icon

Do čoho by ste investovali 2 000 eur?

27. nov 2020

Keby mate 2000€, do čoho by ste ich investovali? (dom ani auto nie)

autor
27. nov 2020

@qetka ja sama neviem co chcem

lalenka33
27. nov 2020

Do kryptomeny

qetka
27. nov 2020

ak potesenie, tak ja by som si kupila virivku, ale to je stale malo penazi na to 😂

autor
27. nov 2020

@qetka na vírivku to určite nieje malo, ale kde by som ju dala? Pred panelák? 😂 😂

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
autor
27. nov 2020

@sasa1310 som rada ze som ta pobavila

denden77
27. nov 2020

dovolenka ❤

qetka
27. nov 2020

este mam jednu vec, co si vravim, ze si kupime, ked zmiznu zo spalne postielky. Novu postel s polohovatelnym rostom a tempur matracom. Skusali sme si a teda to bolo to ako na oblacikoch lezat 🙂

belllinka
27. nov 2020

@nnnuuunnn to vazne existuje kurz farebnej typologie? 😂 😂😂

lasskonka
27. nov 2020

@bikarbona ahoj. Mas prosim nejake skusenosti s finaxom? Bol raz u nas vo firme clovek od nich, prednasal o 2.pilieri a teraz som si na nich spomenula.hladam spolocnost na investovanie

sapetka
27. nov 2020

Mala velmi mala suma na imvestovanie... do bytu neviem ako by si chcela investovat mozno tak m2...a auto nie je investicia.

emmanovot
27. nov 2020

@bikarbona oh nou, here we go again

ice8
Odpoveď bola odstránená
ice8
Odpoveď bola odstránená
ice8
Odpoveď bola odstránená
ice8
Odpoveď bola odstránená
autor
27. nov 2020

@sapetka a ty čítaš? Kde vravím ze chcem do bytu alebo auta 😂 a na investovanie ako píšu kryptomeny a rôzny brokeri akcie to úplne stačí

ice8
Odpoveď bola odstránená
autor
27. nov 2020

@ice8 na toto mam inych brokerov kde ani 2000 nemusíš mať

ice8
Odpoveď bola odstránená
lalenka33
27. nov 2020

@ice8 neviem do akej, nesledujem aktuálny kurz, bitcoin je už cenovo vysoko, ale kebyže mám voľné peniaze, ktoré mi chýbať nebudú, tak ja osobne by som nakúpila viac lacných kryptomien , kamaráti nakúpili bitcoiny, keď boli ešte lacné, jeden sa tomu venoval predával,kupoval, otáčal ako sa dalo, druhý kašlal nato povedal, že vyberie až keď bude mať 100 000 eur, bol už skoro na tej sume,nevybral ,klesol hlboko dole, už sa zmieril s tým,že nevyšlo otočilo sa to tak,že už vybral čo chcel a zvyšok točí ďalej.

littlefiona
27. nov 2020

@katulienkax presne tak, to je u mňa minimálna rezerva na sporiacom účte, nič viac. Keby napísala 20tis, to už si viem predstaviť aj vlastné podnikanie, i keď v tejto situácii asi už ani to nie.

adalmba
28. nov 2020

Kúp si hrobové miesto na cintoríne, tie idú stále hore 😆 aspoň si môžeš sama vybrať, kde budeš.

elizabet173
28. nov 2020

@adalmba skoro som oprskala kávou monitor 😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
28. nov 2020

@nnnuuunnn minipodnikanie za 2000e?? To nie je peniaz. To je aj na rezervu pocas Covidu malo. Ja by som sla na dovolenku.

mirkakab
28. nov 2020

@lasskonka píšem ss

autor
28. nov 2020

@adalmba sa smeješ ale toto je veľmi praktické mat už kúpené :D ved nikdy nevieš kde kedy ta niekto zabije

evamea
28. nov 2020

2000e nie je ani poriadna finančná rezerva. Odložila by som si ich. Nie je to ani na fondy, nie je to ani na podnikanie, nekúpiš za to ani spoľahlivé auto, je to suma max na dovolenku. Pokiaľ ich chceš tak neuveriteľne minúť, tak si ich uži a kúp niečo pre seba. V dnešnej dobe to nie je žiaden peniaz, bohužiaľ.
Ak chceš z tých peňazí mať aj niečo iné ako zážitok, tak došetri ešte niekoľko tisícov a potom by sa investovať dali.

autor
28. nov 2020

@evamea áno presne, užijem si ich