icon

Hypotéka v slovenskej sporiteľni

barbara088
11. jún 2014

mate skusenost

Strana
z5
marianna_peskova
27. máj 2016

My máme tiež hypotéku v SLSP, ale vybavovala nám ju finančná poradkyňa. Som spokojná. Zatiaľ sa nevyskytol jediný problém - či už v komunikácii s bankou alebo s výškou splátok.

smoulinka375
27. máj 2016

Dobrý skúste finančnú maklerku

smoulinka375
Odpoveď bola odstránená
dessynka
25. jan 2017

@lenka110611
tie isté skúsenosti...slsp celé zle...

korytkaja
25. jan 2017

ja odporucam vrelo SLSP, strasne rýchle vybavenie hypo sme mali, super splatka a velmi dobry pristup.

karinbirosova2
25. jan 2017

@korytkaja ako dlho ste cakali za peniazkami s hypo?

matkakes
25. jan 2017

Ahoj, ja mam skusenost a velmi dobru, spolu s poradkynou sa riešilo, ak chceš pošlem kontakty 🙂

korytkaja
25. jan 2017

@karinbirosova2 schvalili nam hypo a do 10 dno sme mali peniazky.

jardomi
10. feb 2017

Ahojte vsetci.

Ja riesim hypo SLSP. Ziadost podana 8.2.2017 a bolo nam povedane ze znalec sa Nam ozve do 24 hodin a dohodneme obhliadku. Dnes je treti den a znalec nevola. Volal som na pobocku uz druhy den tak ze ho kontaktuju. A nic. Schvalenie hypo zacne az po vypracovani posudku, alebo odpoved ci ano ci nie dostanem skor? Dik za Vas nazor.

janjochmann
12. feb 2017

@jardomi Hypo ti schvália až po spracovaní znaleckého posudku, iba tak vie banka posúdiť, či nehnuteľnosť postačuje ako zábezpeka voči výške žiadaneho úveru.

jardomi
12. feb 2017

@janjochmann Dakujem Ti za spravu. Tak dufam, ze pride znalec, aby sa to pohlo.

de21062011
1. apr 2018

Neviete niekto poradiť, ako prebieha celý ten proces keď mi končí v slsp fix, viem že cca 2 mes. pred koncom fixného obdobia ma informujú a čo ďalej? Vyplýva mi nejaká povinnosť niečo dodatočne podpisovať atď? Ďakujem.

lukaskam
1. apr 2018

@de21062011 nie nevyplýva ale zvyčajne sa dá dohodnúť nižší úrok napríklad ak bola napríklad ako hypo pre mladých a náhodou končí to obdobie o ktoré bol znížený úrok tak by ti mohol vyskočiť vyššie. Ak nič nepodpíšes tak máš opäť fix na tú dobu a ten úrok ktorý si mala pri podpise zmluvy. Najlepšie je si to ísť odkomunikovať osobne do banky.

de21062011
1. apr 2018

@lukaskam Ja som tam bola cca pre mesiacom, vraj ma budú písomne informovať o tom, ako mi nastavia úrok po týchto troch rokoch. Ja tomu rozumiem tak že mi ho teda zmeniť môžu, nie? Príjem mám, nikdy som nemala problém, aj sporenie. Hypo je klasická, máme ju na 20 rokov. Tri už splatené.

cecilia68
1. apr 2018

@barbara088 Je to jeden veľký bordel :( Zamestnankyne nevedia, kde je sever :( Utekaj ....

kofilka33
1. apr 2018

@de21062011 nám keď koncil fix dva mesiace predtým nás došla ponuka na novú úrokovú sadzbu.Urok nám znížili o pol % ,ale predtým ako koncil fix sme si obehali len tak zo zvedavosti banky koľko by nám oni ponúkli úrok pri refinancovaní.Dali si vypracovať ponuky.Zasli do SLSP ,že s ich úrokom nesuhlasime .Buď nám ponúknu podobný ako banka s najlepšou ponukou alebo odchádzame od nich .No a čuduj sa svet zrazu vedeli znížiť úrok .Tak skús to aj ty takto na nich.Ved nechcú prísť o klienta a hlavne o takého na ktorom zarobia .

wanilla
14. jún 2018
Strana
z5