Energetická kríza - robíte si zásoby?
Ahojte, prosím vás, všade po internete na mňa vyskakujú videá, že si máme robiť zásoby, lebo ide energetická kríza… Myslíte si, že nás to čaká? Alebo aký na to máte názor? Prípadne, čo si robíte do zásoby? Ja už neviem, čomu veriť, všeličo je na internete… Človek sa niekedy bojí, najmä kvôli deťom.
@miriam7979 Dotankovávam stále plnú nádrž. A máme doma primeranú zásobu oleja, múky, ryže, fazule a jedlo v konzervách tak na 3 dni. To je bežné odporúčanie pre prípad prírodnej katastrofy.
@miriam7979 Dotankovávam stále plnú nádrž. A máme doma primeranú zásobu oleja, múky, ryže, fazule a jedlo v konzervách tak na 3 dni. To je bežné odporúčanie pre prípad prírodnej katastrofy.
@lukma na tri dni? Koľko múky, oleja, ryže, fazule treba na tri dni? Liter oleja mám minimálne na mesiac, na tri dni by to bolo koľko, 3 ml zásoba? 🤔

@martinka13 máš pripravenú fľaštičku s kyanidom?
ľudia na Ukrajine sa skrývajú v pivniciach alebo v metre, nepáchajú hromadné samovraždy, každý normálny človek ak nie je vážne chorý túži žiť, nechce zomrieť
@anonym_f9ae3c podľa toho o akom "konflikte " sa bavíme. A nie nemám ani kyanid a ani 50 kg múky a mäsa