icon

Je trading skutočne ziskový alebo rizikový?

erav
18. aug 2024

Ahojte ženy, v prvom rade, hned poviem, že ja som trading neskúšala, mám viac menej k tomu nedôveru, aj keď viem že sa dá na tom aj zarobiť ale aj stratiť. Problém je, že do toho išla po hlave moja dobrá kamarátka, ktorá ale nemá vela penazí, tak snažila som sa ju chraniť, aby neriskovala velmi (dopriala by som jej všetko čo si praje a o čom sniva, mať napríklad dom, ale..) no a je tu to ale. Tvrdi mi , že su v tom tradingu dievčatá, ktoré po 2 či 3 mesiacoh zarábajú 2000 až 3000 € denne, dobre čítate že denne (čo mne ani trochu nepríde reálne po tak krátkej dobe a otázka, či je to čistý zisk, či sú do toho započitané aj investície, ktoré do toho baby dali, učtovník, dan atd) Vyslovila som nedôveru kamoške, že aby nebola naivna, lebo tak všetci sa vykašleme na svoje zamestanie, ja na podnikanie, ktoré robím a robili by sme toto..ale už mi príde až velmi zmanipulovaná (proste používa frázy, má na všetko odpovede) Ale chcem vedieť váš názor, či ja som príliš nedôverčivá alebo kamarátka až velmi dôverčivá.

Strana
z4
joliken
11. apr 2025

@amina15
@erav ahoj tradingom a investovanim sa zaoberam viac ako 5 rokou a stale sa učim.Trading nie je o tom vela zarobiť ale je to o vzdelavani.Tvoja znama nevie čo vravi.Tak za prve ak sa nifkto chce učiť najde si brokera ktory ma licenciu .Ja osobne mam Xtb a som max spokojny ponukaju aj videoskolenia gratis+demo učet.Odporučam tam začať .A odpoveď na tvoju otazku či sa da zarabať na tradingu ano da ale nie hneď na začiatku ako ti vravela tvoja kamaratka 2000eur.Najprv sa musiš naučiť zaklady.Držim palce

Strana
z4