Kamarát Snoopy alebo sporenie pre deti
Ahojte, chcela by som sa opýtať na Váš názor, či dať dieťatu poistenie kamarát snoopy, čo nato hovoríte, či s tým mate skúsenosti??? Alebo dať sporenie pre deti v SLSP alebo vkladnú knižku v SLSP, ktoré je lepšie a v čom. Ďakujem.
podobné má aj WUSTENROT - ale je to dlhodobo otestované a funkčné v praxi ... http://www.wuestenrot.sk/sk/stavebne-sporenie/k... , lubocka1@centrum.sk
Žiaľ môj negatívny názor na poisťovne nikto nezmení. Mali sme zmluvy uzavreté s viacerými poisťovňami a prostredníctvom viacerých poisťovacích poradcov, a výsledok? ... hoc bolo poistenie garantované so sporením, bola na ňom strata 5000 - 6000 eur a podotýkam, že to sme poistné zmluvy nezrušili predčasne!!! Pri čistom úrazovom poistení poisťovne nám nevyplatili nič, takže tam sme prišli tiež o vysokú čiastku!!! Na takom princípe funguje každá jedna poisťovňa. Už nikdy neuverím sladkým rečičkám poisťovákov a v podstate je to ich práca uzatvárať zmluvy s klientmi, za ktorú sú platení.
Ešte chcem upozorniť, že strata 5000 - 6000 eur pripadala na jednu poistnú zmluvu, nie na všetky.
Poistenie slúži na krytie rizík, nie na sporenie. Kto si chce sporiť, môže využiť na to určené produkty, sporenim prostredníctvom poistky akurát zaplatí zbytočné poplatky. Je logické, že poistenie iba rizík (smrť, úraz...) bez sporenia je omnoho lacnejšie, ale plnenie poistený dostane len vtedy, ak nastane poistná udalosť.
Áno, samozrejme že má poistenie slúžiť na krytie rizík, ale žiaľ ani na to krytie rizík neslúži nie to ešte na sporenie!!! Pri jednom úrazovom poistení pri úraze vyplatili len 43 eur a vložilo sa tam spolu 1500 eur, takže strata pri úrazovke bola 1457 eur.
Ďalšia vec, na čo potom sa ponúka postenie so sporením, keďže poistenie má slúžiť na krytie rizika a ani na to krytie neslúži?
Ahoj, urcite od obidvoch ruky prec. V obidvoch za tu dobu startia peniaze velmi hodnotu a tej poistke este prerobis peniaze. Su lepsie pordukty pre deticky o ktorych sa samozrejem v "drahych reklamach" nehovori :/
@beatka86 my sme dali sporenie v PSS. je to istota, ze dostanes minimalne to, co tam vlozis. Pri zivotnych poisteniach sa malokedy stane, ze na tom zarobis pokial si obycajny pracujuci clovek, ktoremu investicie a fondy nic nehovoria. Uz si si preratala kolko tam, das kolko dostanes? Koniec koncov poistovna nie je banka. To si treba uvedomit.
@jancuch Áno to je vo všetkých poisťovniach tak,že z úrazových pripoistení ti nevyplatia nič keby si to aj zrušila,pretože poisťovne majú to riziko,že ľuďom plnia buď veľký úraz alebo menší a preto si to nemôžeš v zmluve počítať do sporenia.Lebo napr.keby nastala smrť a zaplatí tam klient možno iba 2 splátky,tak poisťovňa vyplatí možno niekedy aj veľké peniaze,takže tieto riziká sa pokrývajú z úrazového.
Ženy, neverte každému biilboardu so snoopygom. Allianz získal právom za Fabričku ocenenie Zlatá minca, má najširšiu ponuku pripoistení, vyberie si každý🙂 rada vám poradím, pracujem pre Allianz profi, pracujem v rámci Západného Slovenska a BA.
PS: Želám všetkým mamičkám krásne rodinné sviatky.
@jurly Nie je to celkom tak. ktoré dieťa nemá nejaký úraz? Nie je choré, v nemocnici? A keď má hypotéku, môžeš si dovoliť ostať na PNke? Životka nemusí byť vysoká, ale mala by kryť práve takéto situácie, aby si sa mohla venovať chorému dieťaťku, nie byť v strese že nemáš z čoho žiť. Navyše vo Farbičke máš garantované sporenie a môže získať aj 5% bonus, ak sa dieťa rozhodne študovať na univerzite, podnikať, alebo vstúpi do stavu manželského.
mozno si si pomylila nick
@diana70 a ak si nepomylila nick tak tu je moja odpoved: akosi si este zabudla napisat, ze tu hypoteku si budu musiet nadalej platit, aj ked bude rodic PN lebo VPP produktu hovoria, ze klient si aj nadalej musi plnit svoje zavazky voci banke 😵 ale to som asi nemala lebo prichadzas o klientov a kazdorocnu proviziu, ze? prepac 🤐
ja nesledujem nic, za to vy si tu nahanate klientov...budem rada aj ja na vase
Nuž čo sa týka poistenia od Amslica podľa môjho názoru je to najlepšie poistenie je tam veľa benefitov veľmi dobre krytie a výhoda je ta že môžte tam pripoistiť aj tri detičky .
