icon

Kam najvýhodnejšie investovať 1000 eur?

yasina
8. feb 2025

Ahojte.
Na ucte jednom sa mi povaluje uz rok tisic eur tue peniaze vobec nepouzivam.
Zijem z inych penazi.
Ako investovat nechcem uz aby hnili a nezarobili ani euro incesticne zlato 10 g alebo co a doma mat tie tehlicky male.. Oplati sa to alebo daco ine? Zlato slo velmi hore. Dakujem

Strana
z2
janai1
8. feb 2025

Tak včera tu jedna pani Mgr. vycapila svoje rodné číslo aj s adresou 🤣🤣 Tak toto bude taká istá do party

gribka1
8. feb 2025

@yasina Veď choď na investičné diskusie, na fcb skús papučový investor. Načo sa tu zavzdušňuješ.

sweet20
8. feb 2025

@yasina dala by som ich do eic - etf fondy.. nemas za co

slavomira236
8. feb 2025

@yasina tak napriklad vo fiu som mala na sporiacom mesacne cez 80 eur ale teda s dost vyssej sumy ako 1000 eur(ak mas vysoky skolu dokakes si vyratat z akej sumy) pri 3percentnom rocnom zuroceni no z toho este spiahnu poplatok dan z urokov. Teraz uz to bude slabsie uroky tam sli dolu

katarinaba
8. feb 2025

Ale no dievcata, ved sa daju zhodnotit o 100%, za dve minuty, kludne. Ale je tam tak obrovske riziko straty. No napriek tomu tam ludia vedia prehajdakat cele vyplaty 😂🤣😂🤣

@yasina tak ked si taka super MGR. investuj do rulety 😂🤣😂🤣😂🤣 kludne mozes ziskat aj 36x tolko.

petracandle
8. feb 2025

@yasina keby si sa normálne slušne opýtala, že máš 1000 eur, ktoré by si chcela investovať a potrebuješ poradiť kde a ako - nikto by ti nič zlé nenapísal. Naopak by ti poradili. Ale arogantne machrovať tu s titulom keď nevieš ani základné veci a píšeš úplne nezmysly, och 😃😃

sasa1310
8. feb 2025

@yasina Mgr. a nevieš základnú matematiku?

really8
8. feb 2025

@yasina vidim ze ste velmi chapava pani magisterka. Myslim ze hovorim za vsetkych ked vam srdecne podakujem za objasnenie za dedinach nie su univerzity

romino
8. feb 2025

@sweet20 zlato za posledne roky tak silno rastlo, ze aj prekonalo inflaciu

romino
8. feb 2025

Skus investovat do nejakej kryptomeny. Niektore vyleteli len za par mesiacov aj 300%.
Ma to take haciky, ze takisto maju tendenciu spadnut aj na 1/5 za par mesiacov 🙂
Proste ale ...ak chces z 1 tisicky do roka 2, toto je cesta.
Ale zisk treba danit + odvody do poistovni, co moze cinit dokopy az 40%

sweet20
8. feb 2025

@romino krypto len vtedy ak si tu cast penazi vies predstavit stratit.. ona to nechce stratit.. takze urcite toto nie je cesta.. a zlato tiez nie, lebo hovoris , ze silno rastlo.. ale to je len marketingova bublina.. bude to rast, kym sa to bude vela riesit.. tak ako s kryptom.. o chvilu to spadne..

romino
8. feb 2025

@sweet20 nemyslim ze zlato dako spadne. Mozno nejaka mala korekcia pride, ale nie pad. Ved sa nim zasobuju aj kadejake centralne banky

palicka
8. feb 2025

Na tvojej otázke nie je nič zle, len ma 1 chybu- malo penazi

michal711
9. feb 2025

@yasina tak ty si riadne mimo.

michal711
9. feb 2025

@yasina s mojimi 50 000€ čo mám v akciách a tvojou výnosnosťou už nemusím robiť :D

michal711
9. feb 2025

@romino zlato by mohlo padnúť ak by sa našlo nejaké nové ložisko .

ajusa12
9. feb 2025

Investičné sporenie ale zarobíš na tom len pár desiatok eur. A nebolo by zle k tej tisícke po troške pridávať, napr. 20 eur. Ale to treba sporit niekoľko rokov a nevyberat aby to malo zmysel.

Strana
z2