzie uroky🤐

kiki68
22. máj 2026
@anonym_dc5a94

@anonym_dc5a94 zijem roky v Rakusku a naozaj na to pridu tazko, zrovna teraz sa to niekde preberalo, ze je v AT kopec ludi, co maju doma ohromne problemy a system to nema ako vediet. A robi to velke problemy. Uz teraz aspon pride pokuta zo zahranicia, predtym ani to nechodilo. A ludia potom pachaju roznu kriminalitu s tym, ze sa to tazko da zistit a zdrhnu do inej krajiny. Pokial vzorne 6 mes a viac pracujes niekde v AT, tak mozes ziadat o uver. Oni by videli len uvery v ramci AT, ale nie na Slovensku. Nemaju ani ako vediet, ze mas na SK vobec ucet.

anonym_a177a0
22. máj 2026

Na Sk nie. Si v registri.

anonym_d38833
22. máj 2026

Ak banka vidí, že máš pravidelný príjem, ktorý ti tam na účet chodí, nejaký spotrebák ti sama ponúkne, ale s týmto tvojim kreditom to chce čas, alebo skúsiť nižšiu čiastku, tú vyplatiť, je to proces, kým budeš vedieť začať odznova.
Ja tiež poznám ľudí čo ich podnikanie priviedlo k bankrotu a do dvoch rokov sa vozili na fungl novom aute na leasing, ale ako to urobili neviem..

anonym_fad016
22. máj 2026

@anonym_autor pevné verím ze nie

patrike
22. máj 2026

Rovnake bla-bla, ako tie rozne zobracky tu, ktorym presne dnes chyba 5000 eur a nemaju problem vratit.
Zahadne blizsie nepopisane externe okolnosti, za ktore bankrotarka nemoze.
S prijmom 3500 v cistom si nepotrebujes pozicat, to mas nasetrene raz-dva.

patrike
22. máj 2026
@kiki68

@anonym_dc5a94 zijem roky v Rakusku a naozaj na to pridu tazko, zrovna teraz sa to niekde preberalo, ze je v AT kopec ludi, co maju doma ohromne problemy a system to nema ako vediet. A robi to velke problemy. Uz teraz aspon pride pokuta zo zahranicia, predtym ani to nechodilo. A ludia potom pachaju roznu kriminalitu s tym, ze sa to tazko da zistit a zdrhnu do inej krajiny. Pokial vzorne 6 mes a viac pracujes niekde v AT, tak mozes ziadat o uver. Oni by videli len uvery v ramci AT, ale nie na Slovensku. Nemaju ani ako vediet, ze mas na SK vobec ucet.

@kiki68 Potvrdzujem, uz som 2x platil kvoli kamere s radarom. Pekne prislo domov na SK.

anonym_9aab59
22. máj 2026
@patrike

Rovnake bla-bla, ako tie rozne zobracky tu, ktorym presne dnes chyba 5000 eur a nemaju problem vratit.
Zahadne blizsie nepopisane externe okolnosti, za ktore bankrotarka nemoze.
S prijmom 3500 v cistom si nepotrebujes pozicat, to mas nasetrene raz-dva.

@patrike Ona nechcela, ale musela😏 hej, jasne. Rozpravky starej matere

Strana
z2