icon

Je normálne žiť z výplaty do výplaty?

13. júl 2026

Chcela by som sa spytat ci je tu tiez niekto takyto. Citim sa velmi neschopne ked pocuvam ako ma kazdy mlady nasetrene a odlozene niekolko tisic a ja zijem z vyplaty do vyplaty. Zarobim malo. Som sama bez deti a to sa nezmeni. Ale zamyslam sa nad sebou ze som tymto asi zlyhala. Alebo je to podla vas normalne zit aj takto? Alebo sa mam na to naozaj hanbit. Den pred vyplatou uz naozaj nic na ucte nemam ani mimo. Je tu este niekto taký?

Strana
z3
anonym_05aac1
14. júl 2026

ak niesu zrucna a ani moc nadana tak hold musis sa naucit robit s tym co mas... rozrataj si vydavky nurne - to zaplat a potom to co naozaj potrebujes vs co je marnicost . ak je aut casto pokazene - zbavit sa ho a radsej kupit bike ... kazdy mesiac obleenie nepotrebujes. nauc sa varit lacno a zdravo ... kozmetika tiez netreba mesacne ... proste sa nauc hospodarit ked usetris aj len 50 eur-lepsie ako nic

anonym_30ec91
14. júl 2026

@anonym_autor my to mame tak,ale už mame dom bez hypo, deti a posledné roky už žijeme na tesno.Ziadne úspory, nízke platy a ceny sú hrozne a nevieme znížiť štandard nášho bytia.Velky dom, veľa prace.Sko slobodná som žila s rodičmi a veruze vedela som si odložiť.Samej sa ťažšie žije, nájom, strava, vyžitie.

anonym_2681f8
14. júl 2026

Zarobím viac a veru neušetrím nič, všetko išlo hore, stále niečo treba..
Oblečenie takmer nekupujem, mám ho veľa, kozmetiku kupujem lacnú z DM.
Snažím sa na všetkom ušetriť, ale nejde to, chýba mi tá doba keď som nemusela každé € riešiť, bola to sloboda, cestovala som a stále niekde bola, v lete koncerty, akcie, dnes mizéria úplná, ani sa mi nikam nechce, lebo tie € sa rozhádžu veľmi rýchlo..kua

anonym_3363f4
Včera o 12:03

@anonym_autor A akú máš školu?

Strana
z3