icon

Energetická kríza - robíte si zásoby?

miriam7979
31. mar 2026

Ahojte, prosím vás, všade po internete na mňa vyskakujú videá, že si máme robiť zásoby, lebo ide energetická kríza… Myslíte si, že nás to čaká? Alebo aký na to máte názor? Prípadne, čo si robíte do zásoby? Ja už neviem, čomu veriť, všeličo je na internete… Človek sa niekedy bojí, najmä kvôli deťom.

Strana
z2
martinka13
1. apr 2026
@anonym_f9ae3c

@martinka13 máš pripravenú fľaštičku s kyanidom?
ľudia na Ukrajine sa skrývajú v pivniciach alebo v metre, nepáchajú hromadné samovraždy, každý normálny človek ak nie je vážne chorý túži žiť, nechce zomrieť

@anonym_f9ae3c podľa toho o akom "konflikte " sa bavíme. A nie nemám ani kyanid a ani 50 kg múky a mäsa

lukma
1. apr 2026

@miriam7979 Dotankovávam stále plnú nádrž. A máme doma primeranú zásobu oleja, múky, ryže, fazule a jedlo v konzervách tak na 3 dni. To je bežné odporúčanie pre prípad prírodnej katastrofy.

ekira1
1. apr 2026
@muzula

to mas odkial tieto odporucania? V com sa lisi spravodajstvo v TV/radiu/novinach od toho na www? Teda okrem formatu...

@muzula si tu nová? On je taká naša miestna celebrita, nehľadaj logiku tam, kde nie je 🫢

ekira1
1. apr 2026
@lukma

@miriam7979 Dotankovávam stále plnú nádrž. A máme doma primeranú zásobu oleja, múky, ryže, fazule a jedlo v konzervách tak na 3 dni. To je bežné odporúčanie pre prípad prírodnej katastrofy.

@lukma na tri dni? Koľko múky, oleja, ryže, fazule treba na tri dni? Liter oleja mám minimálne na mesiac, na tri dni by to bolo koľko, 3 ml zásoba? 🤔

lukma
2. apr 2026
@ekira1

@lukma na tri dni? Koľko múky, oleja, ryže, fazule treba na tri dni? Liter oleja mám minimálne na mesiac, na tri dni by to bolo koľko, 3 ml zásoba? 🤔

@ekira1 Tam bolo "a". Konzervy mám na 3 dni. Suché potraviny tak po 2 balenia. V mrazáku vždy klobásky, ryby, mäso a bobuľové ovocie.

ekira1
2. apr 2026
@lukma

@ekira1 Tam bolo "a". Konzervy mám na 3 dni. Suché potraviny tak po 2 balenia. V mrazáku vždy klobásky, ryby, mäso a bobuľové ovocie.

@lukma aha, už chápem. Ja skôr idem systém jedno balenie otvorené, jedno v zásobe.

Strana
z2