Volajú banky bývalým klientom kvôli osobným bankárom?
Dnes mi volali z banky, v ktorej uz dva roky nemam ziadny produkt, ze mi bol prideleny osobny bankar a mam si dohodnut stretnutie na pobocke aby mi doporucil vyhodne zhodnotenie vkladu. Je to bezne? Nepytal sa na ziadne udaje a poznal moje meno.
Jasne, volaju aj byvalym klientom. Ta formulacia s osobnym bankarom je taka... niektori zakaznici na to pocuvaju. Mal si slusne povedat, ze uz nie si ich klientom, mas inu banku, si spokojny a popriat pekny den.
mne už menili osob. bankára aspoň 5 krát. Nevidela som sa s ani jedným.
@anonym_autor mne volaju z banky, kde nic nemam uz asi 7 rokov. Oslovuju ma starym priezviskom a spytaju sa, ci volaju spravne. Tak odpovedam, ze nie, tak sa ja nevolam. Su z toho vzdy prekvapeni :D
Ja po odchode z nemenovanej banky som ich musela zablokovat. Ale volali mi par dni po zruseni uctu a bolo to neunosne. Cislo som overila na internete takze boli to z tej banky.
@anonym_autor vyuzivaju kontaktne udaje aj byvalych klientov a chcu ich znovu ziskat.
@anonym_autor bol by som na pozore (ako vzdy, ked niekto nieco chce po telefone)... ale uprimne, bol som sokovany, ze mi volali nie len z 365ky, kde uz dlho nemam ucet, ale aj z Tatrabanky, kde uz dost dlho nemam ucet a dokonca (to ma dorazilo) z Raiffky, kde som nikdy nemal ucet a nemyslel som si, ze TB musi kupcit s datami (byvalych) klientov... takze mozne to je..
nemam rada ten vymysel vo forme osobneho bankara. preco? mame s muzom spolocny ucet, a na ten spolocny ucet mame 2 osobnych bankarov 🙂 uplne inych, v inych pobockach. muzov osobny bankar mu pravidelne vola ale na stretnutie vola len jeho. raz som sa nanominovala a polozila som zaludnu otazku - ako je to mozne? to nepotrebuje aj moj suhlas??? povazujem to za nezmysel

Tak mozno videli predtym prijmy,ale zase to robia hlavne klientom,no ci byvalim ale aktualnym ano.Tiez mame osobnu bankarku,ta este volala muzovi a gratulovala mu k narodeninam.Ako potesilo to velmi.A vzdy ked nieco potrebujem,staci jej zavolat ani do banky moc nechodime.