Je digitálny účet Tatra banka zadarmo?
ahojte. Mate uz niekto skusenosti s Tatra bankou tym, ze založite si Digitálny účetTB cez mobilnú aplikáciu a využívajte ho bez poplatku za vedenie na 12 mesiacov. Nie su tam skryte podmienky splnenia na to ako povinne platby,vybery a podobne, aby bol naozaj zadarmo?
dakujem
@ivkazba ano s balikom sluzieb Tatra PersonalTB s podmienkami, takze nie az tak uplne zadarmo
@ivkazba aj ja tak - platim mobilom/hodinkami, vyberam z bankomatu mobilom, mam podielove fondy, sporenie,... a mam vedenie uctu zadarmo
@ivkazba no asi sa tam prejdem ked budem mat cas :D lebo aj to vsetko mam :D a veru ucet zadarmo nie...
@gabriellita87 a jak inak by si to teda chcela mat zadarmo?? len tak pre vsetkych? 😂 jasne ze tam musia nejake podmienky byt, lebo pre banku, ktora s tvojimi financiami naraba, to tiez nie je zadarmo
@jaroe Chapem... no mne je jedno, ze niekto vie co nakupujem a pozna moje spotrebitelske spravanie. Kontrolovat ma budu neviem ako - neviem ako to myslis. A v pripade "neposlusnosti" tiez neviem ak myslis jednotlivcov a ak myslis, nejake masove ovladanie, ze stat rozhodne a odreze cele Slovensko od penazi, tak toto moze urobit aj teraz tak, ze prestane prijimat prislusnu menu, ale neviem, to su extremne situacie.
Neviem ako by ma stat v pripade "neposlusnosti" trestal - ze nepojdem volit, alebo ako? Ved na to vsetko by museli byt zakony.
@simca06022011 a používaš aj apku resp. platby buď výber z ATM mobilom, alebo platba cez apku a pod. Lebo to je podmienka. Posielam link, tam si klikni na cenu a zroluj trocha nižšie, nahoď čo máš a ukáže ti zľavu akú by si mala mať. Ak nemáš, tak potom treba reklamovať.
https://www.tatrabanka.sk/sk/personal/ucet-plat...
@ivkazba jasne, reklamujem, natukala som a este som ani polku nedotukala a uz tam bola 0EUR.. mne kazdy mesiac ide dole 7EUR...
@simca06022011 to je čudné potom, stáva sa to výnimočne, lebo systém to robí automaticky. Ale ak vyreklamuješ, vrátia ti aj spätne poplatky.
@ivkazba no minuly rok mi zrusili aj ten ich "vip" status, lebo som predala nejake podiely, ale ani predtym som nemala zlavy.. tak mozno mam nejaku staru zmluvu alebo daco, ved uz sa to ukaze na mieste 🙂
@simca06022011 no jedine žeby si mala starý typ balíka, ktorý sa už nepredáva, tak neplatia akcie. Ale čo si pamätám, tie staré balíky sa rušili resp. transformovali už pár rokov dozadu (robila som v TB 10 rokov).
@jaroe ja teda neviem, kto si a čo robíš, že máš zrejme o sebe pocit, že niekto chce sledovať práve tvoje správanie a v prípade potreby obmedziť práve tvoju slobodu. Skôr mi je ale ľúto každého, kto svoj život strávi premýšľaním a starosťami nad vecami, ktoré sa mu nikdy nestanú. Pekný deň.
@jaroe To je uplne v pohode, ze ti vyhovuje hotovost. Na tom nic nie je, vela ludi ju preferuje. Ale este som nepocula nikoho povedat, ze ak by sa raz teoreticky zrusila hotovost, tak ze ma z toho obavy lebo pride o slobodu.
Vezmi si to cisto teoreticky teraz - vlada zatvorila obchody. Ty sa doma mozes topit v hotovosti a nemas ju na co minut. Takze v pripade, ze nas tu niekto chce "ovladat" tak na to ma uz teraz plno moznosti a nepotrebuje na to zrusit hotovost. Pokojne tvoju "neposlusnost" potrestaju aj teraz a mozes mat hotovosti kolko chces.
tak aky ma vyznam ta akcia zadarmo aj s podmienkami. Ved aj po roku ked budem splnat tie podmienky tak budem mat ucet zadarmo. To potom nieje dobra akcia na ucet zadarmo ;D
ked je raz ucet zadarmo tak preco davaju podmienky, tie podmienky mozem mat hocikedy aj v inej banke
@gabriellita87 ty asi nerozumies, v com spociva to “zadarmo”....
mozes mat aj klasicky ucet, za ktoreho vedenie si budes platit.. a nemusis nic, len tam mat peniaze, nemusis ich ani minat, budu sice stracat na hodnote, ale ucet bude “zadarmo” = aj ked s peniazmi stracajucimi na hodnote to vlastne zdarmo nebude..
ALEBO budes mat ucet s uplne trivialnymi podmienkami - napr. tatrabanka ma, ze aspon raz mesacne myslim mas zaplatit mobilom, alebo urobit vyber hotovosti z bankomatu mobilom,... uplne bezne veci dnes - a ucet mas free (prip. 50% zo sumy vedenia uctu dole)
asi si si nevsimla, ale vsetky banky postupne prechadzaju do online sveta a chcu ludi dostat von z bank a aby si vsetko robili online = a tym sa mozu za produkty v banke znizovat poplatky, lebo kazda fyzicka operacia na pobocke nieco stoji a zaplatis to nejakou formou prave ty
@gabriellita87 Tieto podmienky co popisujeme so sluzbami su pre vsetkych klientov/aj starych aj osobnych aj hocijakych... ale teraz je akcia, ak si pozries stranku TB, tak bez problemov si to tam najdes, kopirujem:
Tatra banka, a.s. zverejňuje aktuálne úplné znenie podmienok akcie:
Týmto sa zaväzujeme, že každému, kto splní podmienky tejto kampane, automaticky poskytneme nasledujúce zvýhodnenie:
100 % zľava z poplatku za vedenie účtu s balíkom služieb Tatra PersonalTB na obdobie 12 mesiacov.
Podmienky kampane:
Podmienkou poskytnutia zvýhodnenia je zriadenie účtu s balíkom služieb Tatra PersonalTB prostredníctvom mobilnej aplikácie Tatra banka.
Zvýhodnenie bude poskytnuté automaticky od mesiaca, v ktorom dôjde k splneniu podmienok tejto kampane.
Obdobie trvania kampane:
Táto kampaň trvá od 21. 12. 2020 do 31. 3. 2021.
Organizátor kampane: .....
@jaroe koniec slobody a to uz preco 🙂 ja platim kartou, mobilom a hodinkami a neskutocne mi to vyhovuje, za mna je spiatocnicke, ked sa musim vydat hladat najblizsi bankomat, lebo niekto akceptuje len hotovost 🙂 a konspiracnym teoriam neverim, to by som nevyliezla z bytu a aj v nom sedela bez elektronickych zariadeni a s alobalovou ciapkou na hlave
@simca06022011 dakujem uz tomu rozumiem 😎
@jaroe vacsina ludi do toho nevidi, skoda, budeme vsetci z toho nakoniec prekvapeny

@simca06022011 ja tiež nemám úver v TB, ani kreditku, ale účet mám zadarmo. Mám dôchodkové sporenie, podielové fondy, sporenie do fondov a 1-2x mesačne použijem na platbu apku.