@urbanka76 čo ako máte najsť?
Kazdy povie inac 🙂 Snoopy ma vyhodne benefity:2nasobok vyplatenia keby sa dietatu stane uraz pocas skolskych prazdnin,da sa pripoistit viacdeti na jedno,taktiez rodic sa tam da poistit,dalej narodeninovy vklad napr 100 eur a ked rodic bude nutne potrebovat na nieco peniaze tak sa mozu vybrat bez poplatku,ale min.vklad musi byt 100eur,..dalej 32 kritickych chorob.Podla mna ani stavebneneni zle.Je na kazdom ako sa rozhodne
Mile mamicky. Poistenie pouzivajte len na poistenie, v ziadnom pripade nie na sporenie. Skor ako uzavriete nejake taketo investicne alebo kapitalove poistenie, pozrite si ake su tam poplatky: administrativny poplatok, ktory sa plati kazdy mesiac, vstupny poplatok, pociatocne naklady, spravcovske poplatky. Poistovak, ktoremu ide o vase peniaze by vam to mal vysvetlit, ako to v kazdej poistovni pri takychto investicnych produktoch funguje. Nakoniec zistite, ze to co tam date, ani nemusite dostat naspat. Reklama je predsa len reklama. Tam sa povie len to dobre, k tomu zlemu sa musite dopracovat vy same, a to tak, ze citate co je napisane malickymi pismenkami v zmluvach. Skor ako nieco podpisete si poriadne precitajte podmienky a poplatky a nechajte si to vysvetlit odbornikom. Niekedy sa stava, ze ani sam poistovak nevie ake su v realnosti poplatky. Ak chcete svojim detom odkladat peniaze, tak vyuzite nieco ine, co investicny trh ponuka. Ak mate nejake otazky, mozte ma kontaktovat cez IP.
@jankaviel môj názor je,že nielen nejaký poplatok je v poistkách,ale ten ako vy ste nazvali administratívny poplatok je tiež v každej banke alebo vstupné,správcovské poplatky,či je to stavebko alebo hociaký produkt sporiaci,veď ani banka alebo hociaká finančná inštitúcia predsa nerobí zadarmo,má náklady pri uzatváraní alebo pri vedení určitého produktu.Len niekedy mám pocit,že makléry sú učený ako majú na klienta ísť,aby mu určité veci vyvrátili.Veľa krát nastavia klientovi nepriehľadné komplikované produkty.Veď aj vy ak pracujete pre nejakú spoločnosť,myslím si že nebudete to robiť len tak zadarmo pre pekné oči,tiež budú s tým spojené náklady.Myslím si,že rozdiel je len v tom na akého sprostredkovateľa klient natrafí,či čestného,ktorého má vždy po ruke keď niečo potrebuje alebo chamtivého,ktorého vidí iba pri podpise zmluvy s klientom a potom sa viacmenej stratí z dohľadu klienta a on je odkázaný len sám na seba. Toto je môj názor.
Snoopy nie je len KZP ale aj investičné poistenie, a podľa mňa, to určite nie sú zbytočne vyhodené peniaze, čo sa týka poistenia. Deti mi mali Farbičku a tiež som im ju zrušila a dala Snoopyho. Chcem chrániť rodinu v prípade nepredvídateľných situácií - ochrana príjmu, v poistkách predsa hlavne o to ide a nie o sporenie. Okrem toho je to momentálne najlepšie detské poistenie na trhu a má množstvo benefitov.
Poistenie nie je za darmo (to snáď už každý vie). Poistenie je služba, za ktorú sa platia nemalé poplatky - takzvané skryté poplatky poisťovní. Pozrite sa čo som našla:
http://cmorej.blog.sme.sk/c/351264/Kamarat-Snoo...
Odporúčam prečítať.
Bohužial, nie všetko čo nájdete na nete sú pravdivé informácie, dovoľ mi Monika aby som dala reakciu priamo Metlife Amslica na tvrdenia tohoto pána, tu je reakcia na jeho blog, ktorý si sem dala: http://cmorej.blog.sme.sk/c/351263/Vyjadrenie-M...
Bohužiaľ to čo monika8181 píše je pravda, veľa ľudí už na to doplatilo a ja s rodinou tiež som vďaka poistenia prišla o nemalé peniaze. Žiadnym poisťovákom a sprostredkovateľom poistenia už neveríme!!! viaceré články povedia svoje, napr. aj tento:
http://luky.blog.pravda.sk/2012/12/04/metlife-a...

Amslico mala moja kolegyna,...platili to rocne a kazdy rok mali platit viac a viac,ale poitna suma ostavala stale rovnaka,cize ked si to prepocitali,tak sa chytali za hlavu,....najdrahsia zdieracka poistovna,....