Investície do EIC a Fio. Kde rozdeliť peniaze?
Odchadzam zo Sporky a hladam ,kde rozhodit peniaze cca 16000e..
Dost ma zaujali fondy EIC a Fio..som trosku laik do investovania...chcem tam aj decka dat ..
co poradite ..nehnutelnost nechcem,mam jednu a plus aj hypo mam..takze cisto len 16000e drzat a plus kaydy mesiac okolo 120e dat niekde../ked sa svetova a nasa slovenska ekonomicka situacia zlepsi,chcem aj viac investovat mesacne/
Fio odkladaci ,sporiaci ?? Poradte mi 🙏
Keď je dobra ekonomicka situacia tak nie je vyhodny cas na investovanie, vyhodne to je prave ked je vsetko na p.., vonku zuria obcianske nepokoje a ludia obzuvaju koru na stromoch...trochu zvelicene ale je to tak.ked je vsetlo vyborne tak vsetky investicne aktiva su na vrcholoch!
Keď je dobra ekonomicka situacia tak nie je vyhodny cas na investovanie, vyhodne to je prave ked je vsetko na p.., vonku zuria obcianske nepokoje a ludia obzuvaju koru na stromoch...trochu zvelicene ale je to tak.ked je vsetlo vyborne tak vsetky investicne aktiva su na vrcholoch!
@anonym_17a39b tá doba čo píšeš nás čaká v blízkej budúcnosti

Cez banku ti to vzdy zerie nejake poplatky. Daj si XTB, tam si na tych 120 mozes vybrat zo zakladnych ETF, kam to das.
To iste tych 16 000, nakupis po hodine studia za minutu.