Je vysoký nedoplatok za vodu pre dve osoby?
Ahojte,prišlo mi vyúčtovanie a mám nedoplatok za teplú vodu, ktorej sme minuli 33,3 M3 a za studenú vodu,ktorej sme minuli 54,8 M3. Sme v domácnosti len ja a dcéra. Je to veľmi veľa vody pre dve osoby? Koľko miniete vy? Lebo to bola stovka nedoplatok,tak ma zaujíma či fakt tak plytvame...
@ptvw Veď ja som tebe nenapísala ani ťuk...ty si to potrebovala so svojimi časmi porovnať a napísala si mi 😁
Ten perlator si urcite kup, super vec, my to mame vsade a vidim ze ked napustam 2 l krhlu na kvety, tak aj ked mam dojem ze voda ide prudom, stojim pri tom do aleluja kym sa naplni.
My sme piati, spotrebu mame cca 100 kubikov kazdy rok, pritom pracka bezi kazdy den, niekedy aj dvakrat, umyvacka riadu tiez, baby maju dlhe vlasy ktore treba umyvat, ked maju svoje dni, tak su v sprche aj trikrat denne, ale vsetko s rozumom, namydlit, oplachnut a koniec, nie sa tam cvachtat do rozmocenia.
@andrejka2424 ja som písala na tu 1 minútu ze to je extrém a napísala som svoju potrebu...čakala som ze sa vyjadris k tej 1 minúte lebo sa mi to nechce veriť ze im stopovali 60 sekúnd a ty si potom začala o sebe...
Ked si dcera napusta kazdy den vanu, tak to uvidis na spotrebe.
My sme traja a minime okolo.90-95 kubikov rocne.mame umyvacku denne sprcha vsetci traja denne pracka aj dve niekedy na zachode kazdu chvilu niekto.na to ze ste same dve ty asi v robote cez den a dcera v skole/skolke je to aj celkom dost..
Pozrela som si teraz nasu spotrebu, 94 m3 za 4roch, byvame v rod.dome, minuly rok este aj teta brala a polievala si zahradu. Sprchujeme sa kazdy den, tiez sa vari, periem tri, styri krat do tyzdna, kedze mame male deti. A aj vanu im napustim v sobotu😁 Nemam umyvacku, ale nikdy som riad pod tecucou vodou neumyvala a naucila som aj muza, aj deti, ze pri umyvani zubov nemusi voda tiect prudom, treba vypnut a tiez pri mydleni sa v sprche.a to maly sa velmi rad sprchuje a dlhoooo, tak ho proste krotim🙈
@zuzinabila mali sme preplatok na vode 100 eur, cize zrejme taka nadspotreba to nie je, ked su zalohy rozratane na viac. Okrem toho je to porovnatelne s autorkou alebo egonom, ci inymi tu, v prepocte na osoby. Napisala som autorke, aby videla, ze nema spotrebu az taku velku. Ja si myslim, ze miname vodu rozumne a na cistote setrit alebo sa obmedzovat nebudem.

@sovica no žiaľ fakt nemám kam dať umývačku. Skúsim aspoň ten perlátor a pri tom ako umyjem jarou,tak vypnem vodu. V tomto sme sa fakt neobmedzovali. Ďakujem,takže som sa utvrdila v tom,že plytvame