Financovanie ženy
Ahojte,podľa vás čo závaží na tom či bude muž finančné podporovať ženu ? Myslím že má priateľku a dopraje jej nechty,vlasy napríklad aj iné veci a niektoré si na to musia zarábať samé aj napriek tomu že toho muža majú ale nespraví to sám od seba, čo podľa vás rozhoduje ? Vzhľad ?
Rozhodujú ich povahy hádam. To co je za otázka? 😅
zalezi to na tom,ci zena vie dobre manipulovat s muzom alebo nie .. a tiez od chlapa ci je tak hlupy ,ze jej bude vsetko platit alebo ma nizke sebavedomie a tak si ju radsej bude vydrziavat len aby mu neusla .. ale s laskou to nema nic spolocne ... ked si to vezmes z druhej strany- platila by si muzovi holica? kupovala mu oblecenie a veci do auta etc ?
Ako baby, predsa len väčšinou žena ťahá za kratší koniec čo sa týka financií, či menší zárobok, či údržba stojí viac ako u muža-napríklad kaderník muža stojí menej, kozmetičku nepotrebuje a tak. Ale teda chcela by som partnera, čo ma podporí nepriamo ako píšem vyššie, že si výdavky delíme tak, aby sme boli na tom rovnako a mala na to.
Ale toto čo autorka píše, to by ma urazilo. A vlastne autorka ako si to predstavuješ? Zavolá partner do kaderníctva, že ťa objednáva a nech ti urobia melír, podstrihnú končeky, dajú vlasovú kúru? Ale pôjdeš a dáš mu účet a preplatí (s tringeltom či bez)? 😂 Alebo ti dá cash 200 eur a budeš mu nosiť bločky zo salonov na čo si ich použila?
Podľa toho aký je chlap dobrý a ako tú ženu miluje ..lebo u nás to je normálne že idem na mihy opýta sa má či nepotrebujem peniažky keď už tento mesiac som kupovala niečo iné ..ale zase ja mu nemám problém zaplatiť Barbera ...skôr u nás ide o to že chlap je gentlemen a rád zaplatí večeru kino aj mne veci, tento mesiac mi kúpil ako darček letné sandále a proste áno aj keď viaceré nebudete súhlasiť ..bol tak vychovaný od rodičov 🙂
Ani rozum, ani vzhľad, rozhoduje jedine, ako dobre mu bude faj@it 😬😁🤣
A koniec koncov zarába viac tak aj jemu to prišlo normálne, keď som išla dať dole čiernu farbu na svoju pôvodnú stalo to 400 eur dopredu vedel že koľko to bude stáť tak mi ich bez pýtania dal ...
@walentina7, to si odpísala z učebnice pre lakomcov? Jedna väčšia sprostosť ako druha. Nechty mam odjakživa slabé a stiepive. V živote som si ich neohryzala a investovala do nechtovych kur asi menší dom. A nič. Jedine, co ich donúti vyzerať ako nechty a nie ako pazúry pracloveka, je gel (alebo akryl). Farbu za 2, 50 v drogérii určite nekúpim, slušná farba stojí viac a pri hustých vlasoch po pas by som musela byt zároveň hadia žena, aby som ich nafarbila sama. Takže nepomôže nič len skúsená (a draha) ruka kaderníka. Akurát k tomu nepotrebujem ziadneho sponzora. Ľavou zadnou si zarobím aj na nechtové štúdio, aj na vlasy a aj na handry a kabelecku by zostalo viac než dost, keby som tak strašne neznášala nakupovanie. Nemusím si doma pizlit nechty a packat vlasy a tváriť sa, aká som hovadsky skromná. No, nie som. Ale tiež nie som odkázaná na to, aby som na správu vlastnej telesnej schránky potrebovala sponzora.
@vroni ale noooo.
@walentina7 to nemyslela uplne do slova, ako si to napísala ty.
Ja som bola na nechtoch, tusim 2x v živote (aj to raz pred svadbou si nalepiť také tie kamienky), co však chodím pravidelne je pedikúra. A naučila som to aj môjho mm. Co sa tyka farbenia vlasov, to zvládam sama aj keď s drahsou farbou a za asistencie maminy, pripadne kamosky), ale teda ostrihať sama sa neviem 😔
@lienka.7 mne napríklad drogériové farby nechytajú, proste husté, tvrdé, suché a dlhé vlasy. Chodím na balayage, naposledy som tam bola 5 hodín aby mi to chytilo. Akože účet mastný, 130 eur, rok dozadu som platila 60 eur-neskutočne všade dvihli ceny. Ale čo narobím? Mám už aj šediny a potrebuje ich zamaskovať. Poradíš mi @walentina7? A nechty, na tie kašlem, mám lámavé, ale neznesiem laky na nechtoch a iné veci, takže svoje nevypestujem, umelé nechcem, mám svoje krátke otrasné.
@lienka.7, no co, som kancelárska krysa, podpisujem zmluvy, robím na počítači, nemôžem mať paprce s nechtami ako po boji. A moje prirodzene vyzerajú práve tak. 🤣
Farbenie vlasov vždy odďaľujem ako sa len dá, nenávidím, keď mi niekto siaha na hlavu. Aj kaderníčka mi na hlavu potrebuje štyri farby, ja potom pol roka lepím svojpomocne, ale vlasy mi rastu ako burina, bez kadernícky to raz za čas proste nedám. Moja mama tiež chodí kadernícke, keby som jej povedala, ze mi ma zafarbiť vlasy, asi by omdlela sokom 🤣🤣🤣
@marsmykkok tak ja chvalabohu šediny nemam🙈 a farba mi chytí za 10 min. Ale moja mamina ma presne typ vlasov ako ty, viem o čom píšeš. S farbou na hlave sedela aj 2 hodiny a keď je ju kaderníčka zmyla, katastrofa 😔
@vroni prídi pokojne ku mne, urobím ti takú dúhu na hlave, ze až 😉🤣🤣🤣
@walentina7 každá investuje do údržby koľko uzná za vhodné, nie je cnostou nechodiť na manikúru, ale ta co na ňu chodí nie je o nič horšia ako ta co si nechty opiluje večer pri telke
@lienka.7 no ja preto chodím na to balayage, vydrží to 6-8 mesiacov. Keby chodím každých 5 týždňov napríklad na klasické farbenie sa nedoplatim a hlavne si už úplne odpalim vlasy. Fakt otrasné vlasy, ja mám pocit že niekedy boží trest. A to som cca 10 rokov si ich nefenovala, nezehlila, nefarbila, dávala masky a "kvalita" sa nezlepsila vôbec. Teraz už farbiť musím kvôli sedinam a aj zehlim, kašlem už na to.
Dopraje zene vlasy a nechty…no koniec, my sa zeny necudujme, ze nas obcas muzi povazuju za slepice, ked toto stretavaju…

@petamich Vies aka budes raz oblubena svokra? Sa ti nevesta podakuje. 😀