icon

Energopomoc: Dostali ste podporu už v septembri?

Včera o 08:10

Ahojte, chodila už energopomoc v septembri?

anonym_325844
•
Včera o 08:17

nie, vlade dosli peniaze. Poziciavali si nedavno na urok 4,5%. Dlh za ficovych vlad rastie, sa chvilu budeme robit iba na statne uroky ... Kamenicky nieco vymysli, co sa da este vsetkym zdanit.
https://www.sme.sk/index/c/v-prvej-aukcii-dlhop...

patrike
•
Včera o 08:18

Nie, bude sa to osekavat.

anonym_325844
•
Včera o 08:21

Zdanit, pozicat, ukradnut, predrbat na oslavy a vylety do Dubaia,... Motto smerackych vlad. A termin splatnosti poziciek sa blizi.

anonym_9c05f7
•
Včera o 08:27
@anonym_325844

Zdanit, pozicat, ukradnut, predrbat na oslavy a vylety do Dubaia,... Motto smerackych vlad. A termin splatnosti poziciek sa blizi.

@anonym_325844 a keď ich vidím vyrehotanych a spokojných v televíznych novinách, tak sa mi tlak dvíha. Robia si z ľudí srandu, šklbu nás z každej strany a rehocu sa na tom. Toto znesie len hlúpi národ ako sme my. Zvýšiť DPH, všetky poplatky, vziať voľné sviatky, vziať všetky benefity....sklonime hlavy a život pokračuje a oni sa chytajú za bruchá

lizatko1009
•
Včera o 08:27

nezabudnite im to o rok hodiť...Hlavna vec, ze po 3.konsolidacii,ktora by mala mať prínos, mame rovnaký dlh, ak nie vyšší. Chybička se vloudila.

zuzacka16
•
Včera o 08:31

aj tak sa nájdu stále takí, ktorí im budú tlieskať..ach jaj..

anonym_06ca54
•
Včera o 08:32
@lizatko1009

nezabudnite im to o rok hodiť...Hlavna vec, ze po 3.konsolidacii,ktora by mala mať prínos, mame rovnaký dlh, ak nie vyšší. Chybička se vloudila.

@lizatko1009 Samozrejme, ze im to hodia. Vsak dostali 14 e energopomoc😄

anonym_325844
•
Včera o 08:33
@anonym_06ca54

@anonym_06ca54 a najskor im zobrali 2000 eur rocne na vsetkych daniach, vratane DPH :D Doma urobia oslavu nad 14eurovym sekom. Z coho sa asi platia tie vsetky predrazene zakazky, stavby, statne oslavy, vylety ministrov na futbal...?

anonym_c9cb06
•
Včera o 08:42

Tak teraz nebude ? Lebo píšete mimo témy

anonym_325844
•
Včera o 08:51
@anonym_c9cb06

Tak teraz nebude ? Lebo píšete mimo témy

@anonym_c9cb06 tak citaj
https://www.energopomoc.sk/domov
zaujimave, ze ti, co zarabaju viac a platia viac odvodov, dani, ti nedostanu za svoje dane nic ...
Tym dole zalepime oci par eurami, tych vs trede vyzmykame a ti hore neplatia dane vobec, ti sa zabavaju a tancuju na potapajucom sa Titanicu. Vedia, ze uz maju pripravene zachranne clny a ti dole sa utopia.

danica2711
•
Včera o 08:52
@lizatko1009

@lizatko1009 jo, někde udělali soudruzi z NDR chybu... na čele so súdruhom, ktorý do KSS vstúpil už ako 19-ročný a bude sa do smrti správať ako komunista. A keďže tu je ešte veľa jemu podobných a veľa slabšie mentálne vybavených, tak im to hodia, to si buď istá

anonym_c23d29
•
Včera o 09:14

Aj tá doterajšia bola len chaos cez chaos. Ani hlava ani päta. Tí, čo mali dostať nedostali alebo málo a opačne. Na vytvorenie chaosu ako vyšité. Len prehlbovať rozhorčenie, hašterenie a pod. Trápne divadlo pre ľudí.

lizatko1009
•
Včera o 10:54
@anonym_06ca54

@anonym_06ca54 a budú cestovať vlakom, vďaka drahej nafte za polovicu! počuli ste to? ale len počas októbra! vivat Smer! to ako keby rozdali kľúčenku s ich logom...

zuzacka16
•
Včera o 10:57
@lizatko1009

@anonym_06ca54 a budú cestovať vlakom, vďaka drahej nafte za polovicu! počuli ste to? ale len počas októbra! vivat Smer! to ako keby rozdali kľúčenku s ich logom...

@lizatko1009 presne som to chcela napísať, že aké robia "opatrenia" to cestovanie tým vlakom, ako sú smiešni a že to budú častejšie prehodnocovať..keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú, poďme zalepiť oči a potom po voľbách, bum všetko sa zruší a sľuby ostanú len sľubmi..

anonym_767669
•
Včera o 11:22

cize je to uz zrusene?

patrike
•
Včera o 11:25
@anonym_767669

cize je to uz zrusene?

@anonym_767669 Nie, ale menia sa podmienky a este aj upratuju evidenciu, posielaju listy, kto ma nejasny trvaly pobyt.

anonym_67d2ba
•
Včera o 12:38
@anonym_325844

@anonym_325844 a zvysok rozdat plebsu (potencialnym volicom) ako vabnicku vo forme roznych nekonstruktivnych davok (ako energopomoc 🙂 )

anonym_dc3e25
•
Včera o 12:54
@patrike

@anonym_767669 Nie, ale menia sa podmienky a este aj upratuju evidenciu, posielaju listy, kto ma nejasny trvaly pobyt.

@patrike ja som dostal list zMH ze v mojej nehnutelnosti nema nikto trvaly pobyt, adresa nehnutelnosti rovnaka kam poslali oznamenie, informacie v oznameni sedia na 100%, byvam tam roky, este mam aj potvrdenie o trvalom pobyte, cize posielaju info niekomu kto tam v principe podla ich evidencie nie je a ma si to opravit 🙂,

alkoholik
•
Včera o 13:22

Kazdemu Smerakovi , Hlasakovi a im podobnym. Predstavte si ze statny rozpocet ja vas rozpocet domacnosti. 4 roky si budete odtrhat od ust + poziciate susedovi 5000€ a on si bude chodit cely cas po dovolenkach a vam bude tvrdit ze nema peniaze na vratenie. Prosim skuste sa uz zobudit za taktoby sa nedalo zit a ani nebudem. Mate deti,vnucata skuste sa zamysliet ci Vam bude vadit v ustave 2 pohlavia alebo sa vase deti zdvihnu v 18 a pojdu prec zo SR. Staci si pozriet statistiky. Dakujem

patrike
•
Včera o 13:25
@anonym_dc3e25

@patrike ja som dostal list zMH ze v mojej nehnutelnosti nema nikto trvaly pobyt, adresa nehnutelnosti rovnaka kam poslali oznamenie, informacie v oznameni sedia na 100%, byvam tam roky, este mam aj potvrdenie o trvalom pobyte, cize posielaju info niekomu kto tam v principe podla ich evidencie nie je a ma si to opravit 🙂,

@anonym_dc3e25 To iste u mna.

anonym_325844
•
Včera o 13:26
@alkoholik

Kazdemu Smerakovi , Hlasakovi a im podobnym. Predstavte si ze statny rozpocet ja vas rozpocet domacnosti. 4 roky si budete odtrhat od ust + poziciate susedovi 5000€ a on si bude chodit cely cas po dovolenkach a vam bude tvrdit ze nema peniaze na vratenie. Prosim skuste sa uz zobudit za taktoby sa nedalo zit a ani nebudem. Mate deti,vnucata skuste sa zamysliet ci Vam bude vadit v ustave 2 pohlavia alebo sa vase deti zdvihnu v 18 a pojdu prec zo SR. Staci si pozriet statistiky. Dakujem

@alkoholik Smeraci su skor majitelia bytov v bytovom dome, neplatici, ktori v nom chcu zit zadarmo, neplatia najom (neplatia dane, odvody, beru davky, tak ich vyssie dane = konsolidacia neboli) a skladaju sa na nich platiaci majitelia. V reali by ich dali do exekucie a predali im byt.
To iste vidno v zapadnej europe, ked sa tam nahrnuli imigranti, ktori cakaju free houses, free money, free rodinne pridavky a 6 tis eur mesacne im je malo, vsetko free ... Aj najsilnejsi system a najsilnejsia ekonomika sa zruti, ked je privela prizivnikov a primalo platiacich. Nieto rozkradnuta slovenska ekonomika, najslabsia v eu.
Ked nedas dojnej krave nazrat, nebude dojit, neda mlieko, ale zdochne.

anonym_15c685
•
Včera o 14:21
@alkoholik

@alkoholik niečo podobné som sa minule snažila vysvetliť mamičke, ktorá sa rozčuľovala, že nedostala predĺžený rodicak. Že štátny rozpočet nie je somarik otras sa a proste nie je neobmedzené množstvo peňazí pre každého. Jej reakcia bola, že čo ona ma so štátom, ved chce len blbý h 500e mesačne. Proste ľuďom to nevysvetlil, každý vidí len seba.

anonym_65cf4d
•
Včera o 20:59

@anonym_autor budem sa smiat na tupcoch ktory energopomoc na kurenie dostali, ale ju hned aj prežrali, samozrejme ze tie peniaze v buducnosti 3x vratia😎

anonym_06ca54
•
Včera o 21:04
@anonym_15c685

@alkoholik niečo podobné som sa minule snažila vysvetliť mamičke, ktorá sa rozčuľovala, že nedostala predĺžený rodicak. Že štátny rozpočet nie je somarik otras sa a proste nie je neobmedzené množstvo peňazí pre každého. Jej reakcia bola, že čo ona ma so štátom, ved chce len blbý h 500e mesačne. Proste ľuďom to nevysvetlil, každý vidí len seba.

@anonym_15c685 Lebo niektori ludia nevedia, ako stat pride k peniazom. Ti jednoduchsi si myslia, ze ked je malo penazi, tak sa proste vytlacia, alebo co. Proste zakladne vedomosti chybaju. Tym vysvetlovat nieco o ekonomike, to je ako perly sviniam hadzat (s prepacenim). Oni chcu proste svoje peniaze, najlepsie 3000 e, a co tam po nejakej ekonomike.

anonym_1cab03
•
Včera o 22:41
@anonym_325844

nie, vlade dosli peniaze. Poziciavali si nedavno na urok 4,5%. Dlh za ficovych vlad rastie, sa chvilu budeme robit iba na statne uroky ... Kamenicky nieco vymysli, co sa da este vsetkym zdanit.
https://www.sme.sk/index/c/v-prvej-aukcii-dlhop...

@anonym_325844 Nám prišlo oznámenie, že nám energopomoc nepatrí. Sme dvaja seniori, na rovnakej adrese, nikto nepribudol, ani neubudol, príjem rovnaký hlboko pod limit, kedy by nám pomoc nepatrila. Keď som pozrela postup, ako podať námietku, asi sa na to vykaslem

danica2711
•
Dnes o 12:31
@anonym_dc3e25

@anonym_dc3e25 kedysi na začiatku vojny proti Ukrajine ruský bankár Tiňkov poznamenal k chaosu v ruskej armáde, že prečo by v krajine, kde je všetko nahovno, nebola akurát armáda nahovno (odvtedy som o ňom nepočula...) Zameň si armádu energopomocou alebo mnohými ďalšími slovenskými nezmyslami, a sme doma

anonym_b58eb4
•
Dnes o 18:26

@anonym_autor sk dom do nestihla ani raz vybrať lebo vypršala splatnosť, kde môže znova požiadať aby mi opakovane poslali šek?

anonym_c1ec76
•
Dnes o 20:06

@anonym_autor ja vás ľudia nechápem.... vezmú vám 1000, dajú 50 a vy ste všetci happy.
A dôchodcom navrhujem ešte dalsiu rentu 500 éčok, a mladé rodiny s deťmi sa môžu ísť pásť. A to doslova.

anonym_06ca54
•
Dnes o 20:38
@anonym_b58eb4

@anonym_autor sk dom do nestihla ani raz vybrať lebo vypršala splatnosť, kde môže znova požiadať aby mi opakovane poslali šek?

@anonym_b58eb4 Na urade vlady skus😆😄