Kam najvýhodnejšie investovať 1000 eur?
Ahojte.
Na ucte jednom sa mi povaluje uz rok tisic eur tue peniaze vobec nepouzivam.
Zijem z inych penazi.
Ako investovat nechcem uz aby hnili a nezarobili ani euro incesticne zlato 10 g alebo co a doma mat tie tehlicky male.. Oplati sa to alebo daco ine? Zlato slo velmi hore. Dakujem
@yasina tak napriklad vo fiu som mala na sporiacom mesacne cez 80 eur ale teda s dost vyssej sumy ako 1000 eur(ak mas vysoky skolu dokakes si vyratat z akej sumy) pri 3percentnom rocnom zuroceni no z toho este spiahnu poplatok dan z urokov. Teraz uz to bude slabsie uroky tam sli dolu
Ale no dievcata, ved sa daju zhodnotit o 100%, za dve minuty, kludne. Ale je tam tak obrovske riziko straty. No napriek tomu tam ludia vedia prehajdakat cele vyplaty 😂🤣😂🤣
@yasina tak ked si taka super MGR. investuj do rulety 😂🤣😂🤣😂🤣 kludne mozes ziskat aj 36x tolko.
@yasina keby si sa normálne slušne opýtala, že máš 1000 eur, ktoré by si chcela investovať a potrebuješ poradiť kde a ako - nikto by ti nič zlé nenapísal. Naopak by ti poradili. Ale arogantne machrovať tu s titulom keď nevieš ani základné veci a píšeš úplne nezmysly, och 😃😃
Skus investovat do nejakej kryptomeny. Niektore vyleteli len za par mesiacov aj 300%.
Ma to take haciky, ze takisto maju tendenciu spadnut aj na 1/5 za par mesiacov 🙂
Proste ale ...ak chces z 1 tisicky do roka 2, toto je cesta.
Ale zisk treba danit + odvody do poistovni, co moze cinit dokopy az 40%
@romino krypto len vtedy ak si tu cast penazi vies predstavit stratit.. ona to nechce stratit.. takze urcite toto nie je cesta.. a zlato tiez nie, lebo hovoris , ze silno rastlo.. ale to je len marketingova bublina.. bude to rast, kym sa to bude vela riesit.. tak ako s kryptom.. o chvilu to spadne..
Na tvojej otázke nie je nič zle, len ma 1 chybu- malo penazi
Investičné sporenie ale zarobíš na tom len pár desiatok eur. A nebolo by zle k tej tisícke po troške pridávať, napr. 20 eur. Ale to treba sporit niekoľko rokov a nevyberat aby to malo zmysel.

Tak včera tu jedna pani Mgr. vycapila svoje rodné číslo aj s adresou 🤣🤣 Tak toto bude taká istá do party