icon

Kde hľadať pomoc, keď hypotekárna pomoc prestala chodiť?

11. sep 2026

Ahojte .Je tu niekto kto berie hypotekárnu pomoc od Tatra banky a normálne mu chodí po zaplatení splátky?Mne zrazu prestala chodiť a na linke Tatra banky mi už mesiac sľubujú že ma budú kontaktovať že čo sa deje a stále nič . Ďakujem za odpovede

anonym_521d44
11. sep 2026

Uz davno by som bola osobne na najblizsej pobocke sa opytat a vyriesene hned.

anonym_0a32f9
11. sep 2026

To musí byť dosť zle, žiť v strachu, že kedy ta kto prestane dotovať a ty musíš platiť viac.

autor
11. sep 2026
@anonym_0a32f9

To musí byť dosť zle, žiť v strachu, že kedy ta kto prestane dotovať a ty musíš platiť viac.

Neviem či si žena či chlap ale mňa nikto nedotuje.Laskavo si odpusť tieto blbé reči lebo nemáš o mne ani šajnu

anonym_dde6de
11. sep 2026

Uz davno by som bola na pobocke, taketo veci sa neriesia telefonicky. Ale celkovo sa TB za posledny rok zhorsila, ja som akurat minuly mesiac odisla pritom som bola v nej roky bez problemov, no cim dalej tym viac to ide s ich sluzbami dole vodou.

anonym_850833
11. sep 2026
@anonym_autor

Neviem či si žena či chlap ale mňa nikto nedotuje.Laskavo si odpusť tieto blbé reči lebo nemáš o mne ani šajnu

@anonym_autor ved si o dotacii zalozila temu a pises o nej...

autor
11. sep 2026
@anonym_850833

@anonym_autor ved si o dotacii zalozila temu a pises o nej...

Áno založila len ten ....tam napísal že čakám na to kým že ma bude Niekto dotovať a stým mám problém.Ked ktomu nevie napísať niečo k veci nech to nekomentuje

anonym_176782
11. sep 2026
@anonym_autor

Áno založila len ten ....tam napísal že čakám na to kým že ma bude Niekto dotovať a stým mám problém.Ked ktomu nevie napísať niečo k veci nech to nekomentuje

@anonym_autor on narazal na to, ze ta dotuje štát. (Nekririzujem, lebo aj my hypopomoc poberame)

autor
11. sep 2026
@anonym_176782

@anonym_autor on narazal na to, ze ta dotuje štát. (Nekririzujem, lebo aj my hypopomoc poberame)

@anonym_176782 ale ja to chápem ale načo má na to vôbec narážať???

anonym_bc1fae
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_176782 ale ja to chápem ale načo má na to vôbec narážať???

@anonym_autor z jednoduchého dôvodu- lebo ten štát zase dotuje on/ ona svojimi daňami, tak snáď ma pravo sa vyjadriť, či súhlasí alebo nesúhlasí s tým, ako sa s nimi nakladá

autor
11. sep 2026
@anonym_bc1fae

@anonym_autor z jednoduchého dôvodu- lebo ten štát zase dotuje on/ ona svojimi daňami, tak snáď ma pravo sa vyjadriť, či súhlasí alebo nesúhlasí s tým, ako sa s nimi nakladá

@anonym_bc1fae ja odvadzam tiež dane a teraz sa mám hodiť o zem že stoho niekomu vyplácajú dôchodok, sociálne dávky ,atď ???🤦🤦🤦🤦Bože sem nieco napísať

anonym_fd9f3f
11. sep 2026
@anonym_bc1fae

@anonym_bc1fae hypotekarna pomoc uz nie je od statu ale z bank...takze ju/jeho to nemusi tak trapit....takze nie ze reaguje mimo temy este aj neaktualne sa nas**ra zbytocne