icon

Dostali ste už preplatky na daniach?

miskakuc
20. apr 2020

Ahojte, dostala sa ku mne informácia, že niektorý ľudia v mojom okolí už dostali preplatok na dani. Neviem či to je aj pravda. Máte už niekto ?

miskakuc
autor
21. apr 2020

@lienockak neplati to pre tych ktory to stihli do31.3.

evkakozickova
21. apr 2020

@miskakuc už ty prišli na účet ? Či len poslali ? No ako to teda je podľa abecedy lebo nám stále nič neprišlo

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova napisala mi rano o 10:35ze uz mi poslali na ucet ak je to statna pokladnica prevod by mal trvat 2 hodiny cca dam ti vediet

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova a ja mam priezvisko na K tak asi nie

hulica
21. apr 2020

ešte veru nie, no majú na to ešte čas, takže si treba len počkať

evkakozickova
21. apr 2020

@miskakuc a ake máš písmenko ?

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova pisala som vyssie 🙂 K

arcenciell
21. apr 2020

@miskakuc prosim ta dala by si aj mne vediet ci ti tie peniaze fakt prisli? Cakame na ne ako sliepka na zrno 🙏😬

miskakuc
autor
21. apr 2020

@arcenciell ano jasne napisem Vam vsetkym tu hned ... ak to naozaj poslala a je to ta statna mali by byt dnes stale mi chodia peniaze okolo jednej max pol druhej ... tak piseeem 🙂

miskakuc
autor
21. apr 2020

@arcenciell a napodobne 😂

evkakozickova
21. apr 2020

@miskakuc haha🤣nevidela som a vďaka dúfam že aj nám poslali a možno aj podľa okresov to ide

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova drzim palce 🤗 a pisem Vam zenusky 😋😚

lienockak
21. apr 2020

@miskakuc ale platí aj pre tých čo podali do 31.3., čaká sa na novelu. Dám vedieť, keď zákon bude účinný.

miskakuc
autor
21. apr 2020

@lienockak komunikujem uz 3 ti den s pracovnikmi du .... takze nie neplati

miskakuc
autor
21. apr 2020

@lienockak plati to pre tych ktory to nestihli

evkakozickova
21. apr 2020

@miskakuc a číslo nahodou na nich nemáš ?

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova ja ti dam link ... ktory mi poslali. .. a tam podla svojho okresu si najdes pockajjjj chvilocku

evkakozickova
21. apr 2020

@miskakuc dobre but taká dobrá ďakujem 😊

miskakuc
autor
21. apr 2020

Pre neveriacich 🙂 nevymyslela som si to

miskakuc
autor
21. apr 2020
miskakuc
autor
21. apr 2020

@evkakozickova
@arcenciell začinám to vidieť na zajtra 😑

lienockak
21. apr 2020

@miskakuc neprídu ani zajtra, neviem prečo mi neveríš, pozri si tú novelu na NRSR. Poukazy správcovia vystavujú, ale budú do banky odvysielané až po účinnosti novely.

miskakuc
autor
21. apr 2020

@lienockak takže ma klamú na daňovom úrade mi chceš povedať ? Alebo ta pabi ktorá tam pracuje a písala tu tiež nevie o čom hovorí ? 😂

evittam
21. apr 2020

@katkaba1 Ries s DU. A ak si si robila DP sama nemozes mat prílohu RZD ale potvrdenie o príjme.

lienockak
21. apr 2020

@miskakuc neklamala, poukaz vystavila a preplatok naozaj bude vrátený do 7.5., ale za podmienky, že bude dovtedy účinná novela. Na DU robím tiež, ver že viem o čom píšem. Pôvodne sa predpokladalo, že do 22.4. bude novela účinná, ale asi sa tak do zajtra nestane.

evittam
21. apr 2020

@miskakuc Ja sa napríklad nehadam. Len opravujem zavádzajúce informácie od "odborníčok".

evittam
21. apr 2020

@miskakuc Komunikovať mozes. Kym nemas čo ti niekto tvrdí do telefónu či osobne na papieri moze ti povedať co len chce.

evittam
21. apr 2020

@lienockak Lepšie sa verí tomu ze pridu peniaze ako mozno ze nie.😉

miskakuc
autor
21. apr 2020

@evittam email mi staci ...