icon

Volajú banky bývalým klientom kvôli osobným bankárom?

Dnes o 16:32

Dnes mi volali z banky, v ktorej uz dva roky nemam ziadny produkt, ze mi bol prideleny osobny bankar a mam si dohodnut stretnutie na pobocke aby mi doporucil vyhodne zhodnotenie vkladu. Je to bezne? Nepytal sa na ziadne udaje a poznal moje meno.

anonym_a1a978
Dnes o 16:35

Tak mozno videli predtym prijmy,ale zase to robia hlavne klientom,no ci byvalim ale aktualnym ano.Tiez mame osobnu bankarku,ta este volala muzovi a gratulovala mu k narodeninam.Ako potesilo to velmi.A vzdy ked nieco potrebujem,staci jej zavolat ani do banky moc nechodime.

patrike
Dnes o 16:38

Len ci bol ozaj pracovnik banky a nie podvodnik ...

anonym_caa133
Dnes o 16:44

Jasne, volaju aj byvalym klientom. Ta formulacia s osobnym bankarom je taka... niektori zakaznici na to pocuvaju. Mal si slusne povedat, ze uz nie si ich klientom, mas inu banku, si spokojny a popriat pekny den.

anonym_f28c61
Dnes o 16:52

mne už menili osob. bankára aspoň 5 krát. Nevidela som sa s ani jedným.

mimirka32
Dnes o 17:22

@anonym_autor mne volaju z banky, kde nic nemam uz asi 7 rokov. Oslovuju ma starym priezviskom a spytaju sa, ci volaju spravne. Tak odpovedam, ze nie, tak sa ja nevolam. Su z toho vzdy prekvapeni :D

anonym_a7742c
Dnes o 17:26

Ja po odchode z nemenovanej banky som ich musela zablokovat. Ale volali mi par dni po zruseni uctu a bolo to neunosne. Cislo som overila na internete takze boli to z tej banky.

citronove_koliesko
Dnes o 19:12

@anonym_autor vyuzivaju kontaktne udaje aj byvalych klientov a chcu ich znovu ziskat.

anonym_34e63e
Dnes o 19:24

@anonym_autor bol by som na pozore (ako vzdy, ked niekto nieco chce po telefone)... ale uprimne, bol som sokovany, ze mi volali nie len z 365ky, kde uz dlho nemam ucet, ale aj z Tatrabanky, kde uz dost dlho nemam ucet a dokonca (to ma dorazilo) z Raiffky, kde som nikdy nemal ucet a nemyslel som si, ze TB musi kupcit s datami (byvalych) klientov... takze mozne to je..

katusskaa
Dnes o 19:49

nemam rada ten vymysel vo forme osobneho bankara. preco? mame s muzom spolocny ucet, a na ten spolocny ucet mame 2 osobnych bankarov 🙂 uplne inych, v inych pobockach. muzov osobny bankar mu pravidelne vola ale na stretnutie vola len jeho. raz som sa nanominovala a polozila som zaludnu otazku - ako je to mozne? to nepotrebuje aj moj suhlas??? povazujem to za nezmysel