icon

Investovať do Fio fondov: Áno alebo nie?

Včera o 06:21

Áno alebo nie? Kto má skúsenosť?

Strana
z3
anonym_2d0c7d
Včera o 15:57
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor na seba si velmi hakliva, co ti kto povie, ale tvoje odpovede su uplne pohodove a mile, najma smerom k ludom, ktorych si poprosila o pomoc... 🙂
Drzime palce s tvojim fondom.

autor
Autor odpoveď zmazal
ekira1
Včera o 16:24

Škoda, už si neprečítam 😔

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_0e0a57
Včera o 17:51
@melanta

@anonym_autor ja sa o tvoju kapacitu nebojím. Ani o tvoje peniaze. Ja investujem 20 rokov, tématike chápem, sledujem trhy, preto neinvestujem do paškvilov cez Fio. Pekný deň.

@melanta vidím, že sa investovaniu venuješ dlhodobo. Nevieš mi, prosím, poradiť? Vo VUB majú investičný produkt Investičný certifikát s výnosom okolo 5%. Chcela by som investovať s minimálnym rizikom väčšiu sumu. Nevieš, prosím, niečo o tomto produkte , či je bezpečný, príp.či sú pri ňom nejaké riziká? Ďakujem.

anonym_636216
Včera o 19:21
@melanta

@anonym_636216 diskutujeme tu o investovaní do fondov. Fondy nemajú žiadny úrok. Konkrétne úroky ponúkajú termínované vklady, nie fondy či investovanie do rôznych komodít.

@melanta ja som si to poplietla s firemnymi dlhopismi pardon 🙂

anonym_2d0c7d
Včera o 21:37

Idealne sa investuje najlepsie tak, ze sa nakupi vzdy, ked sa kazdych par rokov po korekcii S&P dotkne EMA 200 (200 denny vazeny priemer). Vtedy mate sancu dlhodobo porazit trh.

patrike
Dnes o 08:02
@anonym_636216

@melanta fondy maju ponukat vynos.

@anonym_636216 Nie. Fondy kopiruju trh vratane jeho prepadov. Ak chces garanciu vynosu, fondy zalozene na akciach nie su pre teba.

Strana
z3