Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
Ja som dnes dostala DB na účet. Mesto Dolný Kubín. Daňové som si podávala sama, nakoľko som živnostník 😉
Stale nič, v pondelok musím zabehnúť na daňový úrad lebo mi zle uviedli adresu tak sa ich tam opýtam aký tam majú systém v tom ako to posielajú, ci podľa abecedy ci coho
@lucinka10011 neboj moja, dám lebo ma to pekne štve, hlavne keď som tam volala bolo niečo po 10 tej a nezdvihli mi, a jedna známa co tam chodí upratovať vravela ze takto oni chodia na obedy hlavne ze nebol ani obed ešte, čiže si dávajú načas pekne. A samozrejme prvoradé vybavia seba a blízku rodinu údajne 😖
danove sme podavali poslendy marcovy tyzden, sami, dnes pipop preplatok, sice nepodstatne ale Poprad...
u nás to bolo:
30.4.2015
6.5.2014
9.5.2013
10.5.2012
Takže ani teraz to nečakám nejako zavčasu, skôr niekedy v máji. Nie že by som mal peniaze nazvyš, ale s neskorším termínom už rátam a hlavne som rád, že prídu. 🙂
Slovensko.ked mi musime zaplatit nieco tak 2-3 dni a uz a pride upomienka pokuta.ale stat ma na vsetko mesiace ked oni musia platit.

@lucinka10011
na ucet mi prislo, nie sekom, postou to moze trvat par dni naviac