Je minimálna mzda pevná suma vrátane príplatkov?
Ahojte chcem sa spýtať minimalna mzda je teraz 915€ takže to je akože pevná suma + príplatky atď?(keď odratam tie priplatky sobota,nedeľa malo by mi výsť tá minimálka 915eur)
minimalna mzda je zaklad co musis mat. a je to v Hrubom ciže až potom sa odratava dan, poistenie atd..
minimalna mzda je zaklad, teda napr. aj s osobnym musi byt tych 915 v hrubom?
@anonym_c2c80f aha ďakujem
@anonym_c2c80f ďakujem
@anonym_c2c80f ďakujem
minimalna mzda je zaklad co musis mat. a je to v Hrubom ciže až potom sa odratava dan, poistenie atd..
@bykaterina ďakujem
@anonym_c2c80f plat -mzda je tá minimálna 915 v hrubom k tomu máš osobne lebo to je nenarokovatelna zložka. Napr 100 eúr. Čiže spolu v hrubom máš 1015 a cez daňovú kalkulačku si vieš pozrieť koľko máš v čistom na účet
@anonym_c2c80f plat -mzda je tá minimálna 915 v hrubom k tomu máš osobne lebo to je nenarokovatelna zložka. Napr 100 eúr. Čiže spolu v hrubom máš 1015 a cez daňovú kalkulačku si vieš pozrieť koľko máš v čistom na účet
@bykaterina potom je to zaujimave. lebo platove tarify statnych mamestnancov su hlboko pod ich minimalnou mzdou
@bykaterina potom je to zaujimave. lebo platove tarify statnych mamestnancov su hlboko pod ich minimalnou mzdou
@nika1971 Kto má menej ako min mzda?
Platová trieda Platová tarifa
1. 705,00
2. 742,00
3. 865,50
4. 918,00
5. 1 034,00
6. 1 107,50
7. 1 257,50
8. 1 429,00
9. 1 626,00
@anonym_autor
@bykaterina nepozná rozdiel medzi hrubou a čistou,nemýľ ju ešte aj superhrubou
@nika1971 no to je realita. Platy tabuľkové sú nízke a dopláca sa veľakrát do minimálnej mzdy
@bykaterina nepozná rozdiel medzi hrubou a čistou,nemýľ ju ešte aj superhrubou
@rozculena tak ma chat gpt alebo Google vie si pozrieť čo to je
Ja som mala 1850eur v hrubom,strasne som nasrana ale tak my to mame podla hodin,Februar bol kratky mesiac a ziadne navyse odmeny.Este,ze takychto mesiacov v roku je ozaj malinko.
@rozculena tak ma chat gpt alebo Google vie si pozrieť čo to je
@bykaterina keby vedela používať google alebo chatGPT,nemusela by sa pýtať na koňovi

V hrubom.