Digitálny žiak
Dobrý večer.Včera v správach dávali,že štát prispeje 350 eur na notebook alebo tablet pre deti,aby sa mohli cez net učiť.Ma to názov digitálny žiak.Kto všetko vlastne má na to nárok?
Nám už došla SMS a ideme kupovať 😉
Ahojte, chcem sa spýtať, chodia smsky aj s negatívnou odpoveďou? Alebo nepríde vôbec nič?
@miki1987 ...mne už prišiel kód v sms a notebook už máme doma.
@anickalieskovska prosím vás a prišla vám aj takáto sms-ka ci je to ten kód ? Ďakujem
@33jaja ...nie nám toto neprišlo.
@anickalieskovska ďakujem pekne za odpoveď
Viem si to niekde zistiť aj ja či máme nárok a nečakať? Ďakujem
Ahojte.mozem sa spýtať ci niekomu už došla odpoveď aj pre dieťa so špeciálnymi výchovnými vzdelávacími potrebami.dakujem
Dobrý deň.Len sa chcem opýtať.Zaregistrovali sme sa v polovici marca Spolužiaci už majú aj notebooky,a my stále nič.Môže to tak dlho trvať?Alebo sa niekde stala chýba.
Dobrý deň,posielali sme registráciu 14.7 a ešte nám neprišla žiadna SMS mali by sme skúsiť zavolať na infolinku alebo čakať ?
Ja som poslala v aprili a stale mi nic neprislo 🤷♀️
@maminuska33 baby prosím vás môžete ma usmerniť. Syn nastupuje teraz do 1.rocnika SŠ, kamoška mi tvrdí že má nárok, ale na internete som čítala že prváci v školskom roku 2022/2023. To bol môj len deviatak....
Dievčatá, kod uz mame niekolko tyzdnov a stale som sa nedostala k tomu, sby sme nejaký nb vybrali. Mám predstavu doplatku tak cca 150-200 eur a podmienkou je formát 15,6 a viac, mensi isto nie. Mate nejake napady na konkretny model?
@enka81 mne brat čo sa tomu rozumie poslal tento že je dobrý ..na fotke za 479
@veronika1603 si poklad, ďakujem, idem mrknúť

350 eur na elektroniku pre prváka: Čo vybrať a na čo dať pozor?
https://zive.aktuality.sk/clanok/0x6BvGv/350-eu...