Je trading skutočne ziskový alebo rizikový?
Ahojte ženy, v prvom rade, hned poviem, že ja som trading neskúšala, mám viac menej k tomu nedôveru, aj keď viem že sa dá na tom aj zarobiť ale aj stratiť. Problém je, že do toho išla po hlave moja dobrá kamarátka, ktorá ale nemá vela penazí, tak snažila som sa ju chraniť, aby neriskovala velmi (dopriala by som jej všetko čo si praje a o čom sniva, mať napríklad dom, ale..) no a je tu to ale. Tvrdi mi , že su v tom tradingu dievčatá, ktoré po 2 či 3 mesiacoh zarábajú 2000 až 3000 € denne, dobre čítate že denne (čo mne ani trochu nepríde reálne po tak krátkej dobe a otázka, či je to čistý zisk, či sú do toho započitané aj investície, ktoré do toho baby dali, učtovník, dan atd) Vyslovila som nedôveru kamoške, že aby nebola naivna, lebo tak všetci sa vykašleme na svoje zamestanie, ja na podnikanie, ktoré robím a robili by sme toto..ale už mi príde až velmi zmanipulovaná (proste používa frázy, má na všetko odpovede) Ale chcem vedieť váš názor, či ja som príliš nedôverčivá alebo kamarátka až velmi dôverčivá.
@erav aj tento článok/video pozri https://www.modrykonik.sk/blog/alexander0970/article/eaconomy-pozor-n6700j/
@svetlonos dobre, diky za objasnenie 🙂 ale tak je tu ešte jedna kočka, ktorej priatel to robi profesionalne, myslim tej ktorej si písala, on tiež je profi..Každopadne pokial to vaši chlapi robia na profesionalnej úrovni , majú roky praxe a študii za sebou a nie je to žiadny MLM a podradná pyramida, tak proti takemuto nič nemam, lebo je to v serioznosti. Ale tieto odnože kolotočarske mi vadia, lebo sa ešte hraju na lepších ako profesionalov.
@esmey
prosím ta nekecaj tu bludy a čítaj s porozumením, co píšem! Áno viem o tradingu a burze veľké 💩 Ale zdravy rozum mi Bohu vďaka nechýba. Predpokladám, že ty vieš prd makový o tom ako fungujú kasína a ruleta. Ale tiez nie si debilny a na základe zdravého úsudku uvazis, ze to nie je pre naivnych bez peňazí na denný vysoký vynos.
Tradyngu a burze musíš rozumieť a nebude z teba profík za chvíľku. Ked ma niekto 20 000e na "hranie sa" a ich strata ho absolutne bolieť nebude, ôk.
Ale - prepac- naivna ženská co si nechá vymyt mozog- ta nemá v hlave materiál na to aby bola úspešná!
Vies, mam priateľov, matematika im ide vyborne, maju svetový rozhlad, vysoké pozície. Jedna kočka dokonca len 26 rocna je vo veľmi znamej firme, na vysokej pozícii. Popreskakovala od ZŠ po 4 ročníky. A ver mi, ta vie co je trading, a sama povie, že ona by to nerobila. A ona je ozaj rozhladrna, nadpriemerne inteligentná, sleduje politické, svetove dianie.
Áno dá sa zarobiť ale to musí človek študovať, mat určitý veľmi kvalitný intelekt a ten ti tu nebude vypisovať ako denne zárobok 3000e!
A nie nejaká žena, ktorá ide financne životom z pruseri do pruseru!
Môže mať každý vlastný dom? No jasne, teoreticky môže. Teoreticky...
Ci ty si ten šťastný s denným zárobkom 3000e?
Klobúk dole!
@erav
no jasne. Nie môj muž zo nerobi, len poznam par ludi, ktorí o tom prehľad maju.
Ja som raz isla na pracovný pohovor, bolo to tak nejasne opísané.
Bolo to v obývačke jedného bytu a tam nám vysvetlovali ako sa dá super zarobiť na burze 🙈
Keby si aspom súčet oblečenie dali a byt bol pikobelo. Ale nie, obytné nabytky, zodrata kožená sedačka a oblečenie od Číňania.
Aké oni super zarábajú ako partneri na burze 🙉 Silou mocou tam chcel ísť ex, už len keď som počula ze je to v byte, svietila mi červená.
Ja som sa zdvihla po 10 minutach a odisla.
Proste sú vychcanci rychlokvašky, ktorí zarábajú na sprostosti druhych. To bude vždy dobrý biznis, bo sprostych je po svete strašne moc. Kamosku zial nechaj padnúť na drzku, ak nepo hoci ani tu z daných linkov
Este by som jej mozno opisala scenar, ako v tom lepsom pripade nebude mat s dcerou co jesť. V horšom príde aj o najom/bývanie. A doba realizácie život aj dcere, ta sa jej isto poďakuje.
@svetlonos Inak to iste aj finančný poradca , ked chceš isť, tiež nejasne opísané profesie. Ja hovorim, ak je aj to také super, ako to , že musia lanariť ludi že? Ale urobila si dobre, že si odišla, ale toto je iný level, že normálne si to zavesili ako pracovnú ponuku :D mna šlahne :D Tak ked som jej poslala kamoške linky, už mi neodpovedala, len som videla, že správa pozreta, ale či aj klikla na link neviem, ale ja ju poznam dobrých par rokov , tvrdohlava ako jeleň, len pre mna je aj dosť blbé, že ešte ona to otoči že ja som ta sprosta 🙂)))
@erav
no jasne, snáď neprizna svoju blbosť! Neries, poslala si co sa dalo, padne na ústa zase. Ja nám jednu zlatú kamosku od ZŠ. Ona by sa rozdala. Ale vytaca ma už 20 rokov s jej chlapom. Už pred tými 20 rokmi som jej povedala, vadny kus, vynen to!
Nie! Maju deti, bývajú u neho, svadbu netreba a furt to iste dokola. Mam ju rada ake pivedala som jej, že o ňom nechcem počuť už nič. Tiez som sa snažila pomôcť, aj jej rodina aj bývať kde inde ma.
Takže už neriešim.
@kika423 ona sa nadudrala, že sa o tom so mnou baviť nebude 🙂) ale nedarí sa a prečo to viem? Lebo jej už 2x vybehlo z úst, že zase mam platiť všetko (poplatky, plyn, elektrika) ked nemam prachy. Takže po takom čase počitam , že by mala mať už tych 3000 € na konte ako tie baby po par dnoch. Tak som rozmýšlala či s tým ešte robí, ale ked mi dnes posielala hlasovku, tak som počula rýchle klikanie na počitači, to je ta ich "loteriova klikačka" neuveritelne ako sa nechala zmanipulovať, že ani vysledky nema, ale stále si ide.
Ahojte, zaujíma Vás názor.
Čo hovoríte na Trading čo prezentujú a “robia” influencerky/influencery. Lákajú nových ľudí do svojich skupín a prezentujú vysoké zárobky? Že vraj investícia 100 dolárov a mesačne členstvo 99 dolárov.
Najprv sa učíš na nejakej demo verzii a hocikedy môžem si prejsť na ostrú verziu.
Zdá sa to moc jednoduché…
Ma stym niekto osobnú skúsenosť??
@ingush616 Len to nie prosím ťa, je velmi vela videi na youtube práve o tomto, od ludi, ktorí to robili cez tie "super" influencerky, bohužial moja kamoška sa dala nahovoriť, a oni ukazuju nerealne veci, že proste za pár dni budeš zarabať aj 3000 € denne, ako ked si velmi uspešná a šikovná (čo je kravina ako mraky) zaujímave, že moja kamaratka to už robi celý mesiac a zatial stále frfle že ma malo penazí (lebo sme sa pochytili za tento trading a tak sme sa dohodli , že o tomto hovoriť spou nebudeme, ale je mi jasné, že asi to nie je taký uspech ako jej nabulikali , ked stale frfle za peniaze, len jej to stale nedopina bohužial) - ktorý ale nie je trading realny, existuju tradery, ale božemôj to su študovaní ludia na tuto profesiu, to si zober, ako keby ja sa tvárim ako lekár, len preto, že si pozriem par videi na nete a už som profi a môžem operovať? vážne? Tito "traderi" ti budu hovoriť, že musiš myslieť pozitivne a tým vlastne ta manipuluju proti ludom, ktorí sa ti snažia pomôcť (vid ako moja kamoška, ja som pre nu asi negativna, lebo jej branim pozitivnemu mysleniu že bude milionarka) vidiš tu manipulaciu? Takého človeka , teda vlastne nie je šanca zachraniť, lebo oni dobre manipuluju. Oni ti nechaju občas zarobiť, občas stratiť až prideš do bodu, kedy začneš stracať. Inak mimochodom Eaconomy, či ako sa volaju maju na krku problém, pretože Národná banka Slovenska robila rozhovor v aprily tohto roku , že nemaju vôbec licenciu na trading, čiže otázka času, kedy ich stopnu a budu mať velký problém. Takisto je tam ten čo to založil, nejaký Abdalah či ako sa vola, tak v USA za to že nemaju licenciu im idu po krku a dokonca už idu po nom federali..dufam že ti toto stači na vysvetlenie, mojej kamoške nestačilo, už tak je chytaná do toho, že v pohode verí kriminalnikom.
@enmery :D ahoj, dobre že sa pýtaš, lebo sice sme sa rozhodli , že sa o tom nebudeme baviť , lebo ona ani za svet pochopiť, aj ked som jej dokazala článkami, že FBI ide po nich a takisto NBS vydáva varovanie zrovna na EAconomy, kde ona obchoduje a nepomohlo to. Tak ma štvalo, že aj napriek tomu mi začala odpovedať stále menej , na bežnu konverzáciu Tak som sa jej spýtala že či je všetko ok a čo jej trading (ale že len v skratke) Tak povedala, že zatial ok, že denne zarobi 50 € ale chcela by 100€ , že to by jej stačilo. Len ako mnohi ludia snad si ani ona nevie zratať kolko zarobí, ak každý mesiac investuje 150 € lebo si tam plati nejakých mentorov, či ako sa ti chmulovia volaju a má niekolko strát a plus investiciie, stavim sa o svoju chlpatu hrud (sarkazmus) že je tak akurat v zisku 20 € a aj to či je v zisku, lebo neviem kolko strát sa jej udialo počas toho, to sa neprizná, stači mi, že mi prestavala odpvoedať na našu bežnu konverzaciu..asi svedomia a ťažko je priznať si, že to nejde podla jej predstav, teda, že ten jej vysnivaný domček je v prdeli.
Mňa by zaujimalo, ako dopadla, lebo ak je zdravá, môže robiť v dvoch prácach a nie takéto veci. Na dom majú problém zarobiť 20% na hypo aj dvaja pracujúci. Musí sa s tým zmieriť. Nič iné neurobí, to čo investovala, radšej mohla ísť na jazykový kurz Angličtiny , Nemčiny. A dorobiť si maturitu.
@annamalaga No už aj stratila peniaze,ale ona to pripisuje tomu, že ona urobila chybu. Stále verí tomu, že môže mať dom, aj ked už tak nadšene o tom nehovorí. Ale v tomto je velmi vytrvalá. Vytrvalosť je síce skvelá vlastnosť, ale pokial sa investuje do zlých vecí, stoji to potom nenavratný čas a peniaze.

@erav o jej "tradingu" Eaconomy je tu už diskusia
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/eaconomy-neprichadzajte-zbytocne-o-svoje-peniaze/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-obchodovanie-s-kryptomenami-skutocne-vynosne/
https://index.sme.sk/c/23315638/eaconomy-influe...
Nespokojný traderi https://www.trustpilot.com/review/eaconomy.io?s...