Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Gratulujeme 🙂 my už mame list doma. A od 18.5 20 pracovných dni. Čo myslite koľko to trvá od schválenia po príchod peňazí? Nieste tu prosím taký ktorím uz prišli peniažky predávajúcim?
@gabi2003 staci si precitat viac z tohto vlakna .. pred rokom tu boll niekolko prispeckov kolko co presne ludom trvalo 🙂 Ja na mieste vas si precitam cele toto vlakno aby som mal prehlad 🙂
@gabi2003 staci si precitat viac z tohto vlakna .. pred rokom tu boll niekolko prispeckov kolko co presne ludom trvalo 🙂 Ja na mieste vas si precitam cele toto vlakno aby som mal prehlad 🙂
@mladomanzelska čítala som všetko avšak každým rokom je vacsi záujem tak má len zaujímala tohtoročná skúsenosť. Napríklad my sme čakali len 3mesiace na schválenie. Rok dva dozadu cely proces trval 4,5 mesiaca. Avšak tento rok aj prinpodani židosti február ako sme mali my očakávam čakanie dokopy na 6m
Ďakujeme, 16.jan sme podali v teň deň sme dostali č. 6/2026 potom 11.februára sme dostali výzvu na opravu nedostatkov (nie naša chyba to bola) mali sme chybu v znaleckom. Znalec opravil, 17.februára sme zobrali opravené dodatky do BA sfrb do podateľne a 24.februára sme dostali oficiálny papier o schválení cez poštu.
Pripravovali sme všetko cez 2025 rok aby sme vedeli podať hneď v januári. Veľmi sme vďačný, že sa nám to podarilo..
@rebeka2507 dobry den, náhodou sa Vám neda zdielať časovo ako to vychadzalo?

Gratulujeme 🙂 my už mame list doma. A od 18.5 20 pracovných dni. Čo myslite koľko to trvá od schválenia po príchod peňazí? Nieste tu prosím taký ktorím uz prišli peniažky predávajúcim?