Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Rano mi volala uradnicka ze jej uz ukazuje ze nam schvalili 💓 konecneee , drzim vam palce 🙏
Gratulujeme 🙂 my sme poslali poštou včera ukazovalo prijaté dnes už spracované 🙂 hneď keď budem niečo vedieť napíšem ..
Gratulujeme 🙂 my sme poslali poštou včera ukazovalo prijaté dnes už spracované 🙂 hneď keď budem niečo vedieť napíšem ..
@gabi2003 ja som prisla na to, ze nasich 45 dni uplynulo v piatok. Volali sme na SFRB pan, že zisti a zavolá. Nikto sa neozval a boli tam len do 13 😵💫
A zas na zmluvy maju 20 pracovných dni, vlastne cakame 45 pracovných dni, aby nam povedali ze oki ale dalej cakame 20 pracovnych dni na zmluvy? Aaach nech uz to mame za sebou lebo vlasy si trhám už.
@lola1304 ako ste teda dopadli ? 🙂
@silvinka_c stále čakáme... ja neviem už čo im je.. maju tam naše číslo na stole, že nam zavolajú hneď keď sa čosi posunie dneska volali, že mame byt trpezliví, že vlastne stale nič nevedia a mame si zavolať koncom tyzdna. Oni volali nam aby nam povedali, ze nevedia 😂
@silvinka_c stále čakáme... ja neviem už čo im je.. maju tam naše číslo na stole, že nam zavolajú hneď keď sa čosi posunie dneska volali, že mame byt trpezliví, že vlastne stale nič nevedia a mame si zavolať koncom tyzdna. Oni volali nam aby nam povedali, ze nevedia 😂
@lola1304 tak to vám prajem veľa nervov… Naozaj sa oháňajú 45prac.dnami, ktoré nakoniec ani nedodržia
Mame schválené 🙂 čakáme na zmluvy
@gabi2003 paradicka 😊 môžem sa spytat aké cislo ste mali nech mame predstavu ako sa to hýbe? Ďakujem 🙂
@gabi2003 paradicka 😊 môžem sa spytat aké cislo ste mali nech mame predstavu ako sa to hýbe? Ďakujem 🙂
@rachelmalota číslo 282/26
@rachelmalota ja mam 328 a uz meskaju 4 dni 🙂

@gabi2003 prosim Vas viete mi do spravy napisat voho sa tykali tie nedostatky? Ďakujem pekne