Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
@evittam lutujem nehladam ale neda sa nevsimnut vas komentar nepoznam vas a je mi jedno co komu pisete len tolko ze vy ste sa ohradzala zakonom a ja som len napisala co povedala pani z uradu ale vy si idete stale svoje
@majusqa77 presne tak
@zlatinko17 ja som prechadzala z materskej na rodicak a tiez sa informovala na uradoch a dopadla som tak,ze mi neprisiel rodicak. Tak som napisala sem a presne tieto dve kocky mi poradili a nabehla som na urad a tam ina pani,ze nechape preco mi take nieco povedali ked to nie je pravda...takze tak
@zlatinko17 No ano a nie je to "moje". Citujem zakon. A este raz-nejaka veduca mna nezaujima. Ja mám svoje vedomosti a znalosti a keď viem pomozem a poradim.
@majusqa77 na vyplatenie dani maju este stanovene tri terminy 30.4,4.5,10.5 aA prave preto aby som o preplatok neprisla musela som riesit chybu ktoru urobil urad nic zle som vam nenapisala
@petulda333 no a keby pani citala moj prispevok ja som tri dni riesila ze panicky na danovom tvrdili mojmu manzelovy ze nema dobre danove pretoze nema zrusenu zivnost a moj manzel ju ma ukoncenu rok a pohadzovali si jeho danove medzi dvoma uradmi a po kriku uznali ze urad urobnil chybu a ze zabudli zaevidovat do systestemu a keby si to neriesim manzelovi by nic nevyplatili
Mne prišiel daňový bonus dnes.
@zlatinko17 A co s tym akoze mam ja?! S tym,ze pracovníčka na DU spravila chybu?
@evittam vy o comcom zas pisete oslovila som vaso co vam ide
@zlatinko17 Ta "mila pani" je kto? Aspon nezavadzaj a nerob zo seba .....
@evittam dajte mi pokoj zapojila ste sa do debaty a pritom ste dobre videla ze som len napisala datum ak vas bavi stale byt mudra tak v poriadku ale mne dajte pokoj nechodim anikam nevypisujem tu napre forach raz napisem dobre a aj to tu niekto otoci
@zlatinko17 Ty daj pokoj mne a nespominaj ma v kazdom druhom príspevku a nebudem ta oslovovať.
@evittam posielali pred vcerom a najblisie podielajuzajtra ze aby 30 boli na ucte to mam z uradu v tt
@evittam ja odpovedam len na veci kde ma oznacite
@zlatinko17 Ocividne ti nic nehovoria pravidla tohto fora, slovenské pravopisu, ani zakon o dani z príjmov.
Mne ale vam a toho ze vzdy ste najmudrejsia a co mate stale z vasim zakonom k tomu zakonu maju asi stanovene neake terminy ale vy si idete stale svoje
@zlatinko17 To patrilo teraz komu?! Uz sa stracam v tvojich príspevkoch o nicom. A nie, nie som najmudrejsia ale co ovladam to ovladam. Nie je to "moje", je to zakon o dani z prijmov. A prosím o spisovnú slovenčinu.
@evittam boze moj pani vy ako co splietate sak to si precita a pozna,kazdy ja som,len napisala to co mi na urade povedali tak o co vam stale ideco stale riesite ukazujete ze len vy mate pravdu a to co zisti niekto iny je vymysel
@zlatinko17 Toto sa už naozaj neda ani komentovat. 😂😂😂
Mozem opytat pracovnicka na danovom tak vravela ze dneska uvolnia peniaze. Tak asi kedy budem mat na ucte?Mam otp banku. Dakujem
Snina vychod SLSP uz mame.
Aj ja chcem😂
@zsuvicska ale prosim ta ja tyzden hypnotizujem IB 😂 a uz som sa na to vybodla. Isla som zaplatit avon a uz bolo 🤣
Práve prišiel bonus na účet,presne tak isto ako minulý rok (27.4.)
aj mne dnes prišiel danový bonus _slsp 🙂
Mne prisla dan sekom dnes

@zlatinko17 Niekto nevie ani čítať. Neutocim. Uvadzam fakty. A mne uz toľko vedúcich na roznych úradoch povedali irelevantné a zavadzajuce informacie, že naozaj ta tvoja veduca ma nezaujima.