Extrémne ceny potravín
Akú naj extrémnu cenu potraviny ste videli v obchode? Ja dnes v coop jednote olej Heliol 1l za 6 eur....😂😂😂👎👎👎
@kinderzwillinge To je typická Slovač a závisť, nič iné.
“Co ja viem, mne to pride, ze sa tu chvalis co mas, ale nemas nic. Byvas v nejakom zdedenom byte v podnajme s priatelom. “ 🤣🤣🤣🙈
@akvarelka to mlieko tiež, ako u nás ho pijú na litre miesto vody. A keď vidím tú cenu. Ale našťastie máme mliekomat u nás v meste, a tam kúpim plnostucne Primo do kravy za celkom výhodnú cenu,jogurty narobím. A do varenia som prestala dávať mlieko úplne, palacinky,puding,krupica a polievky už len nemliecne , nejak nevidno rozdiel, a aspoň trošku ušetrím.
@cocolino234 Povie mi tvoja hlavicka, kto pokupi tolko nehnutelnosti??
A uz si zaregistrovala, ako idu banky od januara 2023 zdvihat uroky??
Zdvihat sa budu aj dane, aj hypoteky, nie len plyn a elektrika, s tym suvisia aj potraviny.. Chce to trosku sirsi zaber a rozhlad
@cocolino234 a kolkoze nehnutelnosti si uz predavala, ze sa predaju "co by lusk"? Az take jednoduche ( a v niektorych pripadoch rychle) ie je a moze ta to stat naozaj az tolko, ze ta to privedie na mizinu. Dolezite je na tom vsetko v spravny cas...a to nedokazu odhadnut vsetci, len hrstka ludi....
Ono vlastnit svoju nehnutelnost je fajn vec, neni o com. Slovaci maju jeden z najvyssich. podielov osobneho vlastnictva v ramci Europy ( nieco okolo 85% ) ale patrime aj k najviac zadlzenym statom na kontinente cize kazda minca ma dve strany.
Vela ludi vidi, ze nieco mas, ale malokto vidi tu zodpovednost alebo riziko, ze o to velmi rychlo mozes prist. V pripade domov je to komplikovanejsie pretoze dom si vyzaduje neustalu udrzbu.
Ja to vidim u seba. Musim tiez co to dohanat co stari majitelia zanedbali.
@kinderzwillinge to si naozaj toto napísala. 😂 Ďalej sa hádam netreba vyjadrovať. Baby choďte sa trošku priučiť a prosím, nie pomocou podpriemerných článkov, lebo potom to vyzerá ako u @mec321.
@vevesh predala som už dve nehnuteľnosti, kde som bola spoluvlastníkom a viem, čo obnáša predaj, koľko času a peňazí to zožerie a aj napriek tomu viem, že schopný človek sa kvôli hypo na ulicu nedostane. Zaujímavé, že len tie, ktoré žijú v podnájmoch odhalili dieru v hypotékach. 😂
@mec321 takže najprv nám zdvihnú bonusy / prídavky / vzápätí ceny - tak potom na tom budeme opäť rovnako ... ? No do kelu!
Minule - viac menej - bežný nákup 50,00 €, pred 1,5 mesiacom to isté cca.: 70,00 € , predvčerom som platila 120,00 € Ty kokso... Nebojme sa od januára nám budú zvyšovať platy 🙂 dúfajme, že odvody nie. 😨
@cocolino234 Zapni si Markízu, a povedz mi potom niečo nové, ďakujem
@evica17 Ja len pre zaujímavosť, ako robíš krupicu a puding bezmliecne? Akože s vodou?? Lebo rastlinné mlieka sú trikrát také drahé ako obyčajné, ale zaujalo ma to, skúsila by som tvoj postup, ak to deti nespoznaju.
@mec321 ty sa už ukľudni s tými nemajetkami. Pár euro na účte a už si to 5x spomenula.. 🤦♀️ Zas tá slávna televízia od jednoduchej sedlače. 😆 My inteligentní tv nesledujeme už xy rokov a aj ak áno, tak separácia informácií je pre teba neznámy pojem. Píšeš sem rovnaký hnoj aký je v tv, takže naozaj na tom nie si o nič lepšie - zdroj? "neviem, verte mi" 😀 Pôsobíš tu ako taký štamgast od krčmy. Všetci ti závidia tú prázdnotu a drobáky na účte.. 🤡🤡🤡
@maciatkolulu ja som kupila baleny chlieb z nasej pekarni za 2.20 vcera 🙄
@daniela2202 toaletný papier za 7,60 to má dorazilo a mnoho iných
@vespertine s vodou. Palacinky,lievance,koláče, kysnuté buchty sú úplne na nepoznanie a krupica apuding trošku cítiť rozdiel, ale začínala som tak že pol mlieka a pol vody a teraz už bez. Rastlinné mne osobne nechutia. Ale ak by si chcela dá sa spraviť ovsené mlieko z vločiek a vločky potom použiť do koláča, fasirok alebo placiek, no hocikde.
@cocolino234 Ku mne sa vyjadrovat nemusis, ja mam ekonomicke vzdelanie a sledujem, co sa deje a planuje
@cocolino234 Neboj, aj ty si raz možno našetríš 🙈 Nemám potrebu niečo dokazovať človeku ako si ty 😂🙈
Každý má svoj postoj a za to že niekto niečo vníma inak, tak už je problém? Ty si najmúdrejšia, všetci to vieme, je ťa tu škoda, choď do vlády, tam zapadneß
@mec321 posli mi link na apartmanik v zahranici za 200000 eur... Hned ho kupujem. Asi zijem na inej planete, ale len u nas su ceny vyssie
@nikpa chválabohu, že mne sa cez leto podarilo posledné dieťa odplienkovať.... držím palce 🙏🙏🙏
@cocolino234 tak na sk je to asi super rychle. V nemecku ti kupa/predaj nehnutelnosti zaberie pol roka a vybavenie hypo tak 1-2 mesiace, cize nejaka flexibilita hypotek, nakupu ci predaja nehnutelnosti ani nepripada do uvahy. A ja som zazila kopec ludi na ulici, ked spadla istrobanka na sk a v nemecku deutsche bank s bayrische landesbank😉 a to len v priebehu 20 rokov, ak ma pamet neklame...
@guiseppinka Skús Španielsko, dokonca v Dubaji za malý bytík v hoteli/blízko mora chceli len 170k 🙂
Vieš, v tej krajine totiž nepotrebujú robiť ohne, a všetko funguje normálne aj za normálne ceny

@maciatkoe Preco mas potrebu rypat?? Preco ides riesit jej priatela, to uz je naozaj prizemne