Je dobré mať hotovosť doma?
Ahojte. Chcem sa opytat, drzite doma aj hotovost?
Nechcem vediet kolko ale ci si nechavate taku rezervu ze co ak nahodou. Priatel drzi dost vysoku sumu penazi doma, vraj ak by nahodou nieco ako napriklad v grecku ked bola kriza alebo keby nebodaj nastala situacia ako na Ukrajine zevraj neveri bankam, ze co je doma to sa pocita. Dost ma zneistil, on je hrozny pesimista, teraz rozmyslam ci nahodou nema pravdu a ci by som nemala aj ja vybrat nejake peniaze domov, alebo to aspon nejako rozdelit ze nieco doma a nieco v banke.
@mrkvicka060 k svojim pár švestkám sa nevieš dostať hocikedy si zmysliš pretože banka vie, že držať peniaze v hotovosti na pobočkách je nezmysel, majú ich zainvestované v rôznych aktívach aby im pracovali a nepožierala ich inflácia, narozdiel od paranoikov čo držia doma pod vankúšom alebo v skrini desaťtisíce
@esmey 🤦♀️
@maranco z Tatry sa da vybrat denne 10000 max,ten limit 3000 je od nich nastaveny,v ib si vies zvacsit
@danculka25 na svojom webe majú iné informácie
@maranco informacie su vseobecne a realita je ina.Mam tatru a staviame dom,cize vyberam po tolko z uctu,nakolko sa este nestalo,ze by robotnici pytali platbu kartou.Vzdy len hotovost
Áno máme hotovosť doma ,nikdy nevieš 🤗
Mám, pretože mi opakovane volajú po cesky hovoriaci policajti, že moj syn spôsobil v Česku nehodu a nech im okamžite pripravím 30 tisíc🙂🙂🙂
Teraz som čítala, že mať rezervu 3 až 5 tisíc by bolo dobré mať doma v hotovosti.

ja do 200 evri😄