Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Akoze my mame este 11 dni ale ja uz su vlasy trham. To co tam este na poslednom kroku najdu ze im chyba? :(((
@farkykika Ak sa smiem spýtať, koľko trvalo pokiaľ vám prišla výzva od priradenia čísla. Lebo vraj aj pokiaľ sú nedostatky tak na ich odstránenie vyzvú až v poslednom kroku takže cca tých 45 prac.dní? Ďakujem.
@silvinka_c 18.2 sme dostali cislo (netusim kedy si to oni zaevidovali), 27.4 nam dosiel mail ze mame doplnit a o 3dni nato prislo aj postou
Nám minulý rok posledný deň lehoty prišla výzva na odstránenie nedostatkov e-mailom.
Toto mi príde veľmi neférové. Z každej strany ako sa majú dodržiavať termíny a tu to vôbec nefunguje. Ak nevedia dodržať 45pracovnych dni mali by si to zmeniť. A potom od vás chcú aby do 7dni ste opravili.
Prosim vas, ako ste zasielali na sfrb poistne zmluvy? Ja ich mam v emaile, lebo to bolo spracované online. Musim to vytlacit s ist overit na mestsky urad za poplatok? Alebo im staci takyto zahreslovany dokument?
Dnes nám prišla výzva na odstránenie nedostatkov 🙂 po 47 dňoch. Úplne maličkosti. Dnes to ešte obratom pošleme.
Bohuzial nepomôžeme si žiadosť tam mame skoro 3 mesiace .. kontrolujú to úplne do detailu aby im náhodou niečo neušlo. Takze už sme z toho nešťastní. Myslela som že o takomto čase bude rozhodnutie tie výzva na nedostatky .
Bohuzial nepomôžeme si žiadosť tam mame skoro 3 mesiace .. kontrolujú to úplne do detailu aby im náhodou niečo neušlo. Takze už sme z toho nešťastní. Myslela som že o takomto čase bude rozhodnutie tie výzva na nedostatky .
@gabi2003 ach tak drzim palce nech uz cim skor viete :/ .. ja napr chapem ze maju toho vela ale ved vela bolo aj min rok tak co tam nedaju viac ludi 🫣🫣🫣
@gabi2003 ach tak drzim palce nech uz cim skor viete :/ .. ja napr chapem ze maju toho vela ale ved vela bolo aj min rok tak co tam nedaju viac ludi 🫣🫣🫣
@farkykika ďakujem áno pani mi povedala že ich je tak 5,5 :/ ale mohli presne prijať niekoho lebo v lete to bude masaker potom keď budú dovolenky

@lola1304 dobry den, pouzivame portal mame v () ox ale netusim co znsmenaju
@gabi2003 my tiež tak.