icon

Dokedy patrím v banke pod osobného bankára?

Včera o 16:05

Ahojte, som klientom jednej banky už viac ako 20r, chodí mi tam príjem, mám tam kreditnú kartu a bežný účet, všetky ostatné produkty som zrušila. Všetky peniaze som presunula do inej banky, aktuálne mi tam na účte ostalo do 2,000 eur. Doteraz som patrila pod osobného bankára? Budem tým pádom už patriť pod obyčajného bankára na pobočke? Čo myslíte?

anonym_65b9b7
Včera o 16:09

Osobný bankár? Mne tiež príde z času na čas že mám zas nového osobného bankára. Za 20 r. som sa nestretla ani s jedným. Takže či budeš mať, alebo nebudeš - máš to jedno. Potrebné veci si vybavíš aj bez neho.

anonym_5b3588
Včera o 16:14

Potrebujes si tam opät vytvorit bonitu,az potom si ta prevezme osobny bankar.Mame tiez vo vubke,staci mi jej zavolat a bud hned zdvihne alebo mi hned zavola spät.Ked treba nieco riesit,tak riesime cez tel a ib.

anonym_72006c
Včera o 16:20

Ja mam osobnu bankarku nikdy som jej sluzby nevyuzila 😂 vacsinou idem do najblizsej pobocky ktoru mam po ceste. Treba ist na pobocku a spytat sa.

autor
Včera o 16:49

Ja práveže nechcem pod neho patriť. Doposiaľ všetko čo som chcela, som musela riešiť cez neho. Kdekoľvek som prišla na pobočku, tak viac menej nič so mnou neriešili a posielali ma za mojim osobným bankárom. Ale on je na druhej strane mesta a naozaj nemám chuť za ním chodiť kvôli všetkému. Bola som dnes na najbližšej pobočke a zase ma odkázali na osobného bankára. Tak sme si dohodli termín na budúci týždeň. Dokedy toto bude...

anonym_408054
Včera o 17:12
@anonym_autor

Ja práveže nechcem pod neho patriť. Doposiaľ všetko čo som chcela, som musela riešiť cez neho. Kdekoľvek som prišla na pobočku, tak viac menej nič so mnou neriešili a posielali ma za mojim osobným bankárom. Ale on je na druhej strane mesta a naozaj nemám chuť za ním chodiť kvôli všetkému. Bola som dnes na najbližšej pobočke a zase ma odkázali na osobného bankára. Tak sme si dohodli termín na budúci týždeň. Dokedy toto bude...

@anonym_autor pozri si podmienky na osobného bankára v tvojej banke. Každá ma iné požiadavky- niekde musíš mat príjem vyše 2.000 každý mesiac, niekde musíš mat aj sporiaci účet s nejakou sumou alebo ine ich produkty

anonym_fa794c
Včera o 18:00

@anonym_autor v Tatre to bolo tusim po kvartale alebo semestri (prehodnocovanie)... tak mozno aj v tvojej to ma nejaky cas, kedy "dobehnes" a potom podla novych kriterii (chybajuce prijmy, produkty) ta vyradia...

petamich
Včera o 18:17

Kazda banka ma iny interval kedy prehodnocuje, ci klient stale splna podmienky pre nejaku specialnu starostlivost. Niekde to je, ze raz za kvartal smerom nahor, raz za pol roka smerom nadol. Niekde po kvartaloch aj hore aj dolu.

Kazdopadne ja mam OB v Tatre a ked toto na mna skusia, tak im poviem, ze to chcem riesit tu a teraz a spokojnost zakaznika je dolezitejsia, pripadne im to rovno poviem 🙂 ze hadam ja mam byt spokojna. Vyriesila som to tym, ze som sa dala zaradit pod virtualnych OB (na Dialogu) a tak riesime vsetko telefonicky. Ked ale riesim s pobockou, tak sa skratka nenecham odbit.

autor
Včera o 18:28
@petamich

Kazda banka ma iny interval kedy prehodnocuje, ci klient stale splna podmienky pre nejaku specialnu starostlivost. Niekde to je, ze raz za kvartal smerom nahor, raz za pol roka smerom nadol. Niekde po kvartaloch aj hore aj dolu.

Kazdopadne ja mam OB v Tatre a ked toto na mna skusia, tak im poviem, ze to chcem riesit tu a teraz a spokojnost zakaznika je dolezitejsia, pripadne im to rovno poviem 🙂 ze hadam ja mam byt spokojna. Vyriesila som to tym, ze som sa dala zaradit pod virtualnych OB (na Dialogu) a tak riesime vsetko telefonicky. Ked ale riesim s pobockou, tak sa skratka nenecham odbit.

@petamich už sa mi to stalo 3x, kde som im jasne povedala, že ja si vyberám, kde prídem, mám u nich nemalé peniaze a prídem na nebližšiu pobočku. Teraz som prišla za svojím OB, čakala som tam 30 min, aby mi povedali, že tam nie je a zobrala ma dievčina, ktorá vôbec nerozumela produktom. Povedala som jej, čo chcem, a jasný cieľ, aby mi zrušila službu xy. Absolútne dievča nerozmýšľalo a teda zrušilo iba niečo, ale nie všetko, čo som chcela. Volala som na call centrum, kde mi povedali, že to zrušené nebolo a mám ísť znovu za svojim OB. Wtf? Dnes mi volal riaditeľ pobočky, že mám prísť opäť osobne. Dohodli sme si termín, ale práve pre toto odchádzam od nich a nechávam si tu iba základné produkty a všetko ostatné som si preniesla inde. Nemám na to nervy.

petamich
Včera o 18:31
@anonym_autor

@petamich už sa mi to stalo 3x, kde som im jasne povedala, že ja si vyberám, kde prídem, mám u nich nemalé peniaze a prídem na nebližšiu pobočku. Teraz som prišla za svojím OB, čakala som tam 30 min, aby mi povedali, že tam nie je a zobrala ma dievčina, ktorá vôbec nerozumela produktom. Povedala som jej, čo chcem, a jasný cieľ, aby mi zrušila službu xy. Absolútne dievča nerozmýšľalo a teda zrušilo iba niečo, ale nie všetko, čo som chcela. Volala som na call centrum, kde mi povedali, že to zrušené nebolo a mám ísť znovu za svojim OB. Wtf? Dnes mi volal riaditeľ pobočky, že mám prísť opäť osobne. Dohodli sme si termín, ale práve pre toto odchádzam od nich a nechávam si tu iba základné produkty a všetko ostatné som si preniesla inde. Nemám na to nervy.

@anonym_autor no tak to sa ti po pravde ani necudujem 😵‍💫

anonym_b8dff0
Včera o 18:48
@anonym_autor

@anonym_autor to je aká banka? Keď niečo potrebujem idem do prvej pobočky okolo ktorej idem a tam riešim
Ak by má posielali za OB, dám si zavolať šéfa pobočky a poviem, že som tu a chcem rieisit toto a toto a nikam inam nepôjdem

autor
Včera o 18:50
@anonym_b8dff0

@anonym_autor to je aká banka? Keď niečo potrebujem idem do prvej pobočky okolo ktorej idem a tam riešim
Ak by má posielali za OB, dám si zavolať šéfa pobočky a poviem, že som tu a chcem rieisit toto a toto a nikam inam nepôjdem

@anonym_b8dff0 x krát som to riešila a absolútne toto nemám za potreby. Ja chcem všetko vybaviť online alebo po telefóne.

anonym_65b9b7
Včera o 18:56

mám VUB a keby mi povedali že všetko mám riešiť s osob. bank. tak im zas ja na oplátku poviem že nech len pokračujú , čo v najbližšom čase beriem svoje všetky e preč a môžu mi tak akurát. .... 😈
Idem si do pobočky do ktorej sa chcem a nie len tam kde mám bankára.

opica_skorica
Včera o 19:13
@anonym_autor

@anonym_b8dff0 x krát som to riešila a absolútne toto nemám za potreby. Ja chcem všetko vybaviť online alebo po telefóne.

@anonym_autor vub? Csob? Prima?

anonym_f54eb3
Včera o 20:32
@anonym_autor

@anonym_autor ja som na svojej pobočke bol pred 14 rokmi na založenie účtu, odvtedy všetko vybavujem online a ešte raz odniesť na kľúči verejnú časť elektronického podpisu
raz som zašiel aj na pobočku v zahraničí vybrať si peniaze z účtu

anonym_5f0f68
Včera o 20:40
@anonym_5b3588

Potrebujes si tam opät vytvorit bonitu,az potom si ta prevezme osobny bankar.Mame tiez vo vubke,staci mi jej zavolat a bud hned zdvihne alebo mi hned zavola spät.Ked treba nieco riesit,tak riesime cez tel a ib.

@anonym_5b3588 tiež mám vo VÚB ale takú krepú, že dovidenia, radšej idem na inú pobočku

anonym_5b3588
Včera o 20:41
@anonym_5f0f68

@anonym_5b3588 tiež mám vo VÚB ale takú krepú, že dovidenia, radšej idem na inú pobočku

@anonym_5f0f68 my mame ozaj vynikajucu,tolko vynimiek nam vybavila,ze cez poradcu by sme nemali sancu.