Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
Uz mame 😀 manzel SZCO, Cadca
A nam uz dnes prislo, na ucet, okres Cadca
ahojte, vcera nam nabehlo. az dnes som si vsimla :D dobre, ze som tu kukla 🙂 Humenné
Ba nič?
Presov nic 😒
???
Juhuuuuu!!!!!dneska nam konecne prisla na ucet.okres lucenec
Bratislava neviete ci uz posielali na ucet
Ako citam všade len nie Ba
Nam dnes prislo 🙂
Banovce n.B Tatra banka ....stale nic ☹
Mne prisiel nedoplatok 60€ .az . pri tom som robyla cely mesiac .
Dianka 😈😈😈
Ahojte ja som uz dostala Db okres prievidza
No dnes som bola na DÚ lebo tam bola zlá adresa, tak mi aj povedala kedy mi prídu, tak po 4 máji a oni musia najneskôr poslať do 7 mája keďže 10je posledný deň.
Baby nič furt nikto 😡
Nykto v Ba
Aj ja čakám Ba 😂
Prišlo niekomu v okoli velke ulany?? To patri tusim pod sladkovicovo...
Dnes nám nabehli na účet, takže dopĺňam štatistiku:
28.04.2016
30.04.2015
06.05.2014
09.05.2013
10.05.2012
(ZM)
Vychod uz dostaval????
my sme dostali už včera okres Vranov nad Topľou
ako je to mozne ze dane vratili...prisli na ucet a ta 4dni pride papier z danoveho ze dan. bonus nevyhovuje...a nechapem toto: bla bla bla...suma danoveho bonusu bola ponizena dan vypocitana za prislusne obdobie...Vie mi toto niekto prelozit....vysvetlit???Ale preco poslali peniaze na ucet ked potom poslu papier???
Jak u debilov jahu 😛
Mňa sa toto celé zdá postavené na hlavu,celý systém len sa človek rozculi 😈
@jahu348 damy ,prepacte ze vam vstupujem do konverzacie ale mate v jednom pravdu cely stat je postaveny na hlavu a tak to funguje vsade aj na uradoch papierovacky nad hlavu a my nadavame na tych ktory to robia.verte tomu maly by sme sa hnevat na tych mudrcov co vymyslaju tie papierovacky. Nezavidim im kolko papierov musia urobit.Tych ktory to vymyslaju by som im dopriala aby si to vyskusali na iich miestach. 😵

To vážne až po 18 máji 😲 fakt to je tak že keď máš niečo zaplatit tak hneď najlepšie a tebe keď majú dať niečo tak majú čas...