Extrémne ceny potravín
Akú naj extrémnu cenu potraviny ste videli v obchode? Ja dnes v coop jednote olej Heliol 1l za 6 eur....😂😂😂👎👎👎
@kinderzwillinge nie nestane, pretoze radsej vsetci idu a nakupia PC a cusia doma a max sa stazuju. Ja verum, ze sa nestane to, ze decka zostanu doma, uz bolo toho dost aj obmedzovania. Ja nemam PC doma pre dieta a ani neplanujem kupit. Pretoze nevidim v tom rozdiel, v skole sice sa bude kurit ale doma aj kurit, aj varit a este aj PC bude zrat elektriku… to teda pre mna nie je setrenie. A teda ani v globale 😀😀. Take len klam pre verejnost a brainwashing. Take opatrenia akoze tu do tohot rohu bazena mozes cikat ale do tohoto nie.
@samkolea Samozrejme, ze ani ja nechcem, aby sa skoly zavreli a urcite to nechce nikto z rodicov, ale ked riaditelia rozhodnu, lebo ministerstvo dalo pokyn, co s tym ?? Jedine fakt keby isli vsetci rodicia hromadne do ulic a dali jasne najavo, ze takto teda nie...
@kinderzwillinge
Napísali ste veľa, ale zase nič k veci. Jedna z diskutujúcich Vás vyzvala, aby ste svoje tvrdenia podložili jednou konkrétnou vecou, že hlava štátu koná na príkaz inej mocnosti (zahraničia).
Nič také ste samozrejme neuviedli a ani neuvediete - pretože nič také nemáte a nanajvýš kopírujete "blbiny". Ak by také niečo bolo skutočné, tak by hlava štátu mohla byť stíhaná pre úmyselné porušenie ústavy, ale na druhej strane, ak by niekto niečo také konkrétne a nepravdivé tvrdil, tak by sám sa vystavil hrozbe trestného stíhania.
Ani Blaha si nemôže myslieť, že donekonečna bude tvrdiť, že je Z.Č. vlastizradkyňou, agentkou cudzích mocností alebo ovládaná Spojenými štátmi. Tam mu to musel vysvetliť súd. Akurát že Blaha na rozdiel od trollov to dobre vie, ale daný slovník používal len pre svoju propagáciu a propagáciu svojej strany.
@draik Ja si to neviem nejako dobre predstavit. Akoze Joe Biden, velvyslanec, alebo ja neviem, Rotschild, ci Bill Gates zavola do prezidentskeho palaca a povie “hej ty Zuzana, potrebujeme, aby si tento mesiac mala prejav, kde povies to a to”?? Len nezamen narod za nador. To bude radost ina, bude to smutok. 😁😁
A Zuza sa vezme a ide? Ved tu aj ti povestni dezolè musia zdvihnut obocie.
@draik Nebudem sa k politike na MK uz vobec vyjadrovat, ani v tejto teme, ani nikde inde a ani reagovat na podrypavanie @drahomirrra.
Ale teda co predvadza pan Blaha, to je jeho vizitka, pre mna to nie je vobec smerodatne. A tymto naozaj ukoncujem akukolvek politicku debatu.
@kinderzwillinge
no nič iné ti ani neostáva 🙈
@mondolina Moznosti je vzdy viac, ale toto je jedina cesta, ako utat tuto debatu a podrypavanie.
Toto mas presne to iste, ako ked tu bolo x tem o ockovani a kazda strana si tvrdila svoje. Ockovani mali neockovanych za nezodpovenych dezolatov, ktorych by najradsej niekam pozatvarali, aby neohrozovali cely svet a neockovani sa snazili presvedcit ockovanych, ze vakciny su bordel a znicia im zdravie. Boli z toho akurat hadky, podrypavanie a vobec nikam to neviedlo. Toto je to iste len v bledomodrom.
Vobec nikam to nepovedie.
@kinderzwillinge Akoze, nehnevaj sa, ja som ta ani raz nepodrypla. Ja zas povazujem za smiesne, ze sa ti neda odpovedat na jednu jedinu otazku. Len krutis, tocis a zahmlievas. Vsak co si male decko?
@drahomirrra Nie, nie som male decko, ale dokazes ty pochopit, ze ti NECHCEM odpovedat a vcera som sa tuto cast debaty snazila ukoncit, pretoze nikam nevedie?? Mas problem respektovat, ked niekto s tebou nechce pokracovat v diskusii a mas stale potrebu sa ty, ako male decko dozadovat toho co chces?? Mozem s tebou vies diskusiu alebo musim?? A uz toto prosim naozaj neries.
@kinderzwillinge Nemám problém s tým, že mi nechceš odpovedať. V tom prípade, ale na fórum nevešaj svoje premisy, keď ich nevieš argumentačne zvládnuť. Lebo ty si tu nenapísala žiadne hihi ani haha diskusné príspevky, o rodičáku, alebo počasí, ty si tu zavalila do pléna nálepku na najvyššiu ústavnú činiteľku republiky, ktorú si ale nevedela nijako vyargumentovať, okrem "svojho pocitu". A teraz to tu otáčaš na to, že ty nie si povinná somnou diskutovať. No nie, nie si. Ale tvoje príspevky tu zostávajú visieť, prečíta si ich nejaká žienka, čo netuší odkiaľ fúka vietor a prevezme túto dezolé pseudoargumentáciu trolla. Dospelý človek proste MUSÍ, ÁNO MUSÍ byť schopný uniesť argumentačné bremeno svojich tvrdení. Inak je to presne ten hoaxer, a presne ten dezolát o ktorých sa píše.
A okej, neriešim.
@drahomirrra Ty si prepnuta alebo co je s tebou??
Ja ti napisem, ze ti NECHCEM odpovedat a slusne ta poprosim, aby si to uz neriesila a ty si stale nedas pokoj a nedas sa zastavit a este ma obvinis, ze neviem vyargumentovat, co som napisala. To, ze sa s tebou niekto nechce bavit, neznamena, ze je idot a nevie ti odpovedat, znamena to, ze NECHCE.
A nemusi ta vobec trapit, ze si to niekto precita, pretoze som tie moje prispevky vymazala a uz ma PROSIM v tejto teme NEOSLOVUJ a nic NERIES. Dakujem.
@kinderzwillinge Teraz vsetky uzivatelky vidia, kto je prepnuty. A ja to teda niesom. 🤔
@drahomirrra OK, ked vidis, ze som prepnuta, tym skor prestan na mna reagovat, je to uz naozaj trapne.
@kinderzwillinge
@drahomirrra
Baby šetrite /sa/ veď nám zdvíhajú ceny 😋

@mirage Rodicia sa neobuvali priamo do nej v zmysle, ze ona za to moze, ale boli tam riadne vasnive emocie, pretoze ludia to momentalne proste na penazenkach pocitia, vacsina mame v skole dve deti a ked sa to vsetko spocita dokopy nie je to malo. Ona to tam musela vysvetlovat a krotit, ale prijemne to fakt nebolo. Ludia su vystresovani, z kazdej strany pocuvaju len, ze vsetko zdrazuje, ze treba sestrit a potom prideme na rodicko a tam na nas vybali triedna zvysene poplatky a mesiac - dva zavretu skolu